• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oglen yemegim @giustizia_
Maş fasulyesi, haslanmis tavuk, yogurt

Eklentiler

• IMG_20180830_132155790.webp
    IMG_20180830_132155790.webp
    42 KB · Görüntüleme: 32
Selam canım evet yazmıyorum çünkü canım hicbisey yapmak istemiyor bunalımdayım yine, sebebte esimin ailesi

Ama diyetimi hiç bırakmadım sadece spor yapamadım
Kiz bacim sen bi kursun falan doktue nazar mi var ne habire bi telas tartisma icindesin. Naptilar geberesiceler

Dün

Sabah
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
1,5 pors sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
2 dilim ev yapımı kek (1 dilim vardı listede :KK43:( )
Karpuz

Spor: 50 dk pilates
Su: 3 lt

esperenzaa esperenzaa

cgdmk cgdmk esperenzaa esperenzaa Kanguru_ Kanguru_
@Trabzonlu3461 ya ben sporları puan yazmıyorum gelene kadar ama azar azar atlama iş vs yapıyprum
Hepsini yeme düzenim bozuk diye oraya veriyorum kızlar o yüzden
Zaten kaptanım da ceza verir normalde ama şu an o da yoğun ben direkt cezaya yatırıyorum az kaldı gelince telafi edeceğim

esperenzaa esperenzaa ya kaptanım çok çok özür dilerim senden ve takımdan
Kızlar ben tartılamayacağım :KK43: çok özür dilerim
%99 ihtimal tartılamayacağım ama olur da ufacık bir ihtimal dahi olursa mutlaka tartılacağım
Bosver canim sen yaz puanlari, su aralar kimsenin cezaya puan saydigini sanmiyorum.

Tartilamama konusunda durumunu biliyorum ama kaptan ne der kestiremiyorum. Yine de hazırlıklı ol ☺️

Dün

Sabah
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
1,5 pors sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
2 dilim ev yapımı kek (1 dilim vardı listede :KK43:( )
Karpuz

Spor: 50 dk pilates
Su: 3 lt

esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun :) diyetisyen listesine uydugun ve emzirdigin icin bisey diyemem ama kek haric guzel menu. Acaba oyle karbonhidratlari sabah yada oglen mi alsan

Bayram tatili modundan cikamadilar heralde :) kac kilon kaldi mezun olmaya
:( Sorma canım
56yla cklaye gittim, 57yle izne ayrıldım. Keske mezun olsaymisim. İzne ayrilinca tahmin edildigi uzere cozuttum, arti gelmekten sıkılmıştım zaten, yiyim de oyle arti olsun dedim :D
O gün bugündür yiyorum ve tabii 60 kiloyum. Detoksla 1-2 kilo odem gider ama geriye cok kalmadigi icin cok sıkı diyetler yapmiycam. Sadece aklimda bi diyet var bi haftalik. Memlekette cok aklima yatti ama yapamamistim..ptesi onu yapıp odemi atarim, sonra kalori-dusuk karbonhidrat-karatay karışımı devam ederim diye düşünüyorum. Acelem de yok zaten aslında. Hedefim yaza kadar 49 gorup fit olmak.

:KK43: Sorma canım
56yla cklaye gittim, 57yle izne ayrıldım. Keske mezun olsaymisim. İzne ayrilinca tahmin edildigi uzere cozuttum, arti gelmekten sıkılmıştım zaten, yiyim de oyle arti olsun dedim :KK70:
O gün bugündür yiyorum ve tabii 60 kiloyum. Detoksla 1-2 kilo odem gider ama geriye cok kalmadigi icin cok sıkı diyetler yapmiycam. Sadece aklimda bi diyet var bi haftalik. Memlekette cok aklima yatti ama yapamamistim..ptesi onu yapıp odemi atarim, sonra kalori-dusuk karbonhidrat-karatay karışımı devam ederim diye düşünüyorum. Acelem de yok zaten aslında. Hedefim yaza kadar 49 gorup fit olmak.
Hadi bakalim :) sen yaparsin inaniyorum ben:) kacamak yapmazsan yaza kalmadan hedefe ulasirsin

Back
X