- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Hic olmadilar ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel dostum![]()
Supersin :)40 dk pilates yaptım![]()
Kiz bacim sen bi kursun falan doktue nazar mi var ne habire bi telas tartisma icindesin. Naptilar geberesicelerSelam canım evet yazmıyorum çünkü canım hicbisey yapmak istemiyor bunalımdayım yine, sebebte esimin ailesi
Ama diyetimi hiç bırakmadım sadece spor yapamadım
Tebrikler40 dk pilates yaptım![]()
Sorma elifcim cok yoruluyorumBu karmasada zaten diyete odaklanamazsinhakkinda hayirlisi olsun. Cocugun icin guclu dur. Hoscakal
Ohhh afiyet olsun
Kiz bu ladar yuklenme kendine
tebrik ederim kizlar :)
Az kisi kaldik ondan herhal :)Evet
Neden acep
![]()
Bosver canim sen yaz puanlari, su aralar kimsenin cezaya puan saydigini sanmiyorum.cgdmk
esperenzaa
Kanguru_
@Trabzonlu3461 ya ben sporları puan yazmıyorum gelene kadar ama azar azar atlama iş vs yapıyprum
Hepsini yeme düzenim bozuk diye oraya veriyorum kızlar o yüzden
Zaten kaptanım da ceza verir normalde ama şu an o da yoğun ben direkt cezaya yatırıyorum az kaldı gelince telafi edeceğim
esperenzaa ya kaptanım çok çok özür dilerim senden ve takımdan
Kızlar ben tartılamayacağımçok özür dilerim
%99 ihtimal tartılamayacağım ama olur da ufacık bir ihtimal dahi olursa mutlaka tartılacağım
Benim her hafta ufak tefek oluyo ya
Sasirmaz yani o bakimdan :)
bisey olmaz miBsy olmz
Tesekkurler :*
Noldu canımSelam canım evet yazmıyorum çünkü canım hicbisey yapmak istemiyor bunalımdayım yine, sebebte esimin ailesi
Ama diyetimi hiç bırakmadım sadece spor yapamadım
Afiyet olsun :) diyetisyen listesine uydugun ve emzirdigin icin bisey diyemem ama kek haric guzel menu. Acaba oyle karbonhidratlari sabah yada oglen mi alsanDün
Sabah
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Öğlen
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
1,5 pors sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
2 dilim ev yapımı kek (1 dilim vardı listede( )
Karpuz
Spor: 50 dk pilates
Su: 3 lt
esperenzaa
Bayram tatili modundan cikamadilar heralde :) kac kilon kaldi mezun olmaya
Hadi bakalim :) sen yaparsin inaniyorum ben:) kacamak yapmazsan yaza kalmadan hedefe ulasirsinSorma canım
56yla cklaye gittim, 57yle izne ayrıldım. Keske mezun olsaymisim. İzne ayrilinca tahmin edildigi uzere cozuttum, arti gelmekten sıkılmıştım zaten, yiyim de oyle arti olsun dedim
O gün bugündür yiyorum ve tabii 60 kiloyum. Detoksla 1-2 kilo odem gider ama geriye cok kalmadigi icin cok sıkı diyetler yapmiycam. Sadece aklimda bi diyet var bi haftalik. Memlekette cok aklima yatti ama yapamamistim..ptesi onu yapıp odemi atarim, sonra kalori-dusuk karbonhidrat-karatay karışımı devam ederim diye düşünüyorum. Acelem de yok zaten aslında. Hedefim yaza kadar 49 gorup fit olmak.
3. Olmak için cok ugrastim, neyse ki değdi
Sadece bi ogun mu günlükBen de tatilim bugün
Canım Zafer Bayram’ım
Aklıma ne geldi geçen
Seninde kilon durdu yaa
Tek öğün tıka basa yemeye ne dersin
Sagol dostum
Tek guzel diyen sensin
Ve sen de ben gibi 1 aydan fazladir kilo veremiyosun
Ahahabsb![]()