• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cgdmk cgdmk @esperenzaa Kanguru_ Kanguru_
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 ya ben sporları puan yazmıyorum gelene kadar ama azar azar atlama iş vs yapıyprum
Hepsini yeme düzenim bozuk diye oraya veriyorum kızlar o yüzden
Zaten kaptanım da ceza verir normalde ama şu an o da yoğun ben direkt cezaya yatırıyorum az kaldı gelince telafi edeceğim

@esperenzaa ya kaptanım çok çok özür dilerim senden ve takımdan
Kızlar ben tartılamayacağım :KK43: çok özür dilerim
%99 ihtimal tartılamayacağım ama olur da ufacık bir ihtimal dahi olursa mutlaka tartılacağım
Tmm cnm♡

Hadi bakalim :) sen yaparsin inaniyorum ben:) kacamak yapmazsan yaza kalmadan hedefe ulasirsin
Gönül isterdi ki 1 okullar acilana kadar vermis olaydim ☺️
Neyse anacugumun ellerini sağlık, yidim valla izinde olunca koy ekmegini falan ❤️
Tabi ki geldigimden beri azar azar da olsa veriyorum az bisey dikkat edince ☺️

Hic mas fasulyesi yemedim desemo_O
Bezelyeye benziyor, tadi da oyle mi?
Ve nasil yapiyorsun, kalorisine bakip deneyeyim olmazsa. Bizde haftanin bir gunu illa kuru fasulye pisince(esimin milli yemegi :KK70:) onu denemek aklima bile gelmedi :KK70:

Ben de 2. kez yiyorum
Geceden suya bas
20 dk falan hasla fokurdayan suda
Tadi hic biseye benzemiyo :KK70:

Tadsiz gibi, biraz yesil mercimek gibi sanki
Ben de ilk yedigimde bi daha yemem diodum ama internette aratinca baya iyimis diyet icin, kilo vermeye yardimciymis

Bi de bunu filizlendirip salata yapiyolarmis
Cidden cabuk filizleniyor

Ben de 2. kez yiyorum
Geceden suya bas
20 dk falan hasla fokurdayan suda
Tadi hic biseye benzemiyo :KK70:

Tadsiz gibi, biraz yesil mercimek gibi sanki
Ben de ilk yedigimde bi daha yemem diodum ama internette aratinca baya iyimis diyet icin, kilo vermeye yardimciymis

Bi de bunu filizlendirip salata yapiyolarmis
Cidden cabuk filizleniyor
Zayiflatiyorsa favorim olur :D
Kurulari cok severim de ;)

Bosver canim sen yaz puanlari, su aralar kimsenin cezaya puan saydigini sanmiyorum.

Tartilamama konusunda durumunu biliyorum ama kaptan ne der kestiremiyorum. Yine de hazırlıklı ol ☺️

Valla ben saymiyorum cezaya puan
Onceden sayiyodum dun saymadim
Ctsi de simit yemistim ona da saymadim
Ceza gelirse ekstra yaparim, sonra puanlarimi kendim yakmis oluyorum, canim sıkılıyor

Kiz bacim sen bi kursun falan doktue nazar mi var ne habire bi telas tartisma icindesin. Naptilar geberesiceler

Aynen elifim üstümüzde nazar karabulutlar hiç kesilmiyo hatta bu ararlar evde tabak kırıla kırıla yemek yiyecek tabak bardak kalmadı vallahi...

Napmadilarki.. biliyorsun ben bu yaz İstanbula gittim ve bana tatilimi zehir ettiler neden ise sinemaya gitmemdi, kardeşim beni sinemaya götürdü gezdirdi pikniğe falan derken bende yaptığımız herşeyi duruma attım ve bunlara görüp kıyametı kopardılar (kaynim eltim kaynanam gorumcelerim vs hepsi) kaynamam aradi bagirisli cagirisli efendim sen nasıl sinemaya gidersin bizde öyle şeyler olmaz böyle yerlere gidenlerin hakkı ölümdür vs derken ağzına geleni söyledi tabi kaynim baya doldurmus tu kaynanamı. Neyse hemen eşimi aradım durumu anlattım oda annesini aramisti ben izin verdim size ne oluyo vs derken biraz tartismislardi tabi kaynanam ağlamıştı pismanim falan demişti, fakat hem suclular hemde güçlüler hepsi beni her yerden engellemeye aldılar hatalı oldukları halde. Benim üzüldüğüm şey ise ben onlara haddinden fazla değer verdim bunu esimde çok iyi biliyo ve görüyordu ama onlar herzaman yüzüme canım cicimler arkamdanda demediklerini bırakmıyorlar ve ben bunu bildiğim halde yine esimin hatri için asla dile getirmezdim.. tabi ben artık hepsini sildim asla hiç bişey eskisi gibi olamaz. Ama hala bu duruma canım çok sıkkın bu benim moralimi bozuyo.

Bende normal bir insanım ama en büyük sorun çekememezlik

Aynen elifim üstümüzde nazar karabulutlar hiç kesilmiyo hatta bu ararlar evde tabak kırıla kırıla yemek yiyecek tabak bardak kalmadı vallahi...

Napmadilarki.. biliyorsun ben bu yaz İstanbula gittim ve bana tatilimi zehir ettiler neden ise sinemaya gitmemdi, kardeşim beni sinemaya götürdü gezdirdi pikniğe falan derken bende yaptığımız herşeyi duruma attım ve bunlara görüp kıyametı kopardılar (kaynim eltim kaynanam gorumcelerim vs hepsi) kaynamam aradi bagirisli cagirisli efendim sen nasıl sinemaya gidersin bizde öyle şeyler olmaz böyle yerlere gidenlerin hakkı ölümdür vs derken ağzına geleni söyledi tabi kaynim baya doldurmus tu kaynanamı. Neyse hemen eşimi aradım durumu anlattım oda annesini aramisti ben izin verdim size ne oluyo vs derken biraz tartismislardi tabi kaynanam ağlamıştı pismanim falan demişti, fakat hem suclular hemde güçlüler hepsi beni her yerden engellemeye aldılar hatalı oldukları halde. Benim üzüldüğüm şey ise ben onlara haddinden fazla değer verdim bunu esimde çok iyi biliyo ve görüyordu ama onlar herzaman yüzüme canım cicimler arkamdanda demediklerini bırakmıyorlar ve ben bunu bildiğim halde yine esimin hatri için asla dile getirmezdim.. tabi ben artık hepsini sildim asla hiç bişey eskisi gibi olamaz. Ama hala bu duruma canım çok sıkkın bu benim moralimi bozuyo.

Allah sabır versin, yardimcin olsun canim. O tarafla ugrasmak zor ve can sıkıcı maalesef.

Ay salaga bak sen kim kopeksinde karisiyosun acaba kocasi izin vermisken. Iyo yapmissin kocana soylemekle oda haddini bildirmis zaten. Iyi olmus bi bakima yuzune gulup arkandan konusanlardan kurtulmussun bosver onlar icin kendini uzmene degmez

Back
X