- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Ramazan bayraminda biz ikiye böldük diye hatırlıyorum benBayram oncesi cuma gunu kac kiloysan ona gore bildirm yapcaksim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazan bayraminda biz ikiye böldük diye hatırlıyorum benBayram oncesi cuma gunu kac kiloysan ona gore bildirm yapcaksim cnm
Allah sabır versin, yardimcin olsun canim. O tarafla ugrasmak zor ve can sıkıcı maalesef.
Zayiflatiyorsa favorim olur
Kurulari cok severim de![]()
Ramazan bayraminda biz ikiye böldük diye hatırlıyorum ben
Ay salaga bak sen kim kopeksinde karisiyosun acaba kocasi izin vermisken. Iyo yapmissin kocana soylemekle oda haddini bildirmis zaten. Iyi olmus bi bakima yuzune gulup arkandan konusanlardan kurtulmussun bosver onlar icin kendini uzmene degmez
Aminnn. Gercektende çok zor ama artık benim için hepsi bitti ve onlar beni kaybettiklerine çok pişman olucaklar cunku ben 11 yıldır bu ailenin içindeyim bana cok hakaret edildi laf sokuldu bir gün bir kere olsun karşılık vermedim herşeye sustum, çünkü eşimin canı sıkılmasın ailede huzursuzluk olmasın diye hepsini alttan aldım. Daha 1.5 yıllık eltim var ailede hep ara bozucu oldu ve benide dahil etti herkesi birbirine düşürüyo ama kaynanam onu hala el üstünde tutuyo ve ben buna cok çok üzüldüm
Evet yuzde ikiye boluncekRamazan bayraminda biz ikiye böldük diye hatırlıyorum ben
Bayramdan onceki kilonla yarin ki kilonu hesaplicaksim canim. Ikiye bolceksinKanguru_
esperenzaa
Bayramdan oncekine gore yuzde alip mi 2ye bolucez
Yoksa gecen haftayi da katip mi?
Bence bayramdan onceyi alip 2ye bolucez,cunku kimisi bayramda tartilamadi falan
Aceleden yazamadımSadece bi ogun mu günlük
nasil kafani rahatlatcaksan rahatlat canim bunlar icin uzulmene degmez gereksiz yere uzulmeZaten eşime söyledim diye baya bozuldular sandilarki ben bunada susucam ama susmadim kudurdular.
Çok sukurki eşim hakliyi haksızı biliyo ve çok adaletli bir insan bu benim için çok önemli.
Artık ne yüzlerini nede adlarını anarim artık ama benim kafamı rahatlatmam lazım etkisinden çıkamıyorum kafaya çok takıyorum malesef
:)))Az kisi kaldik ondan herhal :)
Canım yaSagol dostum
Tek guzel diyen sensin
Ve sen de ben gibi 1 aydan fazladir kilo veremiyosun
Ahahabsb![]()

Bende ana oldugumdanGeberesiceler
Tam bir anne :)))
Ay pardon kız
Bende ana oldugumdan![]()
Bayramdan onceki kilonla yarin ki kilonu hesaplicaksim canim. Ikiye bolceksin
Canim merhaba
Tanismiyoruz ama ben de 2 aydir bu takimdayim.
Onceki mesajini da okudum.
Hayatimda bu derece sinir bozucu birsey gormedim.
Yani internette okumusumdur anca ama cevremde gormedim diyim.
Ama esinin tavrina cok cok sevindim.
Sende peygamber sabri varmis cidden 11 yil dile kolay...
İnsallah hayirlisiyla tamamen iliskini kesersin bu tiplerle.
nasil kafani rahatlatcaksan rahatlat canim bunlar icin uzulmene degmez gereksiz yere uzulme