• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün hiç hiç hiç iyi değilim. hem regl sancıları, hem 20lik diş ağrısı hem grip olma aşaması .. çok kötü çok. sabah uyandigimdan beri midem kaynıyor. süreli bulaniyo. hiç bisey yiyemedim..

sabah
1 yumurta
Yarım simit

Ara
türk kahvesi

akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Çok kötüydüm spor yapamadım 2 litre anca şu içtim üzgünüm.. bugün iyi bi durum yok bende..

esperenzaa esperenzaa @fattylamb94 Kanguru_ Kanguru_
Çok çok geçmiş olsun

bugün hiç hiç hiç iyi değilim. hem regl sancıları, hem 20lik diş ağrısı hem grip olma aşaması .. çok kötü çok. sabah uyandigimdan beri midem kaynıyor. süreli bulaniyo. hiç bisey yiyemedim..

sabah
1 yumurta
Yarım simit

Ara
türk kahvesi

akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Çok kötüydüm spor yapamadım 2 litre anca şu içtim üzgünüm.. bugün iyi bi durum yok bende..

Gecmks olsum canim menun guzel. Regl agrisi icin ilik su bana hep iyo gelmistir

0

Afiyet olsun menu guzel :) spor sahane

Evet fazla oldu bulgur aklimda yoktu aslinda esim osteyince yaptim eger planli olsaydi ekmek yemezdm omceden :)

Kiz icim yandi diye ictim yoksa biliyoeum yarari olmadigini :)
herzmnki gibi sahaneee
Tmm cnm ♡
Sagol kuzum ♡ sende sahanesın

sabah
1 yumurta
Yarım simit

Ara
türk kahvesi

akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Menü iyi cnm sıkıntı yok iyi olunca spor yaparsın ♡ geçmiş olsun

Canım çok yoğun yapıyorsun sporu
Altta daha az yağ olduğu için ve çok çalıştırdığın için dönmeye başlamış olabilir biraz
2.30 saate yakın biriklet ve yoğun yapıyorsun uzun süredir etki göstermeye başlamıştır
Yemen de prot ağırlıklı
Tabi ölçümle daha iyi anlaşılır
Sıkılasayım derken kas yapıcam yanlslkla :D bundan sonra orayıda ölcucem takip için ona göre düzenleme yaparım

Back
X