- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
Orta benceBen onu kışın denemistim begenmedim oylece kaldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta benceBen onu kışın denemistim begenmedim oylece kaldi![]()
Sende sağolÇok saol cnm ♡
Çok çok geçmiş olsunbugün hiç hiç hiç iyi değilim. hem regl sancıları, hem 20lik diş ağrısı hem grip olma aşaması .. çok kötü çok. sabah uyandigimdan beri midem kaynıyor. süreli bulaniyo. hiç bisey yiyemedim..
sabah
1 yumurta
Yarım simit
Ara
türk kahvesi
akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Çok kötüydüm spor yapamadım 2 litre anca şu içtim üzgünüm.. bugün iyi bi durum yok bende..
esperenzaa @fattylamb94
Kanguru_
Bana da artisi kendimi gelistirmek olacak yoksa meslekte baska getirisi yok. İlgi alanım, seviyorum cocuklarin gelisimleri hakkında bilgi sahibi olmayiGüzel
Ben de bitirdim ikinci ünv lazım olur die ama biraz gereksiz oldu
Senin bölümün iyi
Alanında uzmanlaşmışsın
Gecmks olsum canim menun guzel. Regl agrisi icin ilik su bana hep iyo gelmistirbugün hiç hiç hiç iyi değilim. hem regl sancıları, hem 20lik diş ağrısı hem grip olma aşaması .. çok kötü çok. sabah uyandigimdan beri midem kaynıyor. süreli bulaniyo. hiç bisey yiyemedim..
sabah
1 yumurta
Yarım simit
Ara
türk kahvesi
akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Çok kötüydüm spor yapamadım 2 litre anca şu içtim üzgünüm.. bugün iyi bi durum yok bende..
esperenzaa @fattylamb94
Kanguru_
İyi geceler iyi sporZafer bayramı Spor
esperenzaa
Kanguru_
Ndymk
cgdmk
17.000 adım (255)
45 dak egzersiz (90)
Top 345
İyi geceler ....
O da güzel tabikiBana da artisi kendimi gelistirmek olacak yoksa meslekte baska getirisi yok. İlgi alanım, seviyorum cocuklarin gelisimleri hakkında bilgi sahibi olmayi
Sağolİyi geceler iyi spor![]()
KesinlikleO da güzel tabiki
Hobi olarak okusak da güzel
Tam çıkarken yakalandınIyi geceler. Yarin tarti hepimize gulsun insallah

BirazKesinlikle
Sana da illa ki katkısı olmuştur 2. Unv
Tmm cnm ♡0
Afiyet olsun menu guzel :) spor sahane
Evet fazla oldu bulgur aklimda yoktu aslinda esim osteyince yaptim eger planli olsaydi ekmek yemezdm omceden :)
Kiz icim yandi diye ictim yoksa biliyoeum yarari olmadigini :)
herzmnki gibi sahaneee
Menü iyi cnm sıkıntı yok iyi olunca spor yaparsın ♡ geçmiş olsunbugün hiç hiç hiç iyi değilim. hem regl sancıları, hem 20lik diş ağrısı hem grip olma aşaması .. çok kötü çok. sabah uyandigimdan beri midem kaynıyor. süreli bulaniyo. hiç bisey yiyemedim..
sabah
1 yumurta
Yarım simit
Ara
türk kahvesi
akşam
1 parca haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
esperenzaa @fattylamb94
Kanguru_
Sıkılasayım derken kas yapıcam yanlslklaCanım çok yoğun yapıyorsun sporu
Altta daha az yağ olduğu için ve çok çalıştırdığın için dönmeye başlamış olabilir biraz
2.30 saate yakın biriklet ve yoğun yapıyorsun uzun süredir etki göstermeye başlamıştır
Yemen de prot ağırlıklı
Tabi ölçümle daha iyi anlaşılır
Supersın cnm ♡Sporumu yazayim
2 saat yavas yürüyüş 120 puan
30 dk ev isi 10 puan
100 ip 20 puan
Toplam 150 puan
@fmad
Supersın cnm ♡Zafer bayramı Spor
esperenzaa
Kanguru_
Ndymk