• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben kendimi saldım mı ne çabuk kilo alıyorum şaşıyorum yaaa.. 1 haftada 2 kiloya yakın alınır mı yaa?83 e yakınım vay halime..bu hafta 1 kilo verip eksi bakiye vermemem lazım,yarın o yüzden yürüyüşe başlıyorum kesin...arkadaşı aradım ve başlıyoruz itiraz yok dedim,1 saat çocukları ablalarına bırakıp çıkıcaz artık akşamüzerleri...yürüyüşle çok güzel vereceğimden eminim,yarıda kestiğim kremlerimede devam edicem ve gitsin kilolar..yine gaza geldim ben iyiyki bakmışım o kotlu hatunlara.....
yafrum 1 haftadada bişimi 2 günde 2 kilo alabilen bir gardaşın var burda .....-tatlicadiarzu-:1ninca:delikafadulden

aeben tüyoları ver bakalım sorularım es geçme tamam mı gardaşım?
sabah:9 puan
öğlen:
tavuk suyu ve 3 parça haşlama eti:0 puan
ikindi:40 gr. bitter çikolata:10 puan
akşam:mantar yemeği,kaşarlı soğanlı,2 dilim kız. ekmek:28 puan
3 puan hakkımla neler yesemki?:roflol::roflol::roflol:

ay ben bu karbonhidrat rejimini sevdim gibi ...tek kötü yanı karbonhidrat manyağı olan ben bundan mahrum kalıcam..pastalar börekler cıssss....
akşamüstü 100 dakika yürüdüm ohhh ama heryanım tutuldu nedense sanki evde egzersiz yapmıyorum da....huuu millet neredesinuz daaaa?

kızlar hiçbiriniz gözükmüyorsunuz
nazlıda hiç uğramadı bugün galiba...
neyse ben çıkıyorum
az önce bir muzlu süt içtim
akşamda dün dolma yapmıştım ondan yiyeceğim hadi öptüm hepinizi en kocamanından

selam hatunlarrr ben bugün spora gitmedim sinemaya gittim Güneşi gördümü izledimm mutlaka herkesin gitmesi gereken bir film,askerinden tutun da ev hanımına kadar mutlaka izleyinn sonra gelip beni öpüceksiniz:=))

diyet güzel gidiyor dicem ama o yedigim mc menüden sonra tartıda yukarı çıktı inş cumaya kadar verebilirmm:Saruboceq:

bugün ne olmuş böyle kimsecikler ugramamışş???

bu arada karnım da agrımaya başladı regl olcam sanırım belki tartıdaki değişiklik regldendir...

ÖZGEEEEE ,CEYLİNNNNN beni adamdan saymıyonuz galiba.:oklava:kötükedihüso..takımınızın en ağırsikletlerinden ve başkan yardımcınız,ben bu gün hep buralardaydım:roflol::roflol::roflol:.......

sabah
2 salatalık
1 domates
1 mink kase (reçel kasesi gibi gerçekten küçük) çökelek...

1 kase yoğurtla kornflaks

2-3 servis kaşığı (küçük servis kaşığı) bezelyeli nohutlu havuçlı pirinç pilavı 2-3 kaşık yoğurtla

tavuklu pirinçli havuçlu pırasa yerine
tavuklarından seçtm braz eşimin aldığı susamlı ekmekten bi dlim aldım içn çıkarıdm arasına koydum yedim. 3 servis kaşığı sebzeli nohutlu pilavla...
sonra bir kornetten 3 ısırık aldım (aslında daha çok fındıklarını çkolata parçalarını ve külahını yedim)
bi de eşimin aldığı maraş sucuğundan (şeker sucuğu yani içi cevizli olur ya)
5/1 oranında yedim...

tatlleri sevmiyorum evde olunca insan yiyor..

bir de spor yapamadım eşimin 9 gömlek 4 pantolonluk istifini ütüledim....
ooof kolum koptu yaa..
ayakta dikilmekten belim ağrıdı beaaa

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben bu hafta malesef yarıştan çekiliyorum haftaya artık kısmetse durum kötü + bile verebilirim toparlayamazsam. Sınav stresi bastı heryerlerim şişip duruyor zatiii :(((( ayy offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff neyseeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar rejim havasına girmiş olmanın büyük heyecanı ile selemalıyorum sizi:roflol:

dün akşam 3 tane en küçüğünden dolma yedim ve yarım kase de cacık başka da birşey yemedim ben eferim bana dolmaların 3 ünü toplasanız bir tane anca yapardı ehe
az öncede domates peynir ve etiformla kahvaltımı yaptım cigaramı içiyorummmm
saygılarrrr

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben bu hafta malesef yarıştan çekiliyorum haftaya artık kısmetse durum kötü + bile verebilirim toparlayamazsam. Sınav stresi bastı heryerlerim şişip duruyor zatiii :(((( ayy offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff neyseeeeeeeeeeeee

sabah
1 kepekli tast yağsız kaşarlı-sucuklu
1 salatalık
1 domates
1 bardak portakal suyu
1 minik kase çökelek (8 çatal kadar)

Özgeeee kuzuuuu sen hala sigara mı içiyorsunnnnn ???????? HAmişken bırakmadın mı bebeğimmmmmmmmmmmmmm

Bende bu sabah kızlarcımmm yarım dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. Öncesinde de 1 incir yemiştimmmmm

günaydın lar ................. aaa gene kimseler yok .........

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aabencimmm ve herkeslercimmmmmmmmmmmmmmmm :) yarıştan çekildiğim için mutlusunuzdur tabiii tabiii benim gibi dişli bir rakibiniz yok artıkkkkkkkkkkkkkk :((((((((((((( ühüüüü öhhööööö

kızlar gözüme çarpan aklımda kalanlara cavap yazayım ......kaydirigubbakcemile2

nazzzlıı yoookkkkkkkkkkkk nerdeki meraklardayımmmmmmm....delikafadulden

fatum kız maşallah sana . bu azmin beni çokk sevindirdi allahda seni sevindirsirsin taz zamanda kürdan ol inşallah .....:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bediş yok perşembeye kadar .. sonrada ankara yolcusu .. :teytey:

doram oy için memlekete gitmiş . ve ben gibi yemiş içmiş afiyet olsun bide çigdem toplamış ohhh ..:dance:

refim bir haftasonu kazazedeside sen olmuşun kafamçokkarıştı

özgem kuşum sen iyi gidiyosun aferin ...Şeniz yakında 60 rakamlarda görecegim seni ...:nazar::teytey:

pınarım canım karbon yapıyosun ha hayırlı olsun ama süreyi uzatma en fazla 3 gün yap .......:1hug: ben dişarda o diyeti yaparken . döner türü şeyler yiyyodum . çok açıkırsam peynir . sucuk falan ..cokacimcoook

ceylinim şimdi senin önceligin saglık canım ....:1hug:

yumuk hatun takılma merasinlerine geçmeden bu hafta biraz sık canım.. bak bu haftaları çok ararsın bitanem ....:a015:

aaaaa.. asim yok ortalıkta . bu büyük ihtimal fesvudları dolaşıyo ....sengözlerimebaksanabdelikafadulden

senağlamaGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aabencimmm ve herkeslercimmmmmmmmmmmmmmmm :) yarıştan çekildiğim için mutlusunuzdur tabiii tabiii benim gibi dişli bir rakibiniz yok artıkkkkkkkkkkkkkk :((((((((((((( ühüüüü öhhööööö

Back
X