- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elseciim hiç yemiyon haaa
vücudun kıtlık psikolojisine girecek...
ara ara biraz fazla ye ki metabolizman aynı hıza alışmasın...
yumukum günaydın daha doğrusu tünaydın:))
hava harika cidden,sabah inca montum bile ağır geldi bana
baharı göremiyoruz hakikaten
tünaydınkaydirigubbakcemile3 bak gör 2 hafta demez yaz gelir baharı göremeden yaz geliyo sora aşırı sıcak gene of pof başlarız:roflol:
seni seviyom baeee.....ŞenizŞenizayyy bir mesaj daha yazayım da kalbimi 3 leyeyim kimsede yok meydan bana kaldı bea........
:roflol::roflol::roflol:bende boş durmayayım bilgisayarımın saat ayarını yapmayı deneyeyim,akşam felan girmezsem bilinki bozdum....
durun bugün aldığım puanları yazayım bakalım kaç puanım kalmış?
sabah 10 puan,önceden hesaplamıştım..öğlen tavuk suyu içtim 0 puan,4 küçük ekmekli köfte yedim ızgara gibi pişirdim ama ekmekli diye 8 puan 2lokma ekmek attım ağzıma ve az ketçep mayonez ama 1 er çay kaşığı onlarda 2 puan,bitter 10 puan kahvem şekersiz ama süttozu var 5 gr. ancadır oda 2 puan diyelim..anaaaaa akşama puanım kalmadımı yoksa??:1shok:delikafaduldenhesapladım:32 olmuş ohhh rahatladım,akşama yiyeceğim belli..yumurta salatası yapıcam 2 yumurta 1 puan,2 taze soğan 2 puan 2 dilim kızarmış ekmek:16 puan hepsi 49 puan 1 puanda yemiş kabul edeyim 50 oldu işte...yine 50 yi geçmedim yaşasın:sm_cool::teytey:
tam tersine seni ters yönde etkiler bence çizelgeni degiştir geçenlerdede yazmıştım bunu sana .....kaydirigubbakcemileelsecim bana 57 olsam süper oluyor 48 bahane aslında kendimi kamçılamak için
diyorum ki
aaa nekadar fazlam var
daha çok spor yapmalıyım
he öylesin gardaşım .......:jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile3yapabildim mi ki?:1shok:
yapmışım ne kurtulur benim elimden yahu?:dilcikar::sm_cool:
becerikli karıyam velhassıl...
gerçekten kimse yok ya nazlı yok takım boş gibi olmuş ben gerçekten marak ettim cadıyı umarım kötü bişi yoktur .......delikafaduldenvalla bu satte kütom buralarda olurdu oda yok..1 gün gezmeye gitmiyoz kimse yok,gezmeye gittim mi?herkez burada sayfalar ilerliyor ..neyse çıkayım artık,mesaj kalabalığı yaptım zaten artık silinmeyecekler.....
küto memlekette hayalım .....................sengözlerimebaksanabuyuyodur küto pinarim
anam fatu senin hedef 48mi ben baş ağrımdan yanlışmı gördüm gı:)))...
uyuyodur küto pinarim
anam fatu senin hedef 48mi ben baş ağrımdan yanlışmı gördüm gı:)))...