- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlım pek haber vermden gitmezdi ne oldu acep ..................delikafadulden hayrolur inşallah ...Aaa bu hafta sonu onun nişanlısı dönecekti askerdenn haaa yok yok o da değil eğitime gitti kızlar hatırlayın oarada aç kalıcam demişti bir mailindeee :) ben buldummm ben buldummmmmmmmmmmm
tostların büyüklüğünü söyle kızım 3 tost demekle olmuyor.....laelaelaelaelaelülülülülülü:roflol:bugün şu saate kadar
3 tost (kepek ekmeği ile yağsız-kaşarlı sucuklu)
2 salatalık
1 domates
2 bardak portakal suyu
yarım kilodan fazla çilke yediim..
ohbee çileği nası da özlemişim....
dur kız bende dua edeyim..allah emeklerini boşa çıkarmasın gülüm benim:Saruboceq:Ceyoooo aşağıdasın ne yapıyorsun şekerrrr... Bana dua ett bak senin duan kabul olur şu sınavları geçeyim şekerimmmm( inşallah inşallah öyle stresliyim ki anlatamammm :) bebeğimi bırakıp onca gün kursa gittim boşa gitmesini istememm
![]()
daha gelmedi dimi o cadı özletti vallaseni seviyom baeee.....şenizşeniz
:roflol::roflol::roflol:
ben de seni bea:1hug:kaydirigubbakcemile3
bi hesap makinesi al bari ....kafamçokkarıştı
tam tersine seni ters yönde etkiler bence çizelgeni degiştir geçenlerdede yazmıştım bunu sana .....kaydirigubbakcemile
he öylesin gardaşım .......:jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile3
gerçekten kimse yok ya nazlı yok takım boş gibi olmuş ben gerçekten marak ettim cadıyı umarım kötü bişi yoktur .......delikafadulden
bende merak ettim vallahi...
küto memlekette hayalım .....................sengözlerimebaksanab
üzülme kıs 40 la 60 arası kilo ...pordon sudan kaybede bilirsin .....laelaelaelaelaeamaneyyy cevizi unutmuşum yaaa.4 puanda o eder,etti mi toplam 53 puan bu gün geçirdik 50 yi işte tühhh...
bugün şu saate kadar
3 tost (kepek ekmeği ile yağsız-kaşarlı sucuklu)
2 salatalık
1 domates
2 bardak portakal suyu
1 kilo çilek
1 küçük lahmacun...
80 dk (7 km.) yürüyüş
not pınar için: tostlar orta boydu canım küçücük ya da kocaman değil.........
yarın kan test yaptırmak çin kadın doğum hastanesine gdicem 11 gün oldu......
kızlar yanlış anlamayın ama hakkımda hayırlısı bilyorum
fakat ben daha hiç hazır değilim ne psikolojk ne beden olarak......