- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 41
nisan 1
evt dogru tahmın etmişimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisan 1
fatunuz Allah gönlüne göre vermiş iyi o zaman
Allah olmayanlara versin inşallah
gardaşım bu konuyla ilgili yazdım daha önce nazlıya ama sen kaçırmışın ....:1hug: bu diyet çok hızlı kilo verdiriyo sebebi kaslardaki suyu atıyomuşuz ve karbon hidratı tekrar yiyince o suda tekrar dönüyormuş .. mehmet öz kitabında öyle yazmıştı bende buraya yazmıştım nazlıya sen görmemişin galiba .....:1hug:sen kendin için en doğrusunu bilir yaparsın canım...biraz ara ver bakalım...kaydirigubbakcemile3
ben ara veremem vermem gereeken çoook kilo var..hihoyyyt
hem sen dün mesajında ne demek istedin?:bbo:ben 53 puan alınca sudan mı vercem :çok üzgünüm:boşuna mı yapıyom?aslında 40-50 arası mı olması lazım,ben 3 gündür boşamı kürek çekiyom?delikafadulden
bizahmet sorularımı yanıtlayıver gardaşım.....
dişim çok iyi canım maşallah zerre agrı yok mide bagırsak arıza yapmıştı oda gecti bomba gibiyim diyette bozulmadı bence ole yarın bakarız bakalım gecmişlerdeyim ben herkez diyeti gumletmişmi ne ben yokkene
özledim sizi beeee:1hug:a.s.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar.delikafadulden
kütocuğum hoş geldin gülüm. nerlerdeydin sen bakalımklava: bi haberimiz bilem olmadı:roflol:
bu arada dün sebze ağırlıklı beslendim. bu gün kulaklarımdan bile yeşillik fışkıracak o derece yani.
iyide oldu midem rahatladı.
bu ara ben yedim ve sanırım kilo bilem almışımdırkötükedihüso
bu ne yaaa aylardır yap kilo ver.
2 gün ye hopp gelsin 1 ayda verdiğinkötükedihüso
çok sişnir bozucukötükedihüso
ömür boyu şimdi diyetemi mahkumuyuz biz:a015:
1 dilim ekmekten bişi olmaz ama gece gece olması kötü olmuş elsem .....günaydın ıssız 6. takımın güzelleri
nasılsınız bakalım?
ben akşam dayanamadım 1 dilim light ekmek üzerine salça sürüp yedim
canım çok fazla istemişti
gece gece salçaya taktım ya
1 dilim ekmekten bişi olmaz ama gece gece olması kötü olmuş elsem .....
ama sen bugünlerde hep karbonhidratla besleniyorsun gözünden kaçmiyo delikafaduldenkaydirigubbakcemile
günYDINLarr gecmişe bakamıyorumm şimdi kızlar gelecek temizlikte yapmam lazım sonra alışverişe gitmem lazım yogun bigün gelecem aebenım hazırlan hazırlan ama biletimi benımkı accık gec almış olsun yeter napalım 12 de astide olacam yetişir yinedee bu arada 76 yım almamışım yaşasınnn
selam kızlar
bakıyorum da kimse beni merak etmemiş
ama ben sevincmi sizinle paylaşayım
doktora gittim damarlarım çok inceymiş damar bulana kadar önce sağ kolumu sonra da sol elmin üzerini deldi
çok acıyo
sonra kan tahllimi yaptırdım sonuç
negatif
laboratuvarda duran kız braz zorlanarak negatif dedi
bendeki tepki
yaşasıııııııınnnnnnnn
kızcağız b hönk oldu
zavallı kız ilk defa böyle bi tepki gördüm dio......
bugün sabah bir un kurabiyesi
öğlen 2 dlim ekmek (kepek)
bi küçük kase çökelek
2 bardak portakal suyu
negatf olduğu öğrendikten sonra
bir sade kumpir
(içinde sadece kaşar vardı) ama be ndayanamadım katçap ve mayonez ekledim
1 cocacola zero 0.8 calori
eşimin lahmacunundan bir ısırık en miniğinden.....
bi de hamburgerinden bi ısırık en miniğinden...
ama öyle yorgunum ki......
hastane çok yoruyor insanı
bizde seni özledik tabikiii:1hug:a.s.dişim çok iyi canım maşallah zerre agrı yok mide bagırsak arıza yapmıştı oda gecti bomba gibiyim diyette bozulmadı bence ole yarın bakarız bakalım gecmişlerdeyim ben herkez diyeti gumletmişmi ne ben yokkene
ben hariç kütom :dilcikar:,okumuşundur karbonhidrat dieti yapıyorum,geçen hafta hastalıktan hareketsiz yedim yattım derken 2 kilo almışım,onun 1 kilosunu vermişim 82 yim.....sende hoşgeldin ama yarın gitçen galiba.... güle güle git gel bakalım...kaydirigubbakcemile3
özledim sizi beeee:1hug:a.s.
yemiyorum yemiyorum tutuyorum kendimi
ama fena halde açım şuan
et sevmeme rağmen canım etli bişeyler istiyor şimdi şöyle iskender, kiremitte köfte falan
Allah'ım aşeriyorum sanki:roflol:
ben bi elma alıp geliyim en iyisi
bunu bende duydumdudelikafaduldengardaşım bu konuyla ilgili yazdım daha önce nazlıya ama sen kaçırmışın ....:1hug: bu diyet çok hızlı kilo verdiriyo sebebi kaslardaki suyu atıyomuşuz ve karbon hidratı tekrar yiyince o suda tekrar dönüyormuş .. mehmet öz kitabında öyle yazmıştı bende buraya yazmıştım nazlıya sen görmemişin galiba .....:1hug:
ilahi okumamışım yada atlamışım,4 günde 1 kilo gitti ama sağlıklı olduğunu sanmıyorum,hiç meyve sebze yiyemiyorum,puanından dolayı..yarın bırakıp başka bir diet deneyeceğim bakalım....kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile5
haş gelmiş kütom ...... yarın geliyosun deyilmi bana . hayal cadısına dedin . doramda geleçek kızının filmini çektirince . bana tam bişi söyleyinde ona göre hazırlık yapayım ...cokacimcoookcokacimcoook
boşver onları bana hazırlan ben geleyim...ahh aklım yine sizde olacak vallahi...Şeniz
evet yanen bıktık ya bunun adı yoyo diyetiymiş doram artık bir kısır döngü oluyo zayıflamanın en kötü etkisi buymuş .....:a015:
geçmiş olsun tatlım biranönce geçer inşallah...kaydirigubbakcemile3selam kızlar dün ve bugün hala devam etmekte olan bir baş ağrısı çekiyorum kafamı kaldıramıyorum migren tuttu yine,bi görünüp gideyim dedim,nazlıcım kolay gelsin cnm merakımızı gidermişsin saol,sabah midemin bulantısından bişey yiyemedim ilerleyen saatlerde nolur bilmem bi önceki gecede migren yüzünden çıkarmıştım gece ne yediysem bugünde olmaz inş. ama ibre + gösteriyo regl olcam yarın net bi rakam veririm,bu arada yarın kimse yok sanırım herkes bugünden vermiş kilosunu,buluşcak olanlara bol muhabbetli güzel bi gün diliyorum şimdiden öptüm hepinizia.s.
kızlar yarın bende olmayabilirim,benim oğlanın ateşi tekrarladı akşam uyumadık bu gün dr. a götürdüm ama genç bişey,verdiği antibiyotiği siz bile içemezsiniz zehir,tabii kusmayan çocuk kustu içince..yarın belki KBB ye götürebilirim sabah,
nazlım da yokmuş yarın...ÖZGECİİM SIRA SENDE TATLIM yapabilecek misin hesapları? sen yapamazsan MAYTAP ÇIM sen yapar mısın akşama kadar cevap verin kızlar...kimse kalmazsa ASİM DEN rica edicez artık...