Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa bisiklette sıkılınır mı canım benim işime geliyor :) Haber,dizi vs tv izlerken oturmaktansa bin canım. Ben bazen kitap okuyorum, bazen kulaklıkla müzik dinliyorum, bazen laptopu bisikletimin önüme koyuyorum bir şeyler izliyorum o zaman zaman çabuk geçiyor. Sırf popom ağrıyıp uyuşmasa daha çok binerim yani o derece
İşte benim sıkıntıda bu yüzden canım dış gebelik geçirdiğimde ben 4gece 4gunduz sancı çektim o sancıyla kuyruk sokumu kayma yapmış ve kemikleşmiş ben sert zeminde uzun süre oturamıyorum malesef

Oyle valla canim cok katiliyorum ben ona hep diyorum puzzle gibi burasi hepiniz parcalariyiz birbirimiz tamamliyoruz eger oynamak zevk vermiyorsa basari getirmiyor can uyunu bizim ki :))
Kız sen neredesin prensess, ciddden özledim ya... Sarıcivcivimide özledim, onun da düğünü oldu sanırım balayında :))))

İşte benim sıkıntıda bu yüzden canım dış gebelik geçirdiğimde ben 4gece 4gunduz sancı çektim o sansiyla kuyruk sokumu kayma yapmış ve kemikleşmiş ben sert zeminde uzun süre oturamıyorum malesef
Çoook geçmiş olsun canım ya :( Bende altıma yumuşak bir yastık koyuyorum yoksa oturamıyorum. Sorunum olmamasına rağmen 15-20 dk sonra sıkıntı veriyor yastık olmazsa

Malesef sağ tüpümü kaybettim. Sol tüp kapalı tüp bebek tek şans onuda ben istemedim o doktorlara bir daha canımı emanet edemem kedileri tüp bebek uzmanı prof ama dış gebelik olduğum halde bana erken mudahale etmediler taki iç kanama geçirip tüpüm patlayana kadar neyse hayırlısı diyelim bu günümüze bin şükür
Keske her insan basara bilecegi isi yapsa degil mi sirf parasi icin veya o bu doktor olmus desin diye okuyan olan insanlar bence bunlar bazilari o kadar degersiz davraniyor ki allah islah etsin tabi iyi olanlar da var onlati tenzi ediyorum zor gunler gecirmissin canim benim allah sifacin yardimcin olsun ama hepsi ayni diye birsey yok onun yuzunden pes etme once kilonu ver sonra guzel bir doktor bulup dusun canim , cok gelen oldu bende aktif olamadim pek ama hatirladigim kadariyla yasin daha gencti allahin izniyle atlatir kuzunu alirsin kucagina dedigin gibi bu gunumuze sukur 🌹

Çoook geçmiş olsun canım ya :KK43: Bende altıma yumuşak bir yastık koyuyorum yoksa oturamıyorum. Sorunum olmamasına rağmen 15-20 dk sonra sıkıntı veriyor yastık olmazsa
Benimde simit minderim var onunla hiç denemedim ama. Bi ara deneme yaparım kaymazsa kullanmaya çalışırım senin dediğin gibi okul başlıyor diziler başlıyor 😂😂

Kız sen neredesin prensess, ciddden özledim ya... Sarıcivcivimide özledim, onun da düğünü oldu sanırım balayında :))))
kuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu da
Ben de yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Baktım gelenler artıyor araya sıkışayim dedim. Zipzipim maşallahin var bu dönem. Her takım böyle mi bilmiyorum ama 6. Takım çok sevilen bir takim. :KK200:
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldin

Keske her insan basara bilecegi isi yapsa degil mi sirf parasi icin veya o bu doktor olmus desin diye okuyan olan insanlar bence bunlar bazilari o kadar degersiz davraniyor ki allah islah etsin tabi iyi olanlar da var onlati tenzi ediyorum zor gunler gecirmissin canim benim allah sifacin yardimcin olsun ama hepsi ayni diye birsey yok onun yuzunden pes etme once kilonu ver sonra guzel bir doktor bulup dusun canim , cok gelen oldu bende aktif olamadim pek ama hatirladigim kadariyla yasin daha gencti allahin izniyle atlatir kuzunu alirsin kucagina dedigin gibi bu gunumuze sukur 🌹
Benim ve Eşiminde 2.ci evliliği eşimin 1oglu var 11yasinda benimde kızım var 10yasinda anliycan kızımda var oğlumda ama ortak çocuk olsun istedik biri 4.aylikken dusukle sonuçlandı ikincisi dış gebelik olunca nasipte yokmuş diye düşündüm olduktan sonra rabbim nasip eder dedim tüp bebek düşünmedim kuzum eşimde bende 33yasindayiz

Benimde simit minderim var onunla hiç denemedim ama. Bi ara deneme yaparım kaymazsa kullanmaya çalışırım senin dediğin gibi okul başlıyor diziler başlıyor 😂😂
Dene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarın :D Az önce reklamlarda gördüm. Bisikletime biner Youtube dan izlerim artık denk geldikçe :)))

Benim ve Eşiminde 2.ci evliliği eşimin 1oglu var 11yasinda benimde kızım var 10yasinda anliycan kızımda var oğlumda ama ortak çocuk olsun istedik biri 4.aylikken dusukle sonuçlandı ikincisi dış gebelik olunca nasipte yokmuş diye düşündüm olduktan sonra rabbim nasip eder dedim tüp bebek düşünmedim kuzum eşimde bende 33yasindayiz
Aaa cok sukurrr varmis evladiniz nasil sevindim ilk gebelikdir diye cok uzulmustum:((( tabi hepsi de ayri uzuntu veriyor ama o duyguyu tatmissiniz hamd olsun allah size bagislasin

Dene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarın :D Az önce reklamlarda gördüm. Bisikletime biner Youtube dan izlerim artık denk geldikçe :)))
Aaa sen mugeyi izlermisin kiz :))) ay ben onu izlemeyi hem cok srviyorum hemde psikolojim cok bozuluyor herkesdrn killanmaya basliyorum :))))

:KK70: :KK70:
Dene canım valla her yolu, fırsatları değerlendirelim. Pek dizi işlerinden anlamam da Müge başlıyormuş yarın :KK70: Az önce reklamlarda gördüm. Bisikletime biner Youtube dan izlerim artık denk geldikçe :)))
Abbowww ben onu unutmuştum ya😂 dediğin gibi yakaladığım yerden takip ederim artık olmazsa internetten bakarım bazen başımı alıp gidesim geliyor Müge anli bulur diye gitmiyorum

kuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu da
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldin
Al benden de o kadar :)))) Sonunda evine döndün, hoşgeldin tekrardan prensesim. Bücürük de iyidir inşaallah. Bugün yarın atarsın yorgunluğu :KK60:
Benimde kaç gündür aklımdaydı, gelemedi bir daha yoğunluktan sanırım. Aminnn, Allah tamamanına erdirirsin, mutlu olsun inşaallah Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Back
X