- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÖRÜŞÜRÜK HAYDE GET YAT DELÜÜÜÜşakkıdıkızlar
acayip hastyım
grip oldum
dün akşam oturuken öyle birden bire hapşurmaya başladım bugün başımı tutamıyorum
dün bugün biraz kaçtı galiba...
GEÇMİŞLER OLSUN.....senağlama
doktorum bana l-carnitine ve chromium un sistemimi etkilediğini ve bu nedenle adet olamadığımı söyledi...
çarşambadan beri almıyorum hapları
bi de ilaç verdi bakalım ne olacak??
öptüm canlar
dün:
1 bardak portakal suyu
8 çatal çökelek
akçam 10-15 adet etli sarma
4/1 lavaş ekmek
bugün:
sabah 4/1 lavaş ekmek 4-5 sarma
bir van çöreğinin yarısı (orta boy yuvarlak lahmacun büyüklüğünde bir büyüklüğü var onun yarısı)
2 dilim kepek 10-12 sarma
bir çanak (2 kase kadar ) kornflaks
yarım dilim normal ekmek
3 çatal kemek kadayıfı
5/1 şeker sucuğu (bizim orda maraş sucuğu derler pekmez ve cevizden yapılır bilrsiniz )
acayip kaçtı yaaa
bi de acayip bir şişlik var
1 günde 2 kilo fırtlamış görünüyorum az önce tartıya çıktım...
çok korkunç yaa...BİGÜNDE GÜZEL BİR HABER VERSEN ŞAŞACAM FATUM YAAA......sırnaşık şeydelikafadulden:1no2:laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
neyse görüşrüz kızlar...
fatu pınara katılıyorum felaket telleli gibisin kıs ....
else canım bırakma zaten . yazda geliyo kızlar . sıkmak lazım ama benim içimden ne spor yapmak nede diyet geliyo ben acaip koptum ..... 1 aylına sonamı yazılsam diyorum . aletler serbest akşama kadar . gerçi haavada güzelleşti . ama bende içimde tık yok . hevesimde kalmadı en kötüsü bu işte ....
bahar temizliginden çok yorgunlugu var galiba ..kaydirigubbakcemile3günaydın aebencim
bugün alışverişe gitçem 1-2 bana olmayan şey deniyimde gaza geleyim tekrarkaydirigubbakcemile3
bahar tembelliği var buara galiba herkestemirmirmirmir
günaydınlar . nazlım hoş geldin kıs gözlerimiz hep seni arada cadı ......
evet burdan uzak olunca kilolara yakın olunuyo malesef kiloların yerleşmeden gönder .. yatıya kalmasınlar .....
:CüvCüv: canım hoş gelmişin ......:ecrin_bebek: emziren arkadaşlar bizdede var canım allah kolaylık versin umarın tez zamanda istedigin kiloya kavuşursun .....:1hug:a.s.merhaba arkadaslar ben yeni katildim bu kulube
2 ay once dogum yaptim sezeryanla kilo veremiyorum iyicede aldim:çok üzgünüm:79 kiloyum 5 aylik hamileyken 68 kiloydum yazdiginiz bilgilerden faydalinicam insallah tesekkur ederim paylastiginiz icin