ben çıkıyorum kıslar benim ortance fıstıgı doktora götürecegim ateşi bi türlü düşmüyor ... dondurma dedi başımın etini yadi .. yedi şimdide acı şurupları içecek akıllansın ana sözünü dinler bidahaki sefer . eee 1 nüsibet bin nasihate bedelmiş ....
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİRANÖNCE İYİLEŞSİN TATLİŞ.....kaydirigubbakcemile5
YAA GECE YARILARINA KADAR SOHBET ALIŞKANLIK YAPTI HERHAL.....:teselli:selam kızlar :))) pınarrr çokmu ösledin kuzu beni:))) kuzu sen epey epey gitmisin beyaaa yaza sanırım kot mot derken mini eteğe bile girer duruma girecen sanırm ki mini deel ama normal kotlara girmeni temenni ederim kuzum:))
CANIM ÖZLEDİM TABİKİDE,KIZ NE MİNİSİ YAHU 44 BEDEN KOT ALSAM YETECEKTE... UYYYYY UY...delikafadulden
kütooooooooooo uyyuzzzzzzzzzzzzzz sey erkek teke gelince beni unuttun ask ossunP gecelerim sessiz geçiyo lem sen yoksun ya geceler cekilmiyoooooooo.... :)))
TABE YOK ZANNET SEN HEPİNİZ KAYBOLUNCA KİMSE MERAKLANMASA BİLE BEN MERAKLANIYOM GÜLÜÜÜÜMMMM....:1hug:selam kızlar nasılsınız ben yine izmirlerdeyim neyseki raporları yarıladım herkes açıköğretim sınavında olduğu için diğer arkadaşların raporlarıylada ben ilgileniyorum hadi hepinize kolay gelsin gerçi beni özleyen falan yokda:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: