• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben çıkıyorum kıslar benim ortance fıstıgı doktora götürecegim ateşi bi türlü düşmüyor ... dondurma dedi başımın etini yadi .. yedi şimdide acı şurupları içecek akıllansın ana sözünü dinler bidahaki sefer . eee 1 nüsibet bin nasihate bedelmiş ....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİRANÖNCE İYİLEŞSİN TATLİŞ.....kaydirigubbakcemile5
selam kızlar :))) pınarrr çokmu ösledin kuzu beni:))) kuzu sen epey epey gitmisin beyaaa yaza sanırım kot mot derken mini eteğe bile girer duruma girecen sanırm ki mini deel ama normal kotlara girmeni temenni ederim kuzum:))
CANIM ÖZLEDİM TABİKİDE,KIZ NE MİNİSİ YAHU 44 BEDEN KOT ALSAM YETECEKTE... UYYYYY UY...delikafadulden
kütooooooooooo uyyuzzzzzzzzzzzzzz sey erkek teke gelince beni unuttun ask ossun :PP gecelerim sessiz geçiyo lem sen yoksun ya geceler cekilmiyoooooooo.... :)))
YAA GECE YARILARINA KADAR SOHBET ALIŞKANLIK YAPTI HERHAL.....:teselli:

selam kızlar nasılsınız ben yine izmirlerdeyim neyseki raporları yarıladım herkes açıköğretim sınavında olduğu için diğer arkadaşların raporlarıylada ben ilgileniyorum hadi hepinize kolay gelsin gerçi beni özleyen falan yokda:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
TABE YOK ZANNET SEN HEPİNİZ KAYBOLUNCA KİMSE MERAKLANMASA BİLE BEN MERAKLANIYOM GÜLÜÜÜÜMMMM....:1hug:

benim diet güzel gidiyor kızlar,yürüyüş beni bayağı motive etti,haftaya kadar aldığım diğer kilodanda kurtulacam inşallah ve artık mayısla beraber 79 u görücem diyorum başka bişey demiyorum.....

abuyyy kız 79 damı olacn hülem ben ne yapem hangi dağlara taslara yada yastıklara kafamı vuram iyi iyi valla sevindim adına :)) kız minide giyiver bisim için nolcek sanki bis görürük:=))

alısmazmı insan kız o öle ben böle pol olunca esler bi nevi kader ortağı oluyoz :( nöbet nöbet nöbet:(((

abuyyy kız 79 damı olacn hülem ben ne yapem hangi dağlara taslara yada yastıklara kafamı vuram iyi iyi valla sevindim adına :)) kız minide giyiver bisim için nolcek sanki bis görürük:=))

alısmazmı insan kız o öle ben böle pol olunca esler bi nevi kader ortağı oluyoz :( nöbet nöbet nöbet:(((
evet canım gerçekten doğru,kızım bende 100 kiloydum 1 senedir anca bukadar ama gayretliyim,sende takıl peşime...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:1hug:a.s.

günaydın kızlar. güzel bir pazar gününden merhaba diyorum. (yandaki tak tak sesleri hariçkötükedihüso inşaat yıkıyorlardakötükedihüso)

benim diyette dün iyi gitti sayılır.
bu sabahta kahvaltıyı hazırladım benim işe gitmiyecekdelikafadulden adama bir tel hemen çıktı.benneyaptımki
artık çocuklarla yaptık sıkıcı oldu ama neyse sağlık olsun:Saruboceq:

ekmekten hiç almadım sadece biber soteledim ondan yedim. şimdide çay kaşığıyla fındık kaşıklıyorumcokacimcoook
bu gün yine birdaha girermem. özgeciğim canım kuşum hiç fark edilmez olurmusun. kütoda düşer biraz sonra tekeyi salsında:roflol:
pınar seni çok azimli gördüm başaracaksın sonrada bizim gibi burdan çıkmamak için idare edecen sanırım:1rolleyes::nazar:
elseciğim hoş gelmişin canım.
hemşommm benimkilerde günlük istiyolar ama bende henüz almadım dondurma.kaydirigubbakcemile bakalım biraz daha ısınsın diye oyalıyorum onları

selamlar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum,nasılsınız kızlar diyetler hemen hemen hepimizin gümlemiş gibi görnüyo ama ben bugün itibariyle geri döndüm yarından itibaren sporada başlıyorum bundan sonra aynen devam
sabah;
2 dilim çok tahıllı ekmekle yapılmış peynirli tost
yarım salatalık
3 zeytin
şekersiz çay...

bi tane kumaş pantolonum vardır epey oldu alalı bi kaç ay anca giyebilmiştim şuan düğmesi kapanmıyo:( hedefim o pantolonum kendime hedef belirlemeye karar verdim ,ondan sonraki hedefimde bi kot pantolonum sanırım 40 yada 42 beden içine girdim ama kapanması için nerdeyse bi karış lazımdelikafadulden:roflol: 2. hedefimde o ve yaz geliyo izmire nerdeyse geldi bile yazın düğünümüz var o düğüne kadar gitcek bu kilolar:lepi:

selam arkadaşlar.Ben demir eksikliği nedeniyle ilaç alıyorum ve doymak nedir bilmiyorum:1no2:.Zaten kiloluydum ilaçları aldıkça daha da aldım ve almaktan korkuyorum.İMDATTTTTdelikafadulden.Bana da yardım edin.Yaz geliyor ve bir sürü düğün var.Ben ne yapacağım.:çok üzgünüm:

selamlar olsun ben geldimmm gönderdim kocacıgımı yine tilki kürkcü dükkanına döndüü

nerden başlasam nası anlatsam buluşmamız çok güzel gecti dadı damagımda kaldı 2 3 saatcık yetmedi doramın ablasıda çok tatlıydı sonra aebenımın ogluşuna bayıldım bennn maşallahyaa nası şeker bişey anlatamamm sonra hayaletim geldi kalite kontrol yaptım mıncırdım baya bi alt taraf mukemmel olmuş accık göbüşü kalmış okaaa ayrılamadım bunlardan tekeme gec kaldım yarım saat dışarda bekliyomuş kapıdan imzayı attım döndüm hemen geri otobuse bi imza için o kadar otobus tranvay metro :S sizle buluşmamış olsam çok kızardım bi imza için anamı aglatıyolar die nese işte bölee

diyet hayatına gelirsek herkes çökmüş ya hadi bakalım yarın canlanın yedik içtik bitti gitti yarın herkes diyetine sporuna sarılıyo yaz geldi haydin elimizi cabuk tutalımm pınarrr nisan sonu için söz vermiştik hani ben 75 sen 78 olacaktım kalmış25 günümüz eger almadıysam ki almısımdır 1 kilo kalmıştı benım aldıysamda 25 gunde yapacam 75 i yaparımmmm

bu arada fotolarda ne igrencim ben yaaaa hiç begenmedimm :((

bendeki fotolarıda ekledim bakarsınızz ben şimdi kaçayımda evi adam etmeye bakayımmm çok iş var çokk

yi pazarlar kızlar misafirim gelecek . akşama size şöyle bir bakayım dedim .....

hava çok güzel piknige gidecektik kızın dersanesi öyle gıcık bir saatteki . yavrum olsun siz gidin dedi ama . akşama misafir olayı bozdu pilanları .. ben basküle çıkmaya korkuyorum kızlar . umarım fazla almamışımdır .......

bediş gittimi teken .......................allah kavuştursun .....

bediş gittimi teken .......................allah kavuştursun .....

hı gitti gitti manyakmıyım ne hiç bunalım olmadım bu sefer kaydirigubbakcemile3 nede olsa 19 gun sonra gene elinizden öpecem :jeyyar: sonra bi 19 gun daha bitti gittii

ya tam piknik havası keşke gidebilseydiniz kız iyi olsumu biraz

benımde temizliğe kalkmam lazım nikotin keyfim bitmiyoo kafayı cekeyim iyce bi eksik kaldı 2 gün :smiley-cool:

bu arada hayalin refin sınavları nasıl gecti acep bilewn varmı konuştunuzmu

selam kızlar
takımımızda bazı değişiklikler oldu bir süre yardımc seçipte işleri öğretene kadar bildirim ve kontrol işlerinde yalnızım
o nedenle cumaları olabilecek aksaklıklar için şimdiden sabrınızı ve yardımınızı bekliyoruma.s.a.s.a.s.

selam kızlar
takımımızda bazı değişiklikler oldu bir süre yardımc seçipte işleri öğretene kadar bildirim ve kontrol işlerinde yalnızım
o nedenle cumaları olabilecek aksaklıklar için şimdiden sabrınızı ve yardımınızı bekliyoruma.s.a.s.a.s.
merak atmeyin kardeş takımcım biz burdayız her konuda yanınızdayım artık ....a.s.

herkezler pazar gezmesinde galiba ben bugun yeiklerimi yazmayım yine yarın artık kışlıkları kaldırmaya giriştim ne cok gereksiz eşya varya atmaya kıyamam :S

merhabalar herkeseee

yine soran olmamışş... olsun ben yine de yazayım....iki gün giremedim yazamadım daha dogrusu ref ve hayal gibi benim de sınavım vardı,dışardan ikinci üni okudugum için. beni hiç soran olmamış ama işte yüzsüzüm kendi kendime anlatıyım ben,benmkiler pek iyi geçmedi çünkü okulun sınavlarına çalışmaktan açıkögretim sınavlarına pek çalışamadım öylesine girdim gibi bişy oldu artık finallerde toplarım inşallah refin ve hayalin ki güzel geçmiştir.

kütom teken gitmişş Allah kavuştursun tez zamanda inşallah....
Doramm ogluna bayıldım maşallah gerçekte nasıl bilemem ama pek bi uslu çıkmış fotolarda sarı oğlancıkk

Back
X