• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar aebenim bu saat oldu uğramadı hala bişey yoktur inşallah

kızlar öğlen yemeğimide yedim.
2 adet kuru kayısı
1 kase soğuk ayran çorbası ( bu çorba beni inanılmaz derecede tok tutuyor. )

afiyet olsun nazlıcım o çorbayı eşime yapıyorum ben ama kokusuna bile dayanamıyorum valla
zaten yoğurtla,sütle pek aram yoktur

afiyet olsun nazlıcım o çorbayı eşime yapıyorum ben ama kokusuna bile dayanamıyorum valla
zaten yoğurtla,sütle pek aram yoktur[/Q

sağol elifçiğim benim sütle değilde yoğurtla aram çok iyi yoğurt yemeyi çok sevityorum.

Nazlıcım :) bende o çorbaya bayılıyorummm en çok sevdiiğim çorbalardan :) Canım ben sana birşey sorucam şu 5i 1 arada çayıı nasıl yapıyorsun bir fincan için ölçü verirmisin canım birde içine atılan kekik bildiğimiz kekik mi?? yoksa yaprak kekik flan mı var?? Kestane kebap acele cevap????? Bende aabeni merak ettim inan ortanca kızının ateşi vardı ??? veya tahlil sonuçlarını mı almaya gitti acaba??

Nazlıcım :) bende o çorbaya bayılıyorummm en çok sevdiiğim çorbalardan :) Canım ben sana birşey sorucam şu 5i 1 arada çayıı nasıl yapıyorsun bir fincan için ölçü verirmisin canım birde içine atılan kekik bildiğimiz kekik mi?? yoksa yaprak kekik flan mı var?? Kestane kebap acele cevap????? Bende aabeni merak ettim inan ortanca kızının ateşi vardı ??? veya tahlil sonuçlarını mı almaya gitti acaba??

refff canım ben 1 fincan için hepsinden parmak ucuylu birer çimdik alıp atıyorum. taze içmek daha yararlıymış. kekik bildiğimiz kekik canım. daha sonra 10 dakika bekletip içiyorum canım.

günaydınlarr nasılsınız nazlım şükür kavuşturana hoş geldinn

reff inş. güzel sonuc alırsın hayaletle sen dunden beri aklımdasınızz ceylinimin acıkögretimde okudugunu aynı zamanda bilmiyodum onada vizelerinde başarılar artık

özgem özledim seniya görüşemiyoruz hiç

aebenım dun misafir vardı ev topluyodur ordan yuruyuse gecmiştir sonra platese gelir şimdi

dorammm unuttum bak abime çok teşekkurler ellerine saglık çok güzel olmuşyaa bu arada hadi diyetimize dönelim artık ya olmuyo böle ben tartılmadım korkuyorummm

fatumun annesi bugunmu gelecektiki hasret gidersinler bakalım

pinarımm bi gelsin nisan sonu 78 için ensesine binecem ben onun

maytabım memetle ugrasıyo heralde galiba eminim o yine kilo veriyodur coluklu cocuklu sütlü hatun veriyo bize bak yaa

yumukkkk aynen canım ya yagmurdan dolayı yuruyuş işi yattı gaza gelecektim ne güzel ben spor yapınca 1 lokma fazla yemeye kıyamıyorum o kadar üşenerek yaptım boşa gitmesin die

elsem sende benım gibi protein özürlüsün anlaşılan ama gercekten karbonhidrat aclıgına aclık katıyo meyvede ole yapıyo benı ama protein tok tutuyo malesef sevmiyorum işte

bana gelirsek dedimya tartınmaya korkum cuma bakayım dayanabilirsem yulaf süt kahvaltı yaptım şimdi gerisine Allah kerim bakalım gün ne gösterecek

Beşi bir yerde nasıl hazırlanıyor?
Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.

işte böle kızlar aktarda karıştırılmış hazırını almıştım ben bi kupa suya bi tatlı kasıgı atıyodum duzenli kullanmadım ben kullananlarda işe yaradı gercekten ama bi deneyin sizde

hoşgeldin bedişçim
buakşam tavuk pişircem protein olsun diye:))
öğlen yine fena halde karbonhidrat aldım 1 dilim yaşpasta yedim çikolatalı:utangac:

ooo kütom geçen haftadan sonra tartı beni 2 kilo fazla göstedi. benim her zamaki gibi gidip geliyor. 55 rakamını ta ne zamandır göremedim yaaa.

yeşil çay , kekik, mate, funda yaprağı , biberiye var içinde canım ender saracın beşibir yerde zayıflama çayı.

hoşgeldin bedişçim
buakşam tavuk pişircem protein olsun diye:))
öğlen yine fena halde karbonhidrat aldım 1 dilim yaşpasta yedim çikolatalı:utangac:

afiyet olsunn :delphin:

öglen karbonhidrat olsa iyi bol yag ve sekerde olmuş kaydirigubbakcemile3 ögle yemegi niyetine artık senın yurume imkanın yokmu eliff hadi kızlar sart koyalım kendimize 1 hafta mesala mutlaka hergun 1 saat yuruyelim bakın nasıl işler deişecek yarın başlayalımmı ne dersinizCADIARZU

afiyet olsunn :delphin:

öglen karbonhidrat olsa iyi bol yag ve sekerde olmuş kaydirigubbakcemile3 ögle yemegi niyetine artık senın yurume imkanın yokmu eliff hadi kızlar sart koyalım kendimize 1 hafta mesala mutlaka hergun 1 saat yuruyelim bakın nasıl işler deişecek yarın başlayalımmı ne dersinizCADIARZU

cumartesi başladık biz eşimle yürüyüşe bugünden itibarende iş çıkışı yürücektim ama izmirde yağmur durmuyo malesef, çarşambaya kadar böyleymiş

ooo kütom geçen haftadan sonra tartı beni 2 kilo fazla göstedi. benim her zamaki gibi gidip geliyor. 55 rakamını ta ne zamandır göremedim yaaa.

nazlım takma kafana taktıkca diyetten iyice kopuyoruz göreceksin yakında inş. 55 i bende 75 i hatta 70 i ama nazlı bilmem sen ne dersin diyoruzya veredim takıldım gercekten mukemmel diyet spor yapıo olsak veriliyo elimizi vicdanımıza koyalım şimdi bazen gercek takılma süreci yok deil ama genelde bende ole yani biraz boşlama oluyo ama itiraf edemiyoruz kendimize :çok üzgünüm:

nazlım takma kafana taktıkca diyetten iyice kopuyoruz göreceksin yakında inş. 55 i bende 75 i hatta 70 i ama nazlı bilmem sen ne dersin diyoruzya veredim takıldım gercekten mukemmel diyet spor yapıo olsak veriliyo elimizi vicdanımıza koyalım şimdi bazen gercek takılma süreci yok deil ama genelde bende ole yani biraz boşlama oluyo ama itiraf edemiyoruz kendimize :çok üzgünüm:

spor olmadan olmuyor dediğin gibi
biraz boşlama oldu mu ipin ucu kaçıyor malesef

inşallah kütom . ben bayadır yürüyüşüde aksattım zaten . bugünden itibaren başlıyorum tekrar en azından 60 dakika yürüsem yeter bana. sporada başladım. sali ve perşembe günleri platese gidiyorum. diğer günler aletli jimlastik inşalalh işe yarar.

ya var ya bi de ben gıda mühendisiyim,beslenme dersi almış insanım
beslenme konusunda ne kadar hata yaptığımı bile bile yapıyorum yinede

inşallah kütom . ben bayadır yürüyüşüde aksattım zaten . bugünden itibaren başlıyorum tekrar en azından 60 dakika yürüsem yeter bana. sporada başladım. sali ve perşembe günleri platese gidiyorum. diğer günler aletli jimlastik inşalalh işe yarar.

yaramızmı nazlım tabiki yarar Şenizkaydirigubbakcemile5

ya var ya bi de ben gıda mühendisiyim,beslenme dersi almış insanım
beslenme konusunda ne kadar hata yaptığımı bile bile yapıyorum yinede

aa olemi bilmiyodum kız bizde burda karbonhidrat protein irezil oluyoz desene ben bu işin egitimini aldım die sen ögret bize bu işleri bilgilerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile2:lepi:

aa olemi bilmiyodum kız bizde burda karbonhidrat protein irezil oluyoz desene ben bu işin egitimini aldım die sen ögret bize bu işleri bilgilerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile2:lepi:

kelin ilacı olsa kendi başına sürer be güzelim
kendime hayrım yok ki bu konuda baksanakaydirigubbakcemile3

Back
X