kızlar geldim ama bi türlü yazmak fırsat olmadı abim askere gidecek bir hafta içinde daha yeri belli olmadı,annemle akraba ziyaretlerine gittiler eee ev bana kaldı babiş işten gelince sofra filan hazırladım kkya yazamdım bi türlü.
canım açıkögretimde işletme 2. sınıftayım.
normalde istatistik 3. sınıf ögrencisiyim. matematik dersleri veriyorum.
aslında seni bi güzel dövmek lazım vivacık amaa kıyamamm.....:teselli: tranvayla eve gelirken vivda bizi unuttu hiç gelmio die düşünüodumm,kalp kalbe karşıymş daha sık gell özletme kendini.
kütom evet yaa bugün neler oldu hemen anlatayım.
sınıfta bi çocuk var pek sevmem ama konuşuruz,öglen yemegini bugün beraber yemek zorunda kaldık.kendisi de 180 boyunda 95 kilo filan... maşallah yanii:=)) bana dediki dikkat et kilo alıosun yine göbek çıkmş dedi:mymeka: hadi kilo alsam bile böyle söylenir mi düdük. bende evet biliyorumm aldıgımın farkındayım dedim, en az62 olmuşsundur sen dedi ( bu erkeklerde nasıl bi göz var tartı gibi yarabbi hiçbişy kaçmıyoo)bi kelime daha etseydi büyün yemek tabagını kafasına geçircektim.:mymeka: sonra gülmeye başladı geçen sene ben diyet yaparken etrafımdaki kimseye benim canımı çektircek bişy yedirmiyomuşum farkında olmadan. bu sayede o da klo vermiş,yeniden kilo vermek için benim de diyete girmem gerekiomuş,beraber karar aldıkk cumaya kadar 1 kilo veremeyen okulun bütün merdivenlerini yaklaşık 7 kat ve her katta 2 kısım merdiven var yani 14 kızım merdiveni 10 ar kez inip çıkacak.Çok üzgünüm çoook bütün okula rezil olmaktansa cumaya kadar bir kiloyu vermeye kararlıyım. en az kilo verene ceza verilcek. o gazla hemen spora gittimm az yemek yedimm birazdan da mekik filan çekicemmm