• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba güzeller!

Cok oldu gelmeyeli, herkese selamlar : )) Kisaca bir ugrayim dedim, bilgisayarda dersim var onu bitirmem gerek.
Kütahya cok sevindim kiz, en son seni yeni 79 kg olarak hatirliyorum, vallahi süpersin ya cok cok öptüm tü tü tü masallah! bense 59 kg yum ama dügün var yakinda onun icin basladim salatalik tikinmaya, alistik artik ; ))

Herkese iyi zayiflamalar, cok selamlar!

Merhaba güzeller!

Cok oldu gelmeyeli, herkese selamlar : )) Kisaca bir ugrayim dedim, bilgisayarda dersim var onu bitirmem gerek.
Kütahya cok sevindim kiz, en son seni yeni 79 kg olarak hatirliyorum, vallahi süpersin ya cok cok öptüm tü tü tü masallah! bense 59 kg yum ama dügün var yakinda onun icin basladim salatalik tikinmaya, alistik artik ; ))

oyy vivam hoş geldin özledik seniyaa bikaç saat önce düşünmüştüm seni yoksa artık hiç gelmeyecekmi die üzülmüştüm aferim sana hiç kilo almamışsınn gene gel uzun uzun konuşalım a.s.Şeniz

hoşbuldummm geç bile kaldınız ben 1 haftadır yürüyom aldığım kiloların 1 i gitti kaldı 1 i...ondan sonra gelsin 78....tutmayın beniiiiiiikaydirigubbakcemile4

ohh hadi bakalımm süper yaa yaz geldi kızlar kazaklar kabanlarr dolaba göbüşler basenler simitler dışarı ona göre ayagımızı denk alalım aceleye ihtiyacımız varrrdelikafadulden

selam kızlar valla hep dert yanıyorum ama boş vakit bulamıyorum bi türlübulsamda burada muhabbete giremiyorum bi türlü ama azimliyim bu kilolardan kurtulucam öyle yada böyle
alt tarafta sorun yok benimde asi gibi simit göbek bel bölgesinde sorunlar var öyleki cts alışverişe çıktım alta 38 bile oluyo üste 42 bile dar geliyo içime fenalık geldi düşüpte şırankkk diye bayılcaktım
napıcam nası yapıcam bilmiyorum oturupta şööle yemek yiyim diyemiyorum
ki buraya yazayım
hep geçiştirip duruyorum napıcam ben yaa

canım benımmm üzme kendini kolaymı bebiş buyutmek bikaç ay daha sabır biraz rahatlarsın sonra alt 38 süper işte ya orasıda şişko olsaydı vakit sorubu işte senın spora agırlık vermen lazım bilmiyorum nerelerden gider kilon benım istedigim yerden gitmiyo genelde

selam kızlar ben bugün neler yedim

sabah bir dilim ekmek ve peynir
öğlen taze fasulye ekmeksiz
1 portakal bir tane muz

akşam ne yiyeceğimi bilmiyorm ama kalorili olmayacağı kesin
katnıyarık az kalorili deildir bence yanındada pilav vardır kesinkaydirigubbakcemile3
yaaaa hızmamm kaybolmuşşş inanmıyorummm yeni farkettim olamaz ya offffffsenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
inş. bulmuşsundur canım bende çok özeniyorum senın hızmanı gördükçe ama kocişim hayatta izin vermez hele memlekete gidince uzaylı muamelesi görürüm
Kızlar ben Çıkıyorum yarın eĞİtİm var İzmİrdeyİm haberİnİz olsun uĞramam mÜmkÜn deĞİl hadİ ÖptÜm sİzİ en kocamanından
kolay gelsinnnn başarılarrrr
Bu arada akŞam annemlere gİdeceĞİz annemİ aradım Şİmdİ karnıyarık yapmıŞ akŞam ne yİyeceĞİm bellİ oldu:;):):):):):

cokacimcoookcokacimcoook:delphin:sırnaşık şey

gelelum bagaben kararı verdim verdiğimde yapabiliyorum biliyosunuz bugun yaklaşık 2 saat yurudum hergun devam edersem eminim 2 aya 70 olurum

sabah hatırlamıyorum ya yulaf süt ya mısır gevregi süt

öglen bikaç lokma gözleme zeytin peynir mercimek corba taze fasulye

akşam bilmiyorum ya ya meyve yada yulaf süt (çok seviyorum yapacak bişe yok)

ceylinim hoş geldin fıstık neler yapıyosun vaktin varsa bu hafta yuruyus haftası ilan ediyorum herkes en az 1 saat yuruyecek bu hafta uyarmı sana

benim planımda işten gelince 1 saat yürümek hergün ama yağmur çamur olmuyo işte

iyi yapmışsın tatım valla ben eve kendimi zor attım başım zonkluyor yine fena halde

yagecmiş olsun bi ilaç al uzan dinlen ben diyorumda size yyuruyun edin die ögleye kadar yatan ben iş güç yok sonra yurume birde istersen hakkaten işiniz zor sizin canımya sabahın köründen akşama kadar koşturmaca Allah güç kuvvet versin

kızlar geldim ama bi türlü yazmak fırsat olmadı abim askere gidecek bir hafta içinde daha yeri belli olmadı,annemle akraba ziyaretlerine gittiler eee ev bana kaldı babiş işten gelince sofra filan hazırladım kkya yazamdım bi türlü.
Ceylincim sen açıköğrettimde hangi bölümde ve kaçıncı sınıftSIN??? umarım iii sonuçlar alırsın zeki arkadaşım :))

canım açıkögretimde işletme 2. sınıftayım.

normalde istatistik 3. sınıf ögrencisiyim. matematik dersleri veriyorum.

Merhaba güzeller!

aslında seni bi güzel dövmek lazım vivacık amaa kıyamamm.....:teselli: tranvayla eve gelirken vivda bizi unuttu hiç gelmio die düşünüodumm,kalp kalbe karşıymş daha sık gell özletme kendini.

ceylinim hoş geldin fıstık neler yapıyosun vaktin varsa bu hafta yuruyus haftası ilan ediyorum herkes en az 1 saat yuruyecek bu hafta uyarmı sana

kütom evet yaa bugün neler oldu hemen anlatayım.

sınıfta bi çocuk var pek sevmem ama konuşuruz,öglen yemegini bugün beraber yemek zorunda kaldık.kendisi de 180 boyunda 95 kilo filan... maşallah yanii:=)) bana dediki dikkat et kilo alıosun yine göbek çıkmş dedi:mymeka: hadi kilo alsam bile böyle söylenir mi düdük. bende evet biliyorumm aldıgımın farkındayım dedim, en az62 olmuşsundur sen dedi ( bu erkeklerde nasıl bi göz var tartı gibi yarabbi hiçbişy kaçmıyoo)bi kelime daha etseydi büyün yemek tabagını kafasına geçircektim.:mymeka: sonra gülmeye başladı geçen sene ben diyet yaparken etrafımdaki kimseye benim canımı çektircek bişy yedirmiyomuşum farkında olmadan. bu sayede o da klo vermiş,yeniden kilo vermek için benim de diyete girmem gerekiomuş,beraber karar aldıkk cumaya kadar 1 kilo veremeyen okulun bütün merdivenlerini yaklaşık 7 kat ve her katta 2 kısım merdiven var yani 14 kızım merdiveni 10 ar kez inip çıkacak.Çok üzgünüm çoook bütün okula rezil olmaktansa cumaya kadar bir kiloyu vermeye kararlıyım. en az kilo verene ceza verilcek. o gazla hemen spora gittimm az yemek yedimm birazdan da mekik filan çekicemmm

Son düzenleme:
kızlar geldim ama bi türlü yazmak fırsat olmadı abim askere gidecek bir hafta içinde daha yeri belli olmadı,annemle akraba ziyaretlerine gittiler eee ev bana kaldı babiş işten gelince sofra filan hazırladım kkya yazamdım bi türlü.

canım açıkögretimde işletme 2. sınıftayım.

normalde istatistik 3. sınıf ögrencisiyim. matematik dersleri veriyorum.

aslında seni bi güzel dövmek lazım vivacık amaa kıyamamm.....:teselli: tranvayla eve gelirken vivda bizi unuttu hiç gelmio die düşünüodumm,kalp kalbe karşıymş daha sık gell özletme kendini.

sınıfta bi çocuk var pek sevmem ama konuşuruz,öglen yemegini bugün beraber yemek zorunda kaldık.kendisi de 180 boyunda 95 kilo filan... maşallah yanii:=)) bana dediki dikkat et kilo alıosun yine göbek çıkmş dedi:mymeka: hadi kilo alsam bile böyle söylenir mi düdük. bende evet biliyorumm aldıgımın farkındayım dedim, en az62 olmuşsundur sen dedi ( bu erkeklerde nasıl bi göz var tartı gibi yarabbi hiçbişy kaçmıyoo)bi kelime daha etseydi büyün yemek tabagını kafasına geçircektim.:mymeka: sonra gülmeye başladı geçen sene ben diyet yaparken etrafımdaki kimseye benim canımı çektircek bişy yedirmiyomuşum farkında olmadan. bu sayede o da klo vermiş,yeniden kilo vermek için benim de diyete girmem gerekiomuş,beraber karar aldıkk cumaya kadar 1 kilo veremeyen okulun bütün merdivenlerini yaklaşık 7 kat ve her katta 2 kısım merdiven var yani 14 kızım merdiveni 10 ar kez inip çıkacak.Çok üzgünüm çoook bütün okula rezil olmaktansa cumaya kadar bir kiloyu vermeye kararlıyım. en az kilo verene ceza verilcek. o gazla hemen spora gittimm az yemek yedimm birazdan da mekik filan çekicemmm

:roflol::roflol: ay cok güsel yaa hadi bakalım tam gaz devam ama ben sana solıyım o arkadasın koca bi tosuncuk o bi sıksın haftada 3 5 verir sana merdiven yolu göründü:roflol:

birşey değil kütom güle güle kullanŞeniz
bu arada aebende yok asidee nerelerde bu kızlar yaaaaaabenneyaptımki
NE HEDıYESıYMıŞ O BAKALIM HI HI?
yaaaa hızmamm kaybolmuşşş inanmıyorummm yeni farkettim olamaz ya offffffsenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
AYYY HIZMASINI YESıNLER PARDON BULSUNLAR:roflol::roflol::roflol:
gelelum bagaben kararı verdim verdiğimde yapabiliyorum biliyosunuz bugun yaklaşık 2 saat yurudum hergun devam edersem eminim 2 aya 70 olurum

sabah hatırlamıyorum ya yulaf süt ya mısır gevregi süt

öglen bikaç lokma gözleme zeytin peynir mercimek corba taze fasulye

akşam bilmiyorum ya ya meyve yada yulaf süt (çok seviyorum yapacak bişe yok)
KIZIM GÜZEL BıŞEY Mı BU YULAF?VE SÜTLE NASIL*ANNEM YER AMA BEN TATMADIM....cokacimcoook
ABıN HAYIRLISIYLA GıDER GELıR ıNŞALLAH CANIM... kaydirigubbakcemile5

BENCEDE KÜTOMUN DEDıĞı OLACAK..O KENDıNı BıRAZ SIKSA 3 BıLEMEDıN 2 KıLO GARANTısenağlamasenağlamasenağlama
ben daha iradeliyimm yemicem işte yemicemmmmmmmmmmmmmmmm:=))
AFERıN ABLASININ GÜZELı ıRADELı OLyerimseniben:hooray::sm_cool:

Son düzenleme:
Kütoooo az önce buradaydın nereye kaçtın?kaydirigubbakcemile4
Bende şimdi çocuklar yatınca oturma odası halısını silicem.:uhm:.gündüz olmuyo üzerinde tepiniyoz,akşamları teker teker bitireyim...:dilcikar: Camları bugün sildim,vitrinin içini boşalttım,yarında bulurum bişeyler bahar temizliğine başladım ben..:dilcikar:
Bugün akşam bişey yemedim,az önce süt içtim,akşamüstü 2 dilim bisküvili mozaik yedim(reglm ya)akşam portakal suyu içtim 1 çaybardağı...sabahta klasik kahvaltı,öğlen ıspanak yedim az......
İŞTEEE BUUU İYİ GECELER HERKEZE ÖPTÜMMM
AEBENİM GÖRÜKMEMİŞ BUGÜN Dİ Mİ?
TEK GÖRÜKMEYEN O DEĞİL TABİİİ
HADİ KAÇTIM BEN......kaydirigubbakcemile4

aebenımı merak ettim benya gelmemezlik etmezdi arasam eşi kızar belki sabaha gelmezse ararım artık

pınarım gittinmi bende biri gelsin die beklerken kaçırmısım seni ya ben cok tembelim bahar temizliği die bişey var dimi off off 2 saattir kalkıp çamasır bile sermedim ben

Back
X