- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Darısı başımıza inşallah5 li sayida olan 2 kisi var su an takimda rahat olun kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başımıza inşallah5 li sayida olan 2 kisi var su an takimda rahat olun kizlar![]()
Tebrik ederim canım güzel eksi.Geçen cuma 85.8
Bu cuma 85.1
Fark 700 gram
Ben sanırım listeye girmekten vazgeçtim, yine uzaktan takip ederim sizleri, katilim sağlayamadım gruba, ki tahmin ediyodum böyle olacağımı, herşey için teşekkür ederim kaptanım ve grup arkadaşlarımTebrik ederim canım güzel eksi
İki hafta oldu takıma geleli canım deneme süren doldu ama biraz daha katılım bekliyorum seni haftaya listeye ekleyelim olur mu
Karaciğer temizliği diye geçiyor negom karatay beslenmesinin sıvı kuralı eklenmiş hali.
Seviyelerle oruçlara hazırlanıyor vucut.
1.seviye 40 gün
2.seviye 21
3.seviye 14
4.seviye 21
5.seviye 14
6.seviye 5 hafta
7.seviye 2 hafta
Aralıklı oruç gibi aslında. Öğlen akşam yeniyor.
Başladım inşallah mübarek günde niyet ettim başlamaya değil bitirmeye.
Manevi yönden de şifa olur inşallah
Bir yerden başlaman, kendine iyi geleceğine inandığın şeyi bulman çok güzel bir haber BonusADINIZ: ( isteğe bağlı ) bonus
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 108
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI: 3 evladım var biri 16 yaş erkek diğerleri 7,5 ve 5,5 yaş kızlar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7.takımda ve daha sonra 8.takımda. Uzun süredir izindeyim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: strese bağlı yeme bozukluğu, antidepresan vs bilinen sebepler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü neden olmasın :)
Eski bir üyeyim 10 yıldır diyet bölümlerindeyim. +90 kilo üzeri grubu evim gibi oldu.
İradesizliğin vucut bulmuş haliyim.
Zaman zaman kilo verdim geri aldım ve her aldığımda iyice içime kapandım.
Üst üste hamilelikler doğumlar derken vazgeçtim kendimden.
Takımla başarmaya başlamışken herşey yolunda gitmedi ve diyeti bıraktım. Geçici bi süre derken o süre uzadı gitti geri almaya başladım.
Epeydir bişeyler yapmaya çalışıyorum bazen 2 gün bazen 2 saat sürüyor iyice umutsuzlanmıştım. Konuşmayıp bahsetmeyince yok sayınca bişey olmadı tabi.
Bi yerden başlıycam diye düşünürken günler geçti ve en son 2 gün önce tamam başlıycam dedim. Bu son olsun.
Niye uzun yazdım çünkü bu benim için çok içselleştirdiğim kendimi üzdüğüm bir konu. Az çok nerden nereye geldim fikriniz olsun istedim. Gözlerinize sağlık.
Saygılar sevgiler ve daha birçok şey ❤
Canım son zamanlarda çok yoğunum, izne ayrıldım bugün. 6 kilo gidebildi sadece.Nego canım nasılsin nasıl gidiyor kaç kilo gitti toplamda
Bir yerden başlaman, kendine iyi geleceğine inandığın şeyi bulman çok güzel bir haber Bonus
Her zaman desteğim![]()
Tamam canım ekliyorum hadi hayırlı olsunSaol canım evet istiyorum![]()
Aaa nereye gidiyorsun canım arada sohbete katıl iyide gidiyorsun uzaktan izleme canımBen sanırım listeye girmekten vazgeçtim, yine uzaktan takip ederim sizleri, katilim sağlayamadım gruba, ki tahmin ediyodum böyle olacağımı, herşey için teşekkür ederim kaptanım ve grup arkadaşlarım![]()
Yok Bonus ya çok önceden verilmiş bir karar izin. Kafamı toplamam lazım çok yoğunum. Yine burda olucam zatenBen geldim diyemi izine çıktınböyle hayal etmemiştim
Süpersin canım guzel gitmişCanım son zamanlarda çok yoğunum, izne ayrıldım bugün. 6 kilo gidebildi sadece.
Sende başlıyorsun artık değil mi![]()
Yapmam inşaallah canım, daha öncede izin dönemlerim oldu başka takım da, öyle böyle verdim kiloSüpersin canım guzel gitmiş
İznemi ayrıldın ama burdasın sonuçta devam ediyorsun aman sakın benim gibi yapma emeklerime yazık ettim bebeğim minicikken başladım biran önce kilo vermek için şimdi düşündükçe kendime çok kızıyorum
Pazartesi başlayacağım inşallah
Hımmm gözüme seni mi kestirsem rakipTartildim canım.
60.6
Pazartesi 60.2 diydi bu sabah bu sayiyi gördüm...önümüzdeki cumaya kadar inşallah iner.
Yeni gördüm yaa bu mesajı yine cok iyisin abla ikinci cuma listede olacaksın insallahTartildim canım.
60.6
Pazartesi 60.2 diydi bu sabah bu sayiyi gördüm...önümüzdeki cumaya kadar inşallah iner.
Aaaa inanmıyorum kimler gelmis hemde tek gelmemiş hayırlı olsun canım cook sevindim
Hadi hayırlısı gitsin 6 lar gelsin 5 ler ☺Tamam canım ekliyorum hadi hayırlı olsun
Aaa nereye gidiyorsun canım arada sohbete katıl iyide gidiyorsun uzaktan izleme canım
hoşbuldukkkkAaaa inanmıyorum kimler gelmis hemde tek gelmemiş hayırlı olsun canım cook sevindim![]()
![]()
![]()
nasılsınnnn kaptanımmm