• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım hayırlısı bakalım insallah sende sağlıkla kucagına alırsın canım ❤ 😘
inşallah canım sağol. isteyen herkese nasip olsun inşallah. 62 ile başladım bakalım ne olcak :işsiz: şöyle 58lerde falan olmayı planlıyodum ama işteeeeee. 1 sene sonra yeniden sizinleyim :dua::super::KK68:

Sen sağlıklı beslenirsin cok kilo almadaan tamamlaarsın canım 😍
zaten yulaf muz süt yumurta yiyodum yine devam ediyorum hem onun içinde sağlıklı şeyler :KK68: çok şükür canım bişey istemiyo tatlıdır pastadır falan. 10 kiloya kadar normal ama sonrası sıkıntı. inşallah sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil. insan içinde hissetmeyince anlayamıyo bu duyguyu ama herşey o şuan :KK37:

zaten yulaf muz süt yumurta yiyodum yine devam ediyorum hem onun içinde sağlıklı şeyler :KK68: çok şükür canım bişey istemiyo tatlıdır pastadır falan. 10 kiloya kadar normal ama sonrası sıkıntı. inşallah sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil. insan içinde hissetmeyince anlayamıyo bu duyguyu ama herşey o şuan :KK37:
Arada gel özletme kendini canım hem kilonuda takip edersin burda olmaz mı 😊

Arada gel özletme kendini canım hem kilonuda takip edersin burda olmaz mı 😊
telefondan zor oluyodu ve birden programda kulanıcı adım falan gitti giremedim şifre yenileyip. şimdi açık sayfa artık pcde olduğum sürece burdayım da. bişekilde evden çalışmaya çalısıcam. boş duramıyorum zaten bişeyler yapmaya devam edicem inşallah

telefondan zor oluyodu ve birden programda kulanıcı adım falan gitti giremedim şifre yenileyip. şimdi açık sayfa artık pcde olduğum sürece burdayım da. bişekilde evden çalışmaya çalısıcam. boş duramıyorum zaten bişeyler yapmaya devam edicem inşallah
Cook sevindim bu duruma canım Kanguru_ Kanguru_ da döndü dün 😊
Ne güzel calısmak gibisi yok bende haftaya senden fikirler alırım 😊

Su an için hiç bilmiyorum canım ama artık özellere basvuru yaparım diye düşünüyorum, devlete girmek cok zor
Kuzucum hep özelde çalışmış biri olarak kpssye hazırlanmayı dene derim. Şu dönemde her yerde inanılmaz sıkıntılar var, maaşlar çok düşük herkes işsiz çünkü. Bende bir ara acaba hazırlansam mı diye düşündüm ama istanbulda kadro yok neredeyse haliyle zaman harcamaya gerek yok dedim. 30 yaşında olsaydım uğraşırdım, seneye 35 yaşında olacağım inşallah, haliyle memuriyet yaşıda geçmiş oluyor.

Kuzucum hep özelde çalışmış biri olarak kpssye hazırlanmayı dene derim. Şu dönemde her yerde inanılmaz sıkıntılar var, maaşlar çok düşük herkes işsiz çünkü. Bende bir ara acaba hazırlansam mı diye düşündüm ama istanbulda kadro yok neredeyse haliyle zaman harcamaya gerek yok dedim. 30 yaşında olsaydım uğraşırdım, seneye 35 yaşında olacağım inşallah, haliyle memuriyet yaşıda geçmiş oluyor.
Aslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim :(

Back
X