- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Tamamen halloldu mu canımAslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen halloldu mu canımAslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim![]()
Pazartesi tam belli olacsk canım dükkan sahibini bekliyoruzTamamen halloldu mu canım
ben 10 aydır korudum valla aldığım 2 3 kilo oldu şu tatil doneminde almasam belki 60la hamile kalmış olacaktım ama +3 kilo oldu neyse sağlık olsunKilo alıp geri gelmis ama bu sefer gondermiyorum onuda :))
Tesekkur ederim canım![]()
Hadi hayırlısı canımPazartesi tam belli olacsk canım dükkan sahibini bekliyoruz
Aannnaaaaaaaaaa kiiz hamilemisinnn. Cok sevindiiimmm❤❤ Allah hayirli etsin kucagina almayi nasip etsin insallahtelefondan zor oluyodu ve birden programda kulanıcı adım falan gitti giremedim şifre yenileyip. şimdi açık sayfa artık pcde olduğum sürece burdayım da. bişekilde evden çalışmaya çalısıcam. boş duramıyorum zaten bişeyler yapmaya devam edicem inşallah
Marketi kapattiniz miSu an için hiç bilmiyorum canım ama artık özellere basvuru yaparım diye düşünüyorum, devlete girmek cok zor
Sağol canım hayırlısı bakalım haber vereceğim sizlere mutlakaHadi hayırlısı canım
Son 4 gün insallahMarketi kapattiniz mi
Cnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadeceAslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim![]()
Yok canım artık emeklilik dönemi baslıyorKiz niyesupermarket falan mi accaniz
![]()
Haklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsinCnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadece![]()
Yarın 1 de görüşmem var yine cnmHaklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin❤
Hayirlisi olsun canim. Azcik dinlen sendeYok canım artık emeklilik dönemi baslıyor![]()
Suan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin benceCnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadece![]()
Cnm gerçekten haklısın ama çocuk olunca daha seçici olmak durumunda kalıyor insan. Yoksa geçen haftaki görüşmem olumluydu fakat çok uzaktı, 8 gibi evde olacaktım. Allahtan herkes için hayırlı kapılar açmasını diliyorumSuan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin bence![]()
Hadi Insallah güzel haberlerle gelirsin mesafe yakınmıs canımYarın 1 de görüşmem var yine cnm ☺ Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette![]()
Hayırlısı ise amin inşallah cnmHadi Insallah güzel haberlerle gelirsin mesafe yakınmıs canım![]()
Saol canım benim 4 haftadır aralıksız calıstım biraz dinlenirimm sonra yeni işlere bakarım yada ders calısırımHayirlisi olsun canim. Azcik dinlen sende
Peki elticimYohhhhh ben kiloma yakın biriyle rakip olayım eltimin hızına yetişemiyorum![]()
![]()