- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
H
hasbeenandgone
sen kac kilosun bakalım kilo bildirimi yapmadın bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım çok isterdim ama ben kaplumbağa hızında gidiyorum çok çabalamama rağmen. Daha dişli bir rakip sana güç verir.Hımmm gözüme seni mi kestirsem rakip![]()
Bir kedi gördüm sanki
Caaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en sonH hasbeenandgone sen kac kilosun bakalım kilo bildirimi yapmadın bugün
Bu arada okuduğumu farkettin di mi? Otobüsteyiz yazıları okuyorum 1. Olduk muCaaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en son
Resimdeki sen misin canım?Bir kedi gördüm sanki![]()
Caaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en son
Unuturmuyum canım burda oldugunu görünce de yazayım dedimBu arada okuduğumu farkettin di mi? Otobüsteyiz yazıları okuyorum 1. Olduk mu
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.zaten yulaf muz süt yumurta yiyodum yine devam ediyorum hem onun içinde sağlıklı şeylerçok şükür canım bişey istemiyo tatlıdır pastadır falan. 10 kiloya kadar normal ama sonrası sıkıntı. inşallah sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil. insan içinde hissetmeyince anlayamıyo bu duyguyu ama herşey o şuan
![]()
aminn inşallah canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tabiki ben senden önce göreceğim, istersen gel senle kapisalim biraz daInsallah bakalim ikimizden hangisi 5li sayilri ilk gorecek
yapicam canim su an misafir var:)bikac saate hallederim Ins
Eltin istemiyo seni hahahhahahjj
Aa hayirli olsun canim![]()
Harikasınızzkızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz![]()

Memuriyette yaş sınırı kalkmıştı canım, yanlış mı biliyorum.Kuzucum hep özelde çalışmış biri olarak kpssye hazırlanmayı dene derim. Şu dönemde her yerde inanılmaz sıkıntılar var, maaşlar çok düşük herkes işsiz çünkü. Bende bir ara acaba hazırlansam mı diye düşündüm ama istanbulda kadro yok neredeyse haliyle zaman harcamaya gerek yok dedim. 30 yaşında olsaydım uğraşırdım, seneye 35 yaşında olacağım inşallah, haliyle memuriyet yaşıda geçmiş oluyor.
Tesekkur ederim canımZipzip- im gerçekten senin payın çok büyük hem yumuşak hem çok ilgili bir kaptansın asıl seni tebrik etmek lazım koruyayım kilomu almayayım diyordum sürpriz oldu...
Tesekkur ederiz canım ❤Harikasınızz![]()
İyi gibi gözüküyor. İnşallah güzel şartları vardır, hayırlısıyla olur.Yarın 1 de görüşmem var yine cnm ☺ Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette![]()
Aannnaaaaaaaaaa kiiz hamilemisinnn. Cok sevindiiimmm❤❤ Allah hayirli etsin kucagina almayi nasip etsin insallah
Yonacım üçlü ittifak kuralım benim de hayalim beşli rakamlari görmek. Önümüzdeki hafta yürüyüşle beraber görebilme umudum var. Yürümek moralimi düzeltiyor Gemlik küçük bir yer her yerde bir tanıdık mutlaka çıkıyor şimdilik çıkmıyorum.Insallah bakalim ikimizden hangisi 5li sayilri ilk gorecek
yapicam canim su an misafir var:)bikac saate hallederim Ins
Eltin istemiyo seni hahahhahahjj
Aa hayirli olsun canim![]()
Harikasın var ya..sonunda görmüşsün 59 ' u. Darısı benim başıma inşallah.Caaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en son
Hem de hamile bir kedicikmis.eveeett![]()
Benim tatlım. 63 kiloyum orada.Resimdeki sen misin canım?
Ne diyeceksin merak ediyorum. Emek veren bütün arkadaşlarimi tebrik ediyorum.kızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz![]()