• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

H hasbeenandgone sen kac kilosun bakalım kilo bildirimi yapmadın bugün
Caaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en son

Caaaanım kaptanım beni de unutmazmış ben 59.9 çıktım 14 yıl aradan sonra kendime inanamıyorum dün çok geç geldim eve akşam yemeği giyemedim.yalancı bir kilo verişi olmasın diye yazamadım sana. İnşallah gerçektir 60.7 idim en son
Bu arada okuduğumu farkettin di mi? Otobüsteyiz yazıları okuyorum 1. Olduk mu

Bu arada okuduğumu farkettin di mi? Otobüsteyiz yazıları okuyorum 1. Olduk mu
Unuturmuyum canım burda oldugunu görünce de yazayım dedim
59.9 u görmen cok iyi canım 😍

zaten yulaf muz süt yumurta yiyodum yine devam ediyorum hem onun içinde sağlıklı şeyler :KK68: çok şükür canım bişey istemiyo tatlıdır pastadır falan. 10 kiloya kadar normal ama sonrası sıkıntı. inşallah sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil. insan içinde hissetmeyince anlayamıyo bu duyguyu ama herşey o şuan :KK37:
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah bakalim ikimizden hangisi 5li sayilri ilk gorecek :rolleyes:
yapicam canim su an misafir var:)bikac saate hallederim Ins
Eltin istemiyo seni hahahhahahjj:KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

Aa hayirli olsun canim😊
Tabiki ben senden önce göreceğim, istersen gel senle kapisalim biraz da 😂😂 o beni istemese de hep eltim kalacak 😍

Kuzucum hep özelde çalışmış biri olarak kpssye hazırlanmayı dene derim. Şu dönemde her yerde inanılmaz sıkıntılar var, maaşlar çok düşük herkes işsiz çünkü. Bende bir ara acaba hazırlansam mı diye düşündüm ama istanbulda kadro yok neredeyse haliyle zaman harcamaya gerek yok dedim. 30 yaşında olsaydım uğraşırdım, seneye 35 yaşında olacağım inşallah, haliyle memuriyet yaşıda geçmiş oluyor.
Memuriyette yaş sınırı kalkmıştı canım, yanlış mı biliyorum.

Yarın 1 de görüşmem var yine cnm ☺ Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette 😂
İyi gibi gözüküyor. İnşallah güzel şartları vardır, hayırlısıyla olur.

Insallah bakalim ikimizden hangisi 5li sayilri ilk gorecek :rolleyes:
yapicam canim su an misafir var:)bikac saate hallederim Ins
Eltin istemiyo seni hahahhahahjj:KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

Aa hayirli olsun canim😊
Yonacım üçlü ittifak kuralım benim de hayalim beşli rakamlari görmek. Önümüzdeki hafta yürüyüşle beraber görebilme umudum var. Yürümek moralimi düzeltiyor Gemlik küçük bir yer her yerde bir tanıdık mutlaka çıkıyor şimdilik çıkmıyorum.
Harikasın var ya..sonunda görmüşsün 59 ' u. Darısı benim başıma inşallah.
Hem de hamile bir kedicikmis. :KK36: Pek severim. Bebeğini sağlıkla kucağına almani dilerim Simons Cat. :KK200:
Resimdeki sen misin canım?
Benim tatlım. 63 kiloyum orada. :olamaz: Ne diyeceksin merak ediyorum.
kızlar gecen hafta ikincilikten sonra bu hafta birinciyiz tebrik ediyorum hepinizi bu hafta süperdiniz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Emek veren bütün arkadaşlarimi tebrik ediyorum. :sampiyon:
Ben bahtsız bedevi haftaya listeye girince bakalım kaçıncı olacağız? :KK17:
Şom ağzımı acmayim diyorum ama dayanamadım.

Back
X