• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun. :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
11.30 da üç saatlik bir kursum var. Sonrasında Karamürsel' e yolculuk var. Ablamin yazligini toparlayacagiz ablamin kızıyla. Bugün dağılacağım yine. Geçmişi okuyup bayağı gülümsettiniz beni ama hayatın acı gerçekleriyle yine başbasayim. Dualarınıza yine çok ihtiyacım var. Canım bacilarim iyi ki varsınız ben sizi çok seviyorum. :KK36::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: Yonahime Yonahime bebeğim tablo çok güzel olmuş. Yeni rakibemi de çok seviyorum onunla kapışmak keyifli olacak. Bu hafta listedeyim inşallah. Dünden beri çalışmalara başladım. Cumaya kadar hedefim 5'li rakamlar. Hepimize başarılar dilerim. Günlere, gezmelere çok dikkat edin evden dışarı ciktigimiz an ayarimiz bozuluyor. Güzel sürprizlerle dolu bir gün geçirin inşallah. :KK25:
Canım Allah kolaylık versin. Hatıraların içine dalınca üzüleceksin biliyorum ama elinden geldiğince gülümseyerek hatırlamaya çalışın,onun da ruhu huzur mutluluk bulsun.

IMG-20191023-WA0001.webp

Eline sağlık canım 😍
Tebrikler kızlar 👏👏
sagol canim benim😍
Ele soyuhhh ele soyuhhh erzuruma gar yağdı :KK75::KK75: yemen içmen dışarı çıgman ele soyuhh
aa cidden yagmis yaa
Eskiden kar aşıgi ben simdi hic sevmiyorum ya😁
Mesajların Gulumse24 Gulumse24 sonngulen sonngulen eltilerle tatlı konuşmaların ilaç gibi....kafa dağıtmaya birebirsin bebeğim. Az kalmış hedefine, yakalarsin beni çok geçmez.
Zaten hayatin kosturmacasinda hep bi asik suratli oluyoruz en azindan burda gülelim dimi abla😊 sizlere de faydam olduysa ne mutlu bana
Hedefime var daha ama napalim kaplumbaga misali ilerlicez artık:)

Back
X