- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Kaçamakta ben yiyorum sonra burdakiler başımın etini yiyo heç gerek yogggBravo eltim sana, abartma sakin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçamakta ben yiyorum sonra burdakiler başımın etini yiyo heç gerek yogggBravo eltim sana, abartma sakin.
İyi yapmıssın canım bizde kücükken babam kızardı soguk hasta olacsksınız diye simdi kar yağmıyorİlk defa izin verdim dışırda oynadılar tuğçede sinüzit var soğukta çıkarmıyorum dışarı okul haricinde
3 G nedir?Vay vay vay beni geçtin demek dedektifliktedüzgün market dadaşkntte en sık alışveriş yaptığım markettir, öğrenciykende başka semtlerde yine çok sık düzgün markete giderdim o yüzden heyecan yaptım
Kız abla kar yağdı kaaaar sabah aile grubuna video attım Bursadakiler şok oldu , burda 3 G başladı yani![]()
Yazan bacıma sor hangi anlamda söyledi bilmiyorum canım3 G nedir?
Çok olmuş gelmeyeli yakında palandöken kayak merkezi açılır kayağa gel bacımBen en son 7 sene önce gelmiştim ama gelirsem mutlaka haberdar edeceğim.
Çok güzeller maşallah. Annemle eşime gösterdim, annem de senin gibi bizim orda daha çoktur dağın dibindeyiz diyor. Sizin oralarda da bı sürü akrabasi varmış.
Koruyamadim da seniKaçamakta ben yiyorum sonra burdakiler başımın etini yiyo heç gerek yoggg![]()
Kız ben 18 yaşıma kadar hiç kar görmedim. Ankara'da kaldım 7 yıl üniversite için. 10 yıldır yine görmüyorum. Bırak kayak merkezinde kaymayı yolda yürürken kırarım bı tarafımıÇok olmuş gelmeyeli yakında palandöken kayak merkezi açılır kayağa gel bacım
Cnm yaptığın işe ve çalıştığın firmaya göre çok değişiyor ama ben uzun zamandır evde olduğum için 7 bin demiştim.Hayırlısı canım belki diğer şartlar güzel olursa maaş konusunda da bir orta yol bulursunuz. Sizin piyasa ne kadar ortalama.
Gecmis olsun ikisinede canım insallah cabucak iyileşirlerKızlar dün geceden beri giremedim. Oğlum hala keyifsiz, üstüne eşimde üşütmüş. Bugün ikisini bırakıp görüşmeye gittim, eve geldim hop markete. Şimdide yemek hazırlamam lazım. Menü paylaşımı ve yorumları akşama yapacağım. Geçmişi de okuyamadıminşallah akşama daha aktif olurum.
Elhan ım seninle rakip olmuşuz cnm ❤ İnşallah ikimizde bol bol eksiler görürüz bu hafta .
İnşallah cnm, işin kötüsü oğlanın uyku düzenide değişti. Bu gece 4:45 te uyandırdı, sonrada uyandım yine... görüşme kötü değildi ama çalışacağım kişiyi açıkçası hiç sevmedim. İnsanlardan sebepsiz negatif elektrik alırsın ya, sanırım ikimizde aynı şekilde olduk.Gecmis olsun ikisinede canım insallah cabucak iyileşirler
Görüsmen nasıl gecti canım
Kolay gelsin aksam bol bol konusuruz![]()
Geçmiş olsun canımKızlar dün geceden beri giremedim. Oğlum hala keyifsiz, üstüne eşimde üşütmüş. Bugün ikisini bırakıp görüşmeye gittim, eve geldim hop markete. Şimdide yemek hazırlamam lazım. Menü paylaşımı ve yorumları akşama yapacağım. Geçmişi de okuyamadıminşallah akşama daha aktif olurum.
Elhan ım seninle rakip olmuşuz cnm ❤ İnşallah ikimizde bol bol eksiler görürüz bu hafta .
Hayırlısı olsun canımİnşallah cnm, işin kötüsü oğlanın uyku düzenide değişti. Bu gece 4:45 te uyandırdı, sonrada uyandım yine... görüşme kötü değildi ama çalışacağım kişiyi açıkçası hiç sevmedim. İnsanlardan sebepsiz negatif elektrik alırsın ya, sanırım ikimizde aynı şekilde olduk.![]()
Anladım canım,nasıl geçti gorusmen.Cnm yaptığın işe ve çalıştığın firmaya göre çok değişiyor ama ben uzun zamandır evde olduğum için 7 bin demiştim.
Geçmiş olsun canım, akşam müsait olursan konuşuruz bol bol.Kızlar dün geceden beri giremedim. Oğlum hala keyifsiz, üstüne eşimde üşütmüş. Bugün ikisini bırakıp görüşmeye gittim, eve geldim hop markete. Şimdide yemek hazırlamam lazım. Menü paylaşımı ve yorumları akşama yapacağım. Geçmişi de okuyamadıminşallah akşama daha aktif olurum.
Geçmiş olsun canimKızlar dün geceden beri giremedim. Oğlum hala keyifsiz, üstüne eşimde üşütmüş. Bugün ikisini bırakıp görüşmeye gittim, eve geldim hop markete. Şimdide yemek hazırlamam lazım. Menü paylaşımı ve yorumları akşama yapacağım. Geçmişi de okuyamadıminşallah akşama daha aktif olurum.
İyiyim canım sen nasılsın, hem.buraya bakıyorum hem oğlumun sohbetine yetişmeye çalışıyorum.Iyi akşamlar kizlar nasılsınız bakalim