- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
İyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤Iyi akşamlar kizlar nasılsınız bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤Iyi akşamlar kizlar nasılsınız bakalim
İyiyim canım sen nasılsın, hem.buraya bakıyorum hem oğlumun sohbetine yetişmeye çalışıyorum.
Bende iyiyim kızımı salliyorum grip oksuruyo bi türlü uyuyamadı öksürüktenİyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤
Ahahahha yok canım o oyle olmuyo 10:30 tan 4 e kadar yürüdüm hiç oturmaksızın anca bu kadar ettiBenim adım sayarım yok rakibem olsa hesap yapamaz ben yatmaya giderken ora bura derken 13. Bin adım atıyom![]()
Teşekkür ederimHosgeldinnnn canım nasılsın
Süpersin![]()
Gecmis olsun canımBende iyiyim kızımı salliyorum grip oksuruyo bi türlü uyuyamadı öksürükten
Geçmiş olsun canım. Kızın küçük sanırım. Ben oğlumun öksürüğü olduğunda ayaklarının altına bolca vicks sürüp masajla iyice yediriyorum. Sonra da üst üste iki çorap giydiriyorum. Çok iyi geliyor rahatlatıyor. Elbett biliyorsundur ama sakın göğsüne sırtına sürme, küçük çocuklarda ölümcül olabiliyor. Bu arada bebekler için olanı da vicksin ama hiç fayda etmedi. Ben normal olandan kullanıyorum.Bende iyiyim kızımı salliyorum grip oksuruyo bi türlü uyuyamadı öksürükten
Çok geçmiş olsun cnm, havalardan sanırım herkes hasta.öksürmeye devam ederse mutlaka doktora göster cnm, bebeklerin hemen ciğerlerine iniyor Allah korusun ❤Bende iyiyim kızımı salliyorum grip oksuruyo bi türlü uyuyamadı öksürükten
Allah razı olsun cnmGeçmiş olsun canım
Oğlanı uyutabilsem gelicem cnmGeçmiş olsun canım, akşam müsait olursan konuşuruz bol bol.
Çok şükür canım daha iyilerAllah razı olsun cnm ❤ Oğlunla eşin toparlamıştır inşallah...
teşekkür ler canım ❤Gecmis olsun canım
teşekkürler canım 1 buçuk yasinda daha sürdüm canım rahatlatiyo sonra yine başlıyo genelde uyurken çok öksürüyoGeçmiş olsun canım. Kızın küçük sanırım. Ben oğlumun öksürüğü olduğunda ayaklarının altına bolca vicks sürüp masajla iyice yediriyorum. Sonra da üst üste iki çorap giydiriyorum. Çok iyi geliyor rahatlatıyor. Elbett biliyorsundur ama sakın göğsüne sırtına sürme, küçük çocuklarda ölümcül olabiliyor. Bu arada bebekler için olanı da vicksin ama hiç fayda etmedi. Ben normal olandan kullanıyorum.
Sagol canım geçmezse göstericem bende ondan korkuyorum pzt ancak kendi doktorumuza göstericemÇok geçmiş olsun cnm, havalardan sanırım herkes hasta.öksürmeye devam ederse mutlaka doktora göster cnm, bebeklerin hemen ciğerlerine iniyor Allah korusun ❤
Bakalim yarin degil oburgunden bende yapmayi dusunuyorum 4 gun boyunca:)Elma bulamadım ben iyi mi. Mecbur pazartesiyi bekleyeceğim canım ancak pazarda bulurum. O kadar kötü mü yaa tadı.
Amin ablacim aminnnRabbim yüzünü hep güldürsün. Yavaş veya hızlı hedefimize ulaşalım da ...
Hoşbulduk kuzum iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın?Hosgeldinnnn canım nasılsın
Süpersin![]()
Sizin oranınkini bilmiyorum ama evlerden sanki biraz kestirdim nereler olduğunu,hatta eşimin teyzesiyle komşu bile olabilirsiniz
Yaa senden pek bi uzağım canım senede bir iki kez geliyorum ama oralaraSen dadaşkentteydin demi gıı
Gel ben sana ögretirim şükrüpaşada 2 tane var
Gar(kar)3 G nedir?
Yok canim degilimHoşbulduk kuzum iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın?
Sizin oranınkini bilmiyorum ama evlerden sanki biraz kestirdim nereler olduğunu,hatta eşimin teyzesiyle komşu bile olabilirsiniz
Yaa senden pek bi uzağım canım senede bir iki kez geliyorum ama oralara
Gar(kar)
Gış(kış)
Gıyemet(kıyamet)
Buralarda meşhurdur
Yonahime sen de Erzurumdayım de de düşüp bayılayım
![]()
ideal menü canım afiyet olsunPerşembe menüsü
Kahvaltı
2 yumurta domatesli biberli
Peynir
Zeytin
Salatalık
Çay
Ara
Çay
1 hurma
1 ceviz
Akşam 17.30da..
1 kase çorba
Yeşil salata
1 kase Yoğurt
Akşam 21 gibi..
Türk kahvesi
1 ceviz
Bikaç kuru üzüm
Su 2+
menünde sporunda güzel canımSabah kahvaltım saat 7.30
4 tane kuru kayısı
2 kaşık tulum peyniri
5 tane yeşil zeytin
2 dilim ekmek
Ara ögün saat 10.15
6 tane parmak galeta
1 tane elma
Öğlen yemeği saat 12.00
4 küçük parça fırında tavuk gögüs
5 elma dilim patates
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara ögün saat 16.00
2 kaşık yoğurt
2 kaşık müsli
Akşam yemeği saat 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase karışık salata
Ara ögün saat 21.00
1 avuç leblebi kuru üzüm fındık karışımı
2 litre su
2 saat yürüyüş![]()
sonngulen
afiyet olsun canım menün güzel31 Ekim menü
12.00 1 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta domates salatalik şekersiz çay
14.00 şekersiz sütlü kahve ceviz
15.00 2 mandalina
19.00 1 kase tarhana çorbası 2 tabak nohut salata
Şu 2 lt Spor 1 saat yürüyüşCanfeb
afiyet olsun cnm31 ekim
Sabah 10.00 iki kk peynir fındık kuru kayısı
Öğlen 16.00 bi kase türlü
Akşam 20.45 bir mandalina bi kase ıspanaklı yumurta yarım kase mercimek çorbası
arada kaçamaksız olmuyor cankm abartmamışsın afiyet olsunMenum kizlar
Sabah12
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 dilim patates
1 kofte
Ara
2 kare bitter
Ogle 15
5-6 lahana sarma
1 kase yogurt
Ara17
1.5 yk irmik helvasi
Su 2 lt
afiyet olsun canım bende o sandviçi çok seviyorumSabah
1 hamburger ekmeği tam buğdaylı içinde marul hindi füme domates salata var
öğlen de aynısını yedim dışarda olduğum için
akşam bi yemek tabağı patates yemeği
ufak kaçamaklar oldu dışarda olduğum için
yarım simit birazcıkta Mısır yedim patlamış Mısır misafirlikte olduğum için..
Toplam adım 17 bin
su 1 litre
Su içemiyorum nedense...
Bugünlük bu kadar bi tane filtre kahve ve sütlü kahvede vardı unuttum
yazınca farkettim cok mu yemişim yA
Kızlar merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum ama mümkün müdür?