- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Dünden sonra bugün birsey yemedim aç yatıyorumIyiyim canim sen nasilsin
Bunu dediysen mutlaka bakmam lazim
Ceza verelim bence ne diyorsun
Isimiz bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden sonra bugün birsey yemedim aç yatıyorumIyiyim canim sen nasilsin
Bunu dediysen mutlaka bakmam lazim
Ceza verelim bence ne diyorsun
Isimiz bu![]()
E boyle desene nerdeyse sopami elime aliyodumDünden sonra bugün birsey yemedim aç yatıyorum![]()

Ac kalma canim da dikkatli beslen saglikli seyler tuket hem daha emziriyorsun bu arada oglun nasil olduDünden sonra bugün birsey yemedim aç yatıyorum![]()
Dursun şimdi birkaç güne lazım olur belkiE boyle desene nerdeyse sopami elime aliyodum
![]()
Iyi canım çok şükür az bir nazı kaldiAc kalma canim da dikkatli beslen saglikli seyler tuket hem daha emziriyorsun bu arada oglun nasil oldu
Yok yok lazim ettirme senDursun şimdi birkaç güne lazım olur belki![]()
Cips falan alıp film izleyecektik bugün istemedim bak nasılımAc kalma canim da dikkatli beslen saglikli seyler tuket hem daha emziriyorsun bu arada oglun nasil oldu

Sevindim canim o kadarcik naz olsunIyi canım çok şükür az bir nazı kaldi![]()
Arkana sakladın gördüm ver yakıcam onuYok yok lazim ettirme senBende biraktim soyle koseye sopayi
![]()

Iyi seyirlerDizi izlemeye kaciyorum kizlaröpüldünüz
![]()
Olsun tabi yavrum benim kimbilir nasıl aciyodurSevindim canim o kadarcik naz olsun![]()
Film izlerken patlamis misir yiyebilirsin tuzsuz ve yagi az olursa cipsden daha iyi ara ogun olarak olabilirCips falan alıp film izleyecektik bugün istemedim bak nasılım![]()
Iyi geceler canimDizi izlemeye kaciyorum kizlaröpüldünüz
![]()
Olur olur da lezzetli olmazFilm izlerken patlamis misir yiyebilirsin tuzsuz ve yagi az olursa cipsden daha iyi ara ogun olarak olabilir
Iyi geceler canim![]()
Menulere hic bakamadim canim dur bakayim hemenZipzip- kaptanım bugünki menüme baktın mı cok muydu
Hele bir 60 olayım gelsin cipsler gitsin kolalar ☺Eee idare edeceksin artık![]()
Sonra yine burayaHele bir 60 olayım gelsin cipsler gitsin kolalar ☺
Dükkan boş kalmasın maksatSonra yine buraya![]()