• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatu gelmedin gelmedin gelincede dilin şişmiş zaar konuşup durmuşun gı:roflol:
tatlım nasılsın ...

hayal gözlü, aeben+, asi_bulut+, ASi_DENiZ+, dimplehawk, else, fatunuz+, nazli_gulec+, referans+, Tuana

bak ben daha çok kişi enseledim :))...

aeben gı akrep 7. takıma girmiş bilionmu...
hayırlı olsun allah gönlüne göre versin arkadaş hakında yorum yapmak istemiyorum ..... ama ben diskalifiye olan birinin yeniden başka takımlarada olamaycagını sanıyodum ama olsun iyi olmuş onun için allah yolunu açık etsın yanlız 7. takımdaki 1 kişi aklıma takıldı ......:utangac:

asüüüüü:1shok: inanamıyorum sana .:nazar: her yazdıgına pantolana süper çözüm bülmüşün ama kesin çözüm içine bolaltmadan girmek ...lülülülülülü

bide hala kızdıgım halde kavaltıyı es geçiyosun ya . :mymeka: anladık ayran bedava geliyo .:roflol:naniknanikkavaltı et kavaltı şutarafagitti

lsun canım kara vermek işin yarısı gerisi gelir elbet yeterki iste .....yerimseniben

canım benim kahvaltıyı evde yapamıyorum. aslında yanımda getirsem olabilir hee CADIARZU bak aklıma geldi. peynir de bedava nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 yarın getireyim ben buraya. aslında etiform stoğu yapmıştım ama olsun delikafadulden
aebencim bir tek cumartesi akşamı pizza yedim. pazar günü öğlende biraz bisküvi fazla kaçtı. onun dışında abartmadım. pazar akşamı küçük bir tostla geçiştirdim. telafi etmişimdir umarım mirmirmirmir
ama ben çok şiş hissediyorum kendimi :delphin:

fatum nasıl oldun peki durumların ne bakem ,

aebenim kim gı o takılan anaaaaaaaaaaaaam ben çok merak ettim:)...

yazdım bi daha mı yazdırcan delü hayal
iyiym xcanım çok sağol
gribim azaldı gözüm deki kocamn uçuk da biraz d üzeldi gözüm açıldı oyüzden hemen buraya koştum....
ama bademciğim incek galibaaa

insallah be yav nisan sonunda adanaya gitcem orda milletin kilo konusmaları püfffffffff duymak istemezdim ama duyacam yine :(( emme yürüyüs yaparım orda en azından bi 80 küsür olsaydım durumu kurtarıdım :))) kuzu azim edekde verek sunları beyav yaz geldiiiiii artıkın millet tiril tiril giyinecek yine:(((

Bende haziran ortası gibi eşimin ailesinin yaşadığı yer olan Samsuna gidicem görümcem geçen yaz tatilde eşime benim ve oğlumun arkasından şişkolar demiş .Duyda inanma kensisi 150 boyunda ve 140 kilo ama lahana hapı pasif jimlastik flan derken şuan 115 kiloymuş yani bir 60 lı rakamları görsemde çatlatsam gacıyı tek isteğim o inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

Bende haziran ortası gibi eşimin ailesinin yaşadığı yer olan Samsuna gidicem görümcem geçen yaz tatilde eşime benim ve oğlumun arkasından şişkolar demiş .Duyda inanma kensisi 150 boyunda ve 140 kilo ama lahana hapı pasif jimlastik flan derken şuan 115 kiloymuş yani bir 60 lı rakamları görsemde çatlatsam gacıyı tek isteğim o inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

gıcık görümce :kızgın:
bende temmuz başında eşimin memleketine gidicem
daha öncede anlatmıştım kayınvalidem vuraya geldiğinde görümceme hediye almıştı hepsini bana denetip
ama hep bana dar gelenleri almıştı :çok üzgünüm: o benden zayıf diye
gerçi napsam onun kadar zayıflayamam ama bu halde görmesinler beni

senin görümcen gelsin benim burnumu yesnnn
kılım görümcelere zaten......

reff seninki de bir alemmiş haa kaydirigubbakcemile3
senin 2 katınken sana şişko diyor delikafadulden
kendisiyle bayağı bir barışıkmış :roflol:

gıcık görümce :kızgın:
bende temmuz başında eşimin memleketine gidicem
daha öncede anlatmıştım kayınvalidem vuraya geldiğinde görümceme hediye almıştı hepsini bana denetip
ama hep bana dar gelenleri almıştı :çok üzgünüm: o benden zayıf diye
gerçi napsam onun kadar zayıflayamam ama bu halde görmesinler beni

madem niye sana denetiyor. alsın kafasına göre işte :mymeka:
boşver onun kadar zayıf olman önemli değil. önmeli olan kendine yakışandır. sen en güzel halin kadar ol. çok zayıf olmak güzel birşey değil. ne öyle :delphin:

asim evet ayrıldım takımdan gülüm,
Allah daha i etsin şükürler olsun bende iyiyim ,

fatu hanım yaz bida nolcek parmakların incelir bak bende kalmadı kas yapyıııı artık parmaklarım :roflol:...

Manyak görümce ne olcekkk :)) aynı anda hem börek hem pilav hem et hem çorba pişiriyor ama ona acımıyorumda oğlunu obez yaptı manyak karı. 7 yaşındayken 70 kiloydu çocuk. Şimdi galiba 13 yaşında 100 kilo malesef ve psikolojisi çok bozuk malesef okulda hep alay ediyorlar çocukla sırf o yüzden özel okula yazdırdı :(

madem niye sana denetiyor. alsın kafasına göre işte :mymeka:
boşver onun kadar zayıf olman önemli değil. önmeli olan kendine yakışandır. sen en güzel halin kadar ol. çok zayıf olmak güzel birşey değil. ne öyle :delphin:

onun kadar zayıf olmak istemem zaten aşırı zayıf
beli kırılcak gibi duruyo
hee bu kedi ulaşamadığı ciğere.. mantığıyla anlaşılmasın lütfen:roflol:
tombikim güzelim yerimseniben:roflol:

Bende amma dedikoducuyum haaaaaaaaa zaten bu kadın düğünümü mahvetmiş ve ne kadar zaman geçerse geçsin seni mutlaka boşatıcam demişti ama ben affettim Allahta affeder umarım... En güzel günümü mahvettii abisi kredi kartımız borç takıp gittiii :( bileziklerimi hep bozdurup ödedim onuda affettim...

canım benim kahvaltıyı evde yapamıyorum. aslında yanımda getirsem olabilir hee CADIARZU bak aklıma geldi. peynir de bedava nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 yarın getireyim ben buraya. aslında etiform stoğu yapmıştım ama olsun delikafadulden
aebencim bir tek cumartesi akşamı pizza yedim. pazar günü öğlende biraz bisküvi fazla kaçtı. onun dışında abartmadım. pazar akşamı küçük bir tostla geçiştirdim. telafi etmişimdir umarım mirmirmirmir
ama ben çok şiş hissediyorum kendimi :delphin:
aferin peynir fikri süper bide hazır dilimlenmiş kepek ekmeklerinden al asüm çayda vardır zaten eee daha bundan iyi kavalrımı olur .....:1closedeyes:
onun kadar zayıf olmak istemem zaten aşırı zayıf
beli kırılcak gibi duruyo
hee bu kedi ulaşamadığı ciğere.. mantığıyla anlaşılmasın lütfen:roflol:
tombikim güzelim yerimseniben:roflol:
:roflol::roflol:bu takımda benden başka kedi yok ..sanıyodum ..:roflol::roflol::roflol:

he refe benim kocişte karışmaz bu sene haşema giy gülüm diyo,:roflol:
geçen sene etekli mayo geymiştim diyom ben 10 kilo daha zayıfım e ne güzel hayatım yok mayo hele o mavi bikinin heç yok deyo :roflol:...

ne biçim yazı bu böyle ya
son 24 saat içinde normal olmıcak kadar çok rep verdiniz dedi bana:roflol:
normal olmıcak kadar çok ne demek ya?
çok rep verdin hakkın bitti de

Back
X