- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hayinnnnn köfteeee demek ele heeeGöster ona mali
Unutmam benbenim bünyeye tersti zaten, düzen temizlik sayfam var
Ne oldu bir iştaha geldin
Aynen yeter çok yoruldum
Çıkar onu kaptanım bize yetişemez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayinnnnn köfteeee demek ele heeeGöster ona mali
Unutmam benbenim bünyeye tersti zaten, düzen temizlik sayfam var
Ne oldu bir iştaha geldin
Aynen yeter çok yoruldum
Çıkar onu kaptanım bize yetişemez![]()

Liste için ya kilo vermesi yada alması lazım kilo almayı tercih etti![]()
Napıyım 200 ge verdin, 2 kilo versen olurduHayinnnnn köfteeee demek ele heee![]()
Olur mu öyle sey canım ben de kaptan olunca öğrendim hepsini :))Ahaha bunu bilmiyordum, aslında alma kısmı garip de geldi düşününcemantigi ne ki acaba desem cahilce mi olur
O zaman verip gelsin
![]()
Liste için 2 kilo alanlar varrrNapıyım 200 ge verdin, 2 kilo versen olurdu![]()
![]()
Çaklıt seni de mi gandırıyo kız bu karılarVaaaay unutmamissino topik yalan oldu ya hiç vakit bulamadım aktif kalamadı orası. Topiklere küstüm sonra
O farklı bir durum amaListe için 2 kilo alanlar varrr![]()
Geldide geçiyor bile ama bu hatunlar bana çok eyiii geldi tekrar heveslendimmmmO farklı bir durum ama
Hadi artık senindee 2 kiloları verme vaktin geldi![]()
Herşey benim için mi yaaa şapşiiik![]()
Cilvesi de ayrı bi datlıİnsanların içinde yaaa uff slk şeyy![]()
Canım o benim sayemde, her yere pozitif enerjimi veriyorumTakıma taze kanlar lazımmış bulundu galibakan kaybından gidiyorduk
![]()
Sevdim ben sevdimmm
He kız bana dediler gel dediler içerisi çok güzel dediler alem yapıyoz dediler elime listeyi verdiler formu verdiler elime kaldım burda maliiÇaklıt seni de mi gandırıyo kız bu karılar![]()
Enerji patlaması yaşıyorum sayende Allah benden razı olsunCanım o benim sayemde, her yere pozitif enerjimi veriyorum![]()
Çikolatayı kim sevmezSevdim ben sevdimmm![]()
Olur mu öyle sey canım ben de kaptan olunca öğrendim hepsini :))
Eski üyelerde izinden dönme kuralları var canım
Simdi 104.3 kiloda izne ayrılmıs bu kilonun altında yada bu kilonun yüzde 5 fazla olması gerekiyor![]()
Hiç acımayacak korkmaHe kız bana dediler gel dediler içerisi çok güzel dediler alem yapıyoz dediler elime listeyi verdiler formu verdiler elime kaldım burda malii![]()