• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok korkuyorum nagii 🌝 ama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek :KK70: :oops:

Çok korkuyorum nagii 🌝 ama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
İlk başta alışmak zor oluyor ama kilo vermeye bir başla, insanlar sen kilo mu verdin desin bir, o haz hiç bir yemek de yok 😍

Hosgeldin canim ama profil mesajlarını ihmal etme sakin, guzel enerji veriyor bana 🙈

Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek :KK70: :oops:
Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummm 😍 peki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret

Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummm 😍 peki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Kuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları var retro_hippo retro_hippo verir tarifi sana

Kuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları var retro_hippo retro_hippo verir tarifi sana
Hurma topları 😂😂 ahahha yaaa bunlardan çok lazim bana 😂 çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda 😅 çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek

Hurma topları 😂😂 ahahha yaaa bunlardan çok lazim bana 😂 çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda 😅 çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek
Sen bir ye sonra konuş, çok güzel oluyor 😍
Sufle de var ki diyet, muzla yapılıyor ben yapmıştım önceden, mükemmel oluyor.
Sonra chia tohumundan puding

Chocolita Chocolita

Sufle Unsuz (4 Malzemeli) Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 tane yumurta
  • 2 tane yerli muz
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
Sufle Unsuz (4 Malzemeli) Tarifi'nin Yapılışı

Un kullanmadan sadece 4 malzeme ile pratik ve hafif sufle yapımımıza geçelim.
Yumurta iyice çırpılır. Üzerine bir yemek kaşığı kakao 🍫 dökülür, karıştırılır. Ezdiğimiz 2 ufak boy yerli muz,🍌 yumurta, kakao karışımına dökülür ve tekrar karıştırılır. Son olarak 1 tatlı kaşığı bal 🍯 ilave edilip karıştırılır. Hazırlanan karışım sufle kaplarına dökülür ve 20 dakika kadar 180 derecelik fırında pişirilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 😊

Kimisi tarçınli elma yiyor, ben hurma yiyorum mesela

Back
X