• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HAYALCİM BU SENİN GELECEĞİN İÇİN ÇOK İYİ OLACAK ANLADIĞIM KADARIYLA KENDİNİ GELİŞİRME FIRSATI BULACAKSIN ...
DUALARIMIZ SENİNLE SENİN İLK FIRSATTA BURALARDA OLACAĞINI BİLİYORUZ VE TABİKİ SENDE HEPİMİZ İÇİN NE KADAR NE KADAR ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK
ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLİYORSUN
KENDİ ADIMA SENİN İŞİNDE BAŞARILI OLDUĞUNU DUYMAK İNAN BANA MUTLULUK VERİR O KADAR TEMİZ KALPLİSİN Kİ RABBİM DE SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR
İNŞALLAH HERŞEY UMDUĞUNDAN ÇOK DAHA GÜZEL OLUR CANIM BENİM
SENİ ÇOK SEVİORUSSSSS BİSSSS:asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::asigim::asigim:

kızlar hepinize teşekkür ederim,
gözlerinizi şaşı ettiğim içinde özür dilerim :)))))),

aebenim mümkün oldukça gelirim gülüm ben sizsiz duramam ki kıs,
tel nolarınız msnleriniz var en azından bi şekilde görüşürüz,
seviyom sizi ben çooooooooooooooooooook...

özgem sağol gülüm mesajı yazalı baya oldu yollayamadım bi türlü bak kalp kalbe karşıymış bende sizi çok seviyorum bebişim ösgem benim,
tabiki her fırsatta kaçacam buraya,
Alalh yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun gülüm sağolun hepiniz,
ve tekrar teşekkür ederim dosluğunuza her zaman sırtımı sıvazlamanıza çok alıştım ben sizsiz olabilirmiyim...

hade iyisiniz sayfalarınız çok ilermez artık tuttum çenemi gari:))...

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ben önceden motive olabilmek için sürekli olarak insanların nasıl zayıfladıklarına dair yazdıkları yazıları okuyup önceki ve sonraki fotolarına bakıyordum.
buna yeniden başladım ve şiddetle tavsiye ediyorum ben inanılmaz motive durumdayım ama bu şişkinlikten nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum zira regl olacağıma ait en ufak bir belirti bile yok ve bu beni üzüyor....
dün kocişle markete gittik aylık alışveriş için koca bir torba sadece abur cubur aldık ama yemeyeceğim söz cumartesi eşimin kuzeni var necmiye bize gelecek arada gelir film falan izleriz çok eğlenceli oluyor bizde kalacak pazarda kahvaltıya arkadaşlar gelecek eltimleri de çağıracağım bütün gün beraber oluruz muhtemelen o yüzden onlara kakalayıp stokları eritmeyi düşünüyorum ne fenayım ben yahuuuuuu

kızlar hepinize teşekkür ederim,
gözlerinizi şaşı ettiğim içinde özür dilerim :)))))),

aebenim mümkün oldukça gelirim gülüm ben sizsiz duramam ki kıs,
tel nolarınız msnleriniz var en azından bi şekilde görüşürüz,
seviyom sizi ben çooooooooooooooooooook...

özgem sağol gülüm mesajı yazalı baya oldu yollayamadım bi türlü bak kalp kalbe karşıymış bende sizi çok seviyorum bebişim ösgem benim,
tabiki her fırsatta kaçacam buraya,
alalh yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun gülüm sağolun hepiniz,
ve tekrar teşekkür ederim dosluğunuza her zaman sırtımı sıvazlamanıza çok alıştım ben sizsiz olabilirmiyim...

Hade iyisiniz sayfalarınız çok ilermez artık tuttum çenemi gari:))...

şenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşenizşeniz

cadı hayal sensiz olurmu kız buralar her zaman gel buraya bizi sensiz bırakma cadı seni çok seviyoruzzzzz.

ay inanmıyorum toptan yazdıgım cevaplar gittimi .....

ay bende yazayım nazlıcım dün yediklerimi

lapa lapa lapakaydirigubbakcemile3

Şenizkaydirigubbakcemile3

kütoooom kız duydun mu? fatum pikini giyecekmuş daaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden80 küsürle düşünmüyon dimi fatum?laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae15 kilo vermen gerek biliyon di mi?.senağlamasenağlamasenağlamaöpüldünnnnnn..biz altta kalamayız di mi??biz ipkini giyeriz anasını satayım:roflol::roflol::roflol:...eşarpları napicez???onlarıda denize atarız karpuz kabuğu misali......
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:bizde eşarpları pareo yaparız . ana töbe töbe ...-tatlicadiarzu-kısa kallu haşemalar nemize yetmiyo len kaydirigubbakcemile:roflol:
ref ben o görümceye sadece yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyom bosver kuzu valla hiç tınlama hatta inadına zayıfla zati besiliymis örümcek görümcen inadına cici cici giyin hemiiiiiiiiiiii:)))

hayalim kuzum doğrudur aynı oldum bende bendede tat kalmamıstı :( ins verirsin hayatım ins gelinligini zarif bi sekilde giyersin hemi:))

asiiii doğrudurda ne bilim baksana ref in örümcek görümce tötü pohlu bebeyle bile itisiyor tövbe yaa insan böle olmamalı ...

bana gelince hastaneden yeni geldik aysimamın atesi birden tavan yaptı 40,2 ile gittik sükür havale yoktu ama aysimada bol enfeksiyon bulundu :( ben bu kızı emzikten kescem tam ve yek karar emzik yüzünden tüm pisligi topluyor :((
bıraktır emzigi benim buykkızda 3.5 yaşına kadar emmişti zor bıraktırmıştım emzıgin kendisi zaten bakteri yuvası ..şutarafagitti

gelelim gunun menusunu

öglen yarım dilim ekmek içi patates peynir

ara 1 fincan süt

akşam yarım dilim çikolatalı ekmek

1 litre su 1 saat yuruyuş
şindi bediş egrı oturup dogru konuşalım benım bildigim yarım dilim ekmek 20.gr. yarısı 10 gr. oda 2 .3. lokmaCADIARZU sen o patetes ve peyniri o ekmegin neresine koydun canım :dilcikar:o yarım dilim yarım ekmek olmasın ...:mymeka:

İŞTE BU İŞTE BU:roflol::roflol::1hug::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.a.s.:nazar::nazar:
simillerinizi yerim sizin Şeniz

süprizzzzzsositosositosositososito :sm_cool: :lepi:

gittilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

:1shok::lepi:

Kızlar biliyorsunuzdur bilmeyenlerde fındık yağı diyip googleden arama yapabilir.. Fındık yağı en sağlıklı yağ sızma zeytin yağından bile daha kaliteli bilginiz olsun kızlar Zade marka 5 litre fındık yağı BİM de sadece 19,500 ben 2 teneke aldım akşama annemede alıcam. Kalp sağlığı için hepimizin en az günde fındık yada fındık yağı kullanmamaız gerekiyor. Oradan aklıma geldi. Şimdi en sağlıklı 3 yağ sırası ile şöyle. Fındık yağı- sızma zeytin yağı ve soya yağı. Bende 1 litre sızma ve soya yağıda aldım hepsini birbirine katıcam artık. :) manyak gibi gidip farkında olmadan eve 13 litre yağ aldım 51 lira tuttu :) eşim akşama kıyameti koparacak ama napim bu kadar ucuza bulamadım normalde 40 küsüre almıştım yıllar önce.
refim benimki giresundan almış gelmiş tadını bilmiyodum normal ayçiçekten hiç farki yok ...tadının bizimki litresini 6.lr. almış .....biliyorum çok saglıklı oldugunu ama okadar oldugunuda bilmiyodum . diyimde bideha gittiginde çok getirsin ..hihoyyyt
aebencim sanada günaydın
sanada pasteneci güzelim ....Şeniz

kızlar demeyi unuttum sabah aç karna tahlil verdim kolestrol şeker. vs. şimdide sıkı bi kavaltı yaptım tokluk kan şekerini vermeye gidicem .....
yanlız kaç kiloyum söylemeye utanıyorum vahim . valla .şu hastalıgıda atlatayım tam gaz gelicen ya eger 1. 2. haftadaha izinle geçirirsem 70 olurum galiba .........

özge onlar beni motive edemiyo len artıkın :roflol:

sağolun nan hepiniz valla içim bi hoş oldu cadılar bende sizi seviyooooooooooom,
fatu ben görmemiştim aebenim mesajını alınta yapınca gördüm amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)...

kızlar demeyi unuttum sabah aç karna tahlil verdim kolestrol şeker. vs. şimdide sıkı bi kavaltı yaptım tokluk kan şekerini vermeye gidicem .....
yanlız kaç kiloyum söylemeye utanıyorum vahim . valla .şu hastalıgıda atlatayım tam gaz gelicen ya eger 1. 2. haftadaha izinle geçirirsem 70 olurum galiba .........

anaaaaaaaaaaaaam bende çoh utanayom aebenim gı :utangac::utangac::utangac::utangac:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...
canım benim i,nş temiz çıkar sonuçlar benimde dananın kuyruk yarın kopcek :utangac::utangac::delphin:...

Ben önceden motive olabilmek için sürekli olarak insanların nasıl zayıfladıklarına dair yazdıkları yazıları okuyup önceki ve sonraki fotolarına bakıyordum.
buna yeniden başladım ve şiddetle tavsiye ediyorum ben inanılmaz motive durumdayım ama bu şişkinlikten nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum zira regl olacağıma ait en ufak bir belirti bile yok ve bu beni üzüyor....
dün kocişle markete gittik aylık alışveriş için koca bir torba sadece abur cubur aldık ama yemeyeceğim söz cumartesi eşimin kuzeni var necmiye bize gelecek arada gelir film falan izleriz çok eğlenceli oluyor bizde kalacak pazarda kahvaltıya arkadaşlar gelecek eltimleri de çağıracağım bütün gün beraber oluruz muhtemelen o yüzden onlara kakalayıp stokları eritmeyi düşünüyorum ne fenayım ben yahuuuuuu
bebişim senin regle daha var boşa bekleme......a.s.şakkıdı

Zaten utana sıkıla koydum fotoları.. Mesaj yerine ulaştığına göre silmek lazım.. :utangac:

Son düzenleme:
kızlar size bi haberim daha var bena yürüyerek yarım saatlik bir hanımlar lokali var .. araya üye olucam galiba . çok uygun artı bazı kurslarda var ingilizce gibi . şimdi üye olursam aralıga kadar 100 lr. imiş çok uygun .... gerekli şayleri yaptırayım hemen üye olmaya gidicem umarım bir pürüz çıkmaz ...

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün de lapaya devam ediyorum ama inanılmaz bir şişlik var bende nedeninin anlayamadıımfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

kütom kayınvademin evi bitiyor şükür çocuklar gibi şen hihoyyyt çok güzel kutu gibi bir evi oldu insanın evladının olması ne kadar önemli insan bir kez daha anlıyor çünkü her şeyi eşim ve abisi yaptı o hiç bir şeye karışmadı ve kendi evlerine nasıl yapacaklarsa ona da öyle güzel yaptılar hepimizin gözü evde :jeyyar::jeyyar: Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah i

işte bu hafta mutfak dolapları ve laminantlar olacak pazar günü kociş abisi ve bir arkadaşımız evi boyayacak sonra bitiyor onunki inşallah ondan sonrada bizim işler başlıyor nasip olursa haziran sonuna kadar bitecek sanırım bizimki de :Saruboceq::Saruboceq:
çok sabrettim ama değecek inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim bi konu vardı ya sana bahsetmiştim bugün belediye başkanı görüşmeye bekliyor bahçenin asıl değeri 500-600 milyarmış ama tabi onlar çok çok daha ucuza kapatma derdindeler ortasını bulabilrlerse olacak tabi hissedar 6 kişi olduğu için bize çok bi para gelmeyecek birde bahçenin tamamını almıyorlar yarısı kalıyor neyse işte bugün belli olacak ve Yüce Rabbim nasip ederse evimizi çok az bir borçla istediğimiz gibi yaptırabileceğizzzz dualarınızı esirgemein ne olur yoksa 3 4 yıl borç ödememiz gerekecek:1shok::1shok:fisfisfis:bbo::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım Allah yardımcınız olsun bizde 2 senedir kredi ödüyoruz çok zor en az borçla atlatırsınız inş. rabbim herkese nasip etsin:Saruboceq:

herkese günaydın fıstıklar,
hayatımda bazı değişimler olcak dün itibariyle kararlar alındı akıma anlattım sizde kopyalayım benle alakası olan merak edecek insanlar olan dozlarım olan heryere kopyalayımda sonra ne oldu bu cadıya diye meraklanmayın:)))...

dün patronun çağırdığı yere gittik kem küm ederken başladı girdi konuyo,
patronlarımın 3üde oradaydı,neyse benim patron bi arakadaşının büroda faaiyet gösteriyordu ya hani alacaklılardan dolayı buraya gelemiyordu,
arkadaşıyla konuşmuşlar büroları birleştirme kararı almışlar masraflar falan ortak karşılancakmış
bize ne dersiniz diye sordular tabi bu arada burdaki mal onlarla devam ediyo bunlar o büronun küçük bi odasını paylaşcak bayan patronlar,
bende diğer kadnın yani patronun arkadaşının firmaya geçiyorum patronum işim koumum değişiyo kabul edersen dediler bizimfikrimiz önemliymiş :)))
yedikya neyse
dedim ne iş yapcam loga programı destek elemenı olcan dediler dedim ben logoyu görsem tanmayacak duruma geldim köreldim 2 senedir büroda ,
elif abla yani yeni patronum demiş hülyayı ben çıkaramam(onun sekreteri)
sizin hülya muhasebe biliyo ben onu işten çıkardığım elemenın yerine alayım eğiteyim yetiştireyim hem muhasebesi işimize yarar hemde bana destek personeli olur diğer çalışanda tek koşturmaz demiş,
benim muhasebe temelim var diye beni düşünmüşler oraya,
diğer hülyayı kursa falan yolluyomuş muhasebe ama pek aydınlık görmemiş,
neyse dedim öğretilecekse yaparım tabi hem bana + olur bu durum ama gösterilmezse hiç bulaşmayım dedim,
benm erkek olan patronda o kadının yani yeni patronumun yanında çalışyo 2 aydır bende yeni yeni öğreniyorum hülya sende öğrencen elif seni bu konu için eğitecek öğretecek falan dedi bende yardımcı olurum dedi,
sonuçta hepimiz aynı yerdeyiz bende onun elemznıyım dedi,
maşşata şuan değişim yok,
yeni patronum kendi çalışanlarının sigortasını kesmiş krizden dolayı (herkes 3 kurultan kaytarcak yer arıyo)
dediler senin sigortayı onun durumu düzelene kadar biz yatıracağız kesinti olmasın diye falan sanırım işe girdi çıktı olmasın diye onlar aralarında ayarlicak ki bu işime gelir inş öle olur,
iş yerim tunalıyla kennidynin birleştiği noktaya taşınıyo yane şahnur:)))),
bende elif ablanın kadroyla o ben bide bana işi öğretecek adam aynı odada çalışcaz ki kocaman salon orası,
ben nete girebililcemmi ne ölçüde gircem şimdilik muallak,
net olcak önümde ama çok sıkı öğrenmem gerekki iş bi yana bana getirisi olsun bu konumum dediğim gibi benim için çok güzel olcak eğer içinden çıkabilirsem Allahın izniyle ve bana gösteririlerse adam gibi,geleceğime yatırım diyelim:)),

msn kulanabilirim netede girerim zamanla am dediğim gibi biraz zaman geçmesi ortamı görmem gerek sadece dışardan tanıyorum biliyorum ortamı,
şimdi onlardan olcam,
ay ne çok konuştum sabah sabah durmum bu bi süre yokum burada olamicam yarın öğlen itibariyle buradan çıkıyoruzşirket olarak,
pazartesi yeni yere başlıyorum,ben yarın ayrılcam onlar yarın akşam:)
yarın nörolojide randevum var öğlen ben erken kaçcam,
2 haftada birde cumartesileri çalışcam,hakkımda hayırlısı Allahın izniyle inş. daha güzel olur burası inş.

hepinize herşey için çok teşekkür ederim fıstıklar verdiğiniz desler için güzel arkadaşlıklar dostluklar için,
Allaha emanet olun hepiniz,

ha bu durum benim diyet içinde ii olcak artık kalabalık bi ortamda olcam alışveriş vs karışmicam ne varsa onu yicem e az yicem kafama göre sürekli yeri gelince abur cubur vs aıştırmicam,
diyete devam hemde son sürat devam :)...

hayalcim hakkında hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda öğrenir yükselirsin,netede girmen sorun olmaz inş. canıma.s.

aebencim geçmiş olsun canım inş. sonuçların temiz çıkar en kısa zamanda aramıza tam gaz dönersin canımŞeniz

püskütüm süper süper süper ....

çok geniş olmasada 2. kişi. ıhı ıhı pardon bulutu unuttum özür.3. kişi için gayet büyük ....mutlulukla pişir ye memeklerini .(ocagını batırmadan )

ben hafiye nerde oturdugunuda buldum dermişim ...... senın oralarda hanımlar lokali var . niyetim orya üye olmak püskütüm .......

ayrıca bolkon manzaranda harıka ........ve o iç bolkondabi koltuk tarzı sandalyelerine bayıldım ya ...

bir ömür mutlu ol .

Son düzenleme:
hepinize günaydın,bende bugün ve yarın lapa yapıcam bi deniyim bakalım hala regl dönemimdeyken bakalım faydası olacakmı,bu arada dün yediklerim
sabah
bir kase tahıllı gevrek+süt
öğlen---
akşam
bir tabak yoğurtlu makarna
gece
yeşil çay

bugün lapa 3 öğün
öğlen kızımı bırakınca yürüyüş yapıcam 1 saat

arkadaşın yanına bugün yarın gitmicem patronları fuara gittiler haftaya konuşsunlar bakalım teklifleri ne olacak anlaşırsak başlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2

hepinize günaydın,bende bugün ve yarın lapa yapıcam bi deniyim bakalım hala regl dönemimdeyken bakalım faydası olacakmı,bu arada dün yediklerim
sabah
bir kase tahıllı gevrek+süt
öğlen---
akşam
bir tabak yoğurtlu makarna
gece
yeşil çay

bugün lapa 3 öğün
öğlen kızımı bırakınca yürüyüş yapıcam 1 saat

arkadaşın yanına bugün yarın gitmicem patronları fuara gittiler haftaya konuşsunlar bakalım teklifleri ne olacak anlaşırsak başlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2

günaydın yumukum
işe de başlıyosun hayırlı olsun:1hug:

püsküüt mutfağın çok hoş, aydınlık çok güzel

püskütüm süper süper süper ....

çok geniş olmasada 2. kişi. ıhı ıhı pardon bulutu unuttum özür.3. kişi için gayet büyük ....mutlulukla pişir ye memeklerini .(ocagını batırmadan )

ben hafiye nerde oturdugunuda buldum dermişim ...... senın oralarda hanımlar lokali var . niyetim orya üye olmak püskütüm .......

ayrıca bolkon manzaranda harıka ........

bir ömür mutlu ol .

Güzel dileklerin için teşekkür ederim aebencim.. Yemek pişirmeyi tamamen bıraksam diyorum.. Ocak temizleme derdi de biter böylece :roflol:

Hanımlar Lokaline ben de gitmştim şöyle bir bakınayım diye ve herkesin çocuğunu da getirdiğini görünce hevesim kaçmıştı... Çok kalabalık ve gürültülü gelmişti bana.. Ama bu dediğimin üzerinden 2 sene falan geçti.. Ben yaklaşık olarak 10 yıldır Ayrancı semtindeyim.. Biliriz buraları..sengözlerimebaksanab

Sen de bir ömür mutlu ol.. a.s.

Ayrıca az önce gözüme ilişti.. İnşallah kan sonuçların iyi çıkar.. Geçmiş olsun.. Şeniz

Back
X