• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim aebencim.. Yemek pişirmeyi tamamen bıraksam diyorum.. Ocak temizleme derdi de biter böylece :roflol:

Hanımlar Lokaline ben de gitmştim şöyle bir bakınayım diye ve herkesin çocuğunu da getirdiğini görünce hevesim kaçmıştı... Çok kalabalık ve gürültülü gelmişti bana.. Ama bu dediğimin üzerinden 2 sene falan geçti.. Ben yaklaşık olarak 10 yıldır Ayrancı semtindeyim.. Biliriz buraları..sengözlerimebaksanab

Sen de bir ömür mutlu ol.. a.s.

Ayrıca az önce gözüme ilişti.. ınşallah kan sonuçların iyi çıkar.. Geçmiş olsun.. Şeniz
Soggol canım .....a.s.

bende 3 veled sahibi olaraktan :roflol::roflol:kulagım sese alışkın püskütüm . yabancılık çekmem yani .:roflol: bende gidip bı bakayım bi kurslarada yazılırım belki .:teytey::1hug:a.s......

şimdi çıkıyorum bide tokluk kan vermem lazım . bügünün havası gibi aydınlık bir gün olsun ....:1hug:a.s.

gerçekten çok hoş bir mutfak modern ve çok zevkli huzurlu mutlu yemekler pişirin inşallah..

Teşekkür ederim yumukumcum.. a.s.
bende 3 veled sahibi olaraktan :roflol::roflol:kulagım sese alışkın püskütüm . yabancılık çekmem yani .:roflol:
:roflol: :roflol: Doğru söze ne denir? Yaşamı, alışkanlıklarını belirliyor insanın.. Biz tatil yaparken bile çocuk müşteri sayısını sorguluyoruz otelllerde :roflol: :roflol:

püsküütçüğüm mutfağın o kadar güzel ve şirinki bende bayıldım:asigim:
iyki bizim topiğe getirmişin çok hoş yaa. içinde güle güle neşe içöinde yemekler pişirmeyi nasip etsin allah.CADIARZU
girişteki dekorda ayrı bir hava veriyor çok şeker yaaaaasırnaşık şey

ben çıkıyorum fıstıklar . öptüm kocaman ....hepinizi ....

püsküütçüğüm mutfağın o kadar güzel ve şirinki bende bayıldım:asigim:
iyki bizim topiğe getirmişin çok hoş yaa. içinde güle güle neşe içöinde yemekler pişirmeyi nasip etsin allah.CADIARZU
girişteki dekorda ayrı bir hava veriyor çok şeker yaaaaasırnaşık şey

Doracım teşekkürler.. a.s. "Şirin" sıfatı benim için çok önemli.. Tutturabildiysem ne mutlu bana..
Amin canım.. Allah hepimize evlerimizde huzur versin, sağlıklı günler nasip etsin.. Dekorasyon bi'yerde kenar süsü sadece..

günaydın yumukum
işe de başlıyosun hayırlı olsun:1hug:

günaydın cnm hayırlısı bakalım tam gün çalışamam, kızım öğlenci arkadaşta yarım gün çalışıyor anlaşırsak neden olmasın evde oturmaktan iyidir hem perde işi çok zevkli dikilen modeller renkler müthiş,hiç sıkılmıyosun sürekli renkler ve modeller değiştiği için..haftaya belli olur bakalım nasip..

ya bu pirinç lapası çokta fena değilmiş yoğurt pulbiber nane falan karıştırınca gayet de hoş oluyo hanikaydirigubbakcemile3 az tadsız tuzsuz ama olsun bakalım yarınki kiloma etkisi olacakmıCADIARZU

ya bu pirinç lapası çokta fena değilmiş yoğurt pulbiber nane falan karıştırınca gayet de hoş oluyo hanikaydirigubbakcemile3 az tadsız tuzsuz ama olsun bakalım yarınki kiloma etkisi olacakmıCADIARZU

canım inan çok faydası oluyor gerçi ben şiş olduğum için bilmiyorum faydası olack mı ama her yaptığımda faydasını gördüm bundan sonra her hafta yapmayı da düşünüyorum çarşamba ve perşembe günleri inşallah faydası olur sana

yeni işin de sana şans getirir dilerim hayırlı olsun tatlıma.s.:1hug:

kızlar ben tartıya çıkmaya korkuyorum geçen hafta aldığım kilocuklar gitmiştir inşallah. kilo verememişsem vurun beni.

canım inan çok faydası oluyor gerçi ben şiş olduğum için bilmiyorum faydası olack mı ama her yaptığımda faydasını gördüm bundan sonra her hafta yapmayı da düşünüyorum çarşamba ve perşembe günleri inşallah faydası olur sana

yeni işin de sana şans getirir dilerim hayırlı olsun tatlıma.s.:1hug:

inşallah canım faydası olur ama bu diyeti ayda bir kere yapın diyolar her hafta yapmak belki zarar verebilir bi düşün istersen..
güzel dileklerin içinde saol cnm hayırlısı bakalım inş. istediğim gibi olur..Şeniz

ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum kocamanŞeniz kızımı hazırlıyım okul saati yaklaştı hoşçakalına.s.

kızlar ya
bildiğiniz boş takım varmı arkadaşımı sokacağım da :roflol:
fatum da gelmiş hoş gelmiş

ÖĞlen yemeĞımı yedım geldım

1 adet etlı kabak dolması
bır parÇa fırın makarna
yoĞurt

selam garulaaa
napıyonuz
az önce okuldaki müd. yar. aradı...
nasılsın faslından sonra
nie raporunu getirmedin dedi
ben de
(rapor aldığım gün sağ gözümü asla açamıyordum ve sürekli hapşuruyordum...)
koştur koştur eve geldim... eşim dfe şehir dışında getirecek kimse yoktu dedim....
haaa yaptı
cumartes toplantı var saat 11.00 de b lisede dedi....

kapttık sonra
ya sanki ben bilmiyorum raporun 2 gün içinde verilmesi gerektiğini
ama öldük hastalıktan naapalım
halimiz olsa getirmez miyiz.....
zaten eşim burda olsa ben gitmem eşim alırdı raporumu......
salaklar yaaa......

kendi işleri olunca bi güzel idare ederler ki........

Back
X