• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün öyle halsizim öyle modum düşük ki  sabah uyumuş olsam iyi gelirdi, kocam sen git yat geri dedi, kahvaltı ederken film açtım beyim öyle istedi :confused: e madem git yat diyecektin beni niye oyaladın 😂😂 tabi ki uyuyamadım çocukların gelme saatine az kalmıştı
En sevdiğim uzun kahvaltılar ve film keyfi. Cuma tartıdan sonra yapayım bari :KK53:

En sevdiğim uzun kahvaltılar ve film keyfi. Cuma tartıdan sonra yapayım bari :KK53:
Eşimle öyle çok yapardık ki hafta sonları, sonra çocuklar oldu, bu sefer de animasyon açıp yapıyoruz 😂
Bu hafta izinli olunca çocuklar da okulda, kendi istiyor hatun aç güzel bir film diye. Film seçme işi bende hep 😃

Eşimle öyle çok yapardık ki hafta sonları, sonra çocuklar oldu, bu sefer de animasyon açıp yapıyoruz 😂
Bu hafta izinli olunca çocuklar da okulda, kendi istiyor hatun aç güzel bir film diye. Film seçme işi bende hep 😃
ohh sefanız olsun canım. başbaşa güzel vakit geçirmişssiniz.

Kızlar kereviz pişiriyorum ama ev buram buram noddle kokuyor yaaa. Ne severim ne severimo_O
Bugün küçük oğlumu sünnet ettirmiştik ufak bir sorun oldu yine doktora gittik. Halloldu şükür. Eve gel yemek ye yemek yap. Şimdi oğlanı uyutuyorum fırsat bu fırsat yazayım istedim 😁

Back
X