• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanımlar yarından itibaren sporlar için @Bonus u etiketliyoruz. İlk sayfada puanlar var, puanları hesaplayıp etiket yapın lütfen, hesaplamak için uğraşmasın birde 😊
Spor birincisi kim olacak bakalım 😎

@Gulumse25
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
@merryangel
@malipina
@Elhan
@Negohatun
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
Ben olacam birinci ama sondan 1. :KK70: :KK70:

Ben olacam birinci ama sondan 1. :KK70: :KK70:
Aa yazmamışım, sondan birinciye sopa var :KK53: :KK53:

images.jpeg-11.webp

Hala su içiyorum, burnumdan çıkacak nerdeyse 😂😂 kimsenin canını cektirmemek için adını yazmıyorum ama oğlumun canı çektiği bişey pişirdim, doymadi bı kez daha pişirdim, çifte eziyet 😭😭
Bizim herif baklava getirmiş sen imtihanmısın dedim evde yapmıyon bari buna karışma didi sustum :63:

Zipzip- Zipzip- cnm bende yarın kilo bildiricem ama resmi değil tabi.. şöle ki benim bi doktor işim var serum alabilirim onu halledene kdr listeye girmesem en iyisi 😊 hiç halim yok ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden spora başlamadım. Serum yersem kendime gelirim inş spora başlarım bide listeyi serum ödemi ile etkilemiyim 😊

Zipzip- Zipzip- cnm bende yarın kilo bildiricem ama resmi değil tabi.. şöle ki benim bi doktor işim var serum alabilirim onu halledene kdr listeye girmesem en iyisi 😊 hiç halim yok ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden spora başlamadım. Serum yersem kendime gelirim inş spora başlarım bide listeyi serum ödemi ile etkilemiyim 😊
Canım geçmiş olsun. Şifa olur inşallah serum... :KK60:

Back
X