• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kutlasın kız nolcak, aferin ona, benim kafadan, her yerden toplasın parasını hediyesini 😂
Yook biz artık doğum günlerini kaldırdık kimseyi çagırmıyoruz öyle olunca her ay birinin doğum günü oluyor ona paramı dayanır görğmcem dedi yeter artık bıktım çalıştıgım parayıda her ay birine hediyeye gidiyo herkes evinde yapsın kimse kimseyi çagırmasın isyan etti artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben kaçar canım acayip tatlı istiyo sonngulen sonngulen gibi aklıma tatlı geldikçe suya verdim kendimi en iyisi uyumak gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlarım hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın bol eksiler olsun inş Allah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
benimd canim tatlı istiyor 🙅🏼‍♀️

Yook biz artık doğum günlerini kaldırdık kimseyi çagırmıyoruz öyle olunca her ay birinin doğum günü oluyor ona paramı dayanır görğmcem dedi yeter artık bıktım çalıştıgım parayıda her ay birine hediyeye gidiyo herkes evinde yapsın kimse kimseyi çagırmasın isyan etti artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Haklı bir isyan valla 😁

Ben kaçar canım acayip tatlı istiyo sonngulen sonngulen gibi aklıma tatlı geldikçe suya verdim kendimi en iyisi uyumak gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlarım hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın bol eksiler olsun inş Allah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Hayırlı cumalar kuzum

Zipzip- Zipzip- cnm bende yarın kilo bildiricem ama resmi değil tabi.. şöle ki benim bi doktor işim var serum alabilirim onu halledene kdr listeye girmesem en iyisi 😊 hiç halim yok ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden spora başlamadım. Serum yersem kendime gelirim inş spora başlarım bide listeyi serum ödemi ile etkilemiyim 😊
Geçmiş olsun canım. Umarım tahlil de yapıp değerlerine bakarlar.

Uykuda yedim içtim valla 😂😂

Dünkü yazışmaları okudum tam 10 gibi ben de çok açıkmıştım vurup kafayı yattım sabah da uyku tutmadı tabii...
Kızlar erken ama kilo bildirimimi yapayım 58.60 kg.... cumanız mübarek eksileriniz fazla olsun....
Günaydın canım, korumaya devam diyorsun. Akşam hepimiz açlıktan uyumuşuz 😂

Dünkü yazışmaları okudum tam 10 gibi ben de çok açıkmıştım vurup kafayı yattım sabah da uyku tutmadı tabii...
Kızlar erken ama kilo bildirimimi yapayım 58.60 kg.... cumanız mübarek eksileriniz fazla olsun....
Günaydın canım kilonu koruyorsun ne güzel ❤
Arkadaşlar günaydın 😘
Ben tartı öncesi yine çok büyük günah işledim, tatlılar yedim, yemekler yedim. Pekihangi ara nerde yaptım. Kaptan çok iyi bilir bu huyumu, tabiki rüyamda 😂😂😂
Günaydın canım ❤
Bilmem mi rüyalarında az yemedin 😂😂
Günaydınlar,hayırlı cumalar 🌸
Günaydın hayırlı cumalar ❤
Kızlar günaydınnnn ❤

Utanarak tartı bildirimini yapayım 🤦🏽‍♀️
Geçen cuma: 57.7 kg
Bu cuma:58.7 kg
Fark: +1 kg

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Günaydın canım ❤
Kilo ne yazık ki cok cabuk alınıyor bu hafta artık dikkat etmeye baslarsın 😊

***6.Takım 652.Etap ***

Ytmz(63/
snglmlk(61.9/
Canfeb(67.3/
merryangel(71.0/
Malipina(97.7/
Bonus(107.7/
HasibeG(82.5/

6.Takım Ortalaması :%

Free liste

Elhan (60.7/) 645.etapta bildirimsiz 60.7 ile sağlık problemi nedeniyle izne ayrildi
hasbeenandgone (58.75/58.6/0.15/%0.26)
Negohatun(70.5/ 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
mavitosbik07 (60.8/)yeni üye
pastel34(62.4/)649.etapta 63.7 izne ayrılan üye
birmuhendisanne (57.7/58.7/+1/-%1.73)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
Elalis (78.3/
happy_mom_ (60.5/
-Artemis(62.6/62.1/0.5/%0.80)
cgdmk(62.4/
Chocolita
S i d e l y a (

Son düzenleme:
Back
X