- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bak sakın yüz bulup mutfağa atma kendini dur burda bunlar sakıncalı hareketlerAy ay ne tatlı kaptansın sen öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sakın yüz bulup mutfağa atma kendini dur burda bunlar sakıncalı hareketlerAy ay ne tatlı kaptansın sen öyle![]()
Ahh eltim ah ne fenasin senZipzip- kaptanım eltim beni yoldan çıkarıyo beni koruyup kollayın can güvenligim yok sen gel ne istersen yaparım diyo bana kilo aldıracak yetişin gariii
![]()
Dün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hepŞey kem küm
Ohh harikatadını çıkar beni yerime de
Yok yok dolunay çarptı bizi
Bu ne bu neeeeee
İnsan gibi kilo ver kızım![]()
Eltim bugün gözünü karartmışki boşver gel otur karşıma der bende dayanamamSen istersen yaparım diyor sende sağlıklı seyler iste canım![]()

Sağol canım Elif'im. Gör bak işte hain elti, ben onu mutlu edeyim diyorum o beni şikayet ediyor. Azıcık kuseyim onla.Sen istersen yaparım diyor sende sağlıklı seyler iste canım![]()
Anne bugün kutlu perşembe napiyosun sen deseydinDün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hep
69 a kadar durmak yok![]()
Eve gidince ölcebilriim canım burda mezura yokmusZipzip- kaptanım sizin olculerinizne
Hedefine 60 yazdım listede canım yükseltelim miDün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hep
69 a kadar durmak yok![]()
Kadın geçen sene perşembeden nefret etti :) söylemdim diyetteyim diye.yaşadığım sağlık problemlerini ısrarla çok kilo verişime bağladı.hiç çekememAnne bugün kutlu perşembe napiyosun sen deseydin![]()
Ay yoo yoooo aslında yüksek bile yazdım ben 60 diye.Hedefine 60 yazdım listede canım yükseltelim mi
Tartılıcam inş birazdanretro_hippo canım yazmayı unuttum cok gecmis olsun sen bildirimlere basla serum sonrasında bakarız ona göre listeye alırız
![]()
Tamam o zaman 60 kalsınAy yoo yoooo aslında yüksek bile yazdım ben 60 diye.
69 da biraz insancıl hissetmeye başlıyorum da ondan öyle yazdım![]()
Canın sağolsun ablacım üzme kendini tekrar tekrar dile getiriyorum azmine hayranım biliyorsun degilmiÇok teşekkür ederim tatlım. Bı umut bekliyorum bugün 5' i gorur muyum diye . Sürpriz yapacaktım size olmadı...![]()

Tutmayın küçük enişteyiGeçen cuma 60.5
Bu. cuma 58.0
Fark 2.8
ben epey geniş olduğunu düşünmüyorum geniş ama.cok da abartılı değil bence 93 cm olunca 36 beden oluyor zaten . yok çalışmıyorum henuzaypare ackerman tatlım senin ölçüleri gördüm 65 bel ne :)
Ama beline ve kilona göre bacak basen kısmın epey geniş.bölgesel çalışıyor musun o bölgelere ?
Sen dur ben totomda denerimSopayla yaglarimiza vursak erir mi acaba![]()