• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Çok geçmiş olsun

Kızlar yılbaşı günü bizde çok yemekler abur cuburlar oluyor ne yapıcammm bennn
Hiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Geçmiş olsunn Allah yardımcın olsun :hasta::hasta::hasta::hasta:

Ya ben dün ev işine dalınca unutmuşum. Normalim 5 litreye yakın benim, zararlıymış diye 3 e sabitlemeye çalışıyorum 🙈
sende benim gibisin :D bende çok içerim arada böbreğimde ağrır o zaman biraz azaltıyorum :D
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
iyiyim canım yıl sonu işlemleri koşturmaca bana benden 4 tane daha lazım :D
Kızlar yılbaşı günü bizde çok yemekler abur cuburlar oluyor ne yapıcammm bennn

Geçmiş olsunn Allah yardımcın olsun :hasta::hasta::hasta::hasta:
planım şöyle küçük lokmalar alarak yicem herşeyden 2 ocakta da direk diyete başlayacam 2 gün vücut şaşırmış olacak hem

Iyi geceler canim😘

Bu ara masallahimiz var nazar değmesin cok guZel sohbet ediyoruz
Tebrik ediyorum ne guzel eksiyle gelmissin oruclarin etkisi sanirim
Olculerinde super gercekten 💗

Cook güZel gidiyorsun canim ama hurma diyetini bitirip normal mi beslensen artik 😊

Iyi geceler canim😘
Yapamam GÖRÜMCEMİN :KK48: diline düşemem tam yapmak istiyorum 1 haftayı bitirmek istiyorum. Cuma günü zaten misafirlikte olacağım o yüzden yapamıcam. Perşembeye kadar sonra birdaha yapmam zaten gül gibi yemekler varken :dondurma:

23 Aralık Pazartesi

Saat:08.30 1 dlm tam buğday, 2 dlm ezine, 4 zeytin, salatalık, domates

Saat:16.00 2 avuç leblebi

Saat:19.00 1 kase yayla çorbası, 1 biber dolması, 1 kabak dolması, yoğurt

Aralarda cay, kahve, beyaz cay

Su:2 litre
Spor: Leslie 2 mil
Menü, su,, spor 🌟
Dün
Kahvaltı 08:15
1 h yumurta 2 siyah zeytin
1 kk peynir 3 tam ceviz

öğle12:00
1 kase yoğurt çorbası

ara: muz

ara: 2 tam ceviz

ara: yarım domates yarım salatalık

akşam 20:00
yarım kase yoğurt çorbası
2 kaşık kinoa (haşlanmış sade)
1 haşlanmış tavuk but
1 kase ev yoğurdu

SchonerDuft SchonerDuft

Akşam yemeklerimi her zaman 17:00-17:30’da yerim. Bugün çocuklar evde olunca , işlerim geçe kaldı, o yüzden geç yedim. Nego Nego

spor 30 dk Leslie 150 puan @Bonus
Menü, su, spor 🌟

Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: bugün spora gitmedim Tuğçe evde hala ateşi var yalnız bırakıp gidemedim bende evde yaparım kahvaltımı yaptım öglene lesli akşama eliptik yaparım günüm telafi olur inş Allah :KK5:
Çok geçmiş olsun canım.

Dünkü menüm;
Sabah 8.00: mısır gevreği, içerisine muz
Ara Öğün 10.00: incir ve ceviz
Öğlen 12.00; Kaşarlı, salamlı sandviç
Ara Öğün 3.00; Kesme kuru kayısı bir avuç.
Akşam 7.00; Salçalı makarna biraz da döner.

Akşam 8.00; 3 Mile leslie
1.5-2 lt su.
ay ben puan nasıl vericem bana puan verin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X