• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şaka maka şekersiz 17.gün 😍

İlk günler aşırı zorlandım ama açlıktan değil ne yiyeceğimi bilemedim açıkcası.. ama şimdi kendime göre menü ayarladım.. dışarda yemek yemek biraz zor.. Geçen tahlil sonrası kahvaltı için tost yiyemedim kahvaltı tabağı alamadım.. mecburen 2 yumurtaya 10 lira verdim 😢
Ben de en çok bu konularda zorlanmistim canım. Sürekli disardaydim, yiyebilecegim şeyleri bulmak zor oluyordu. Biraz kendimi toparlayıp tekrar yapacağım.

Süper motivasyon 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-25-17-01-28-870_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2019-12-25-17-01-28-870_com.instagram.android.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 33
herkese merhaba ben geldim 😊😊
sınavları yariladim çok şükür ,yarınki de bitince 2tane kalıyor geriye 😊😊 diyeti bozmadjm hala devam ediyorum ama en çok su sıra zorlanıyorum, stresten insanın ağzına bir iki bişey atasi geliyor ,yanımda da insanlar yiyince canım çekiyor 😊 herkes nasıl 🤗

herkese merhaba ben geldim 😊😊
sınavları yariladim çok şükür ,yarınki de bitince 2tane kalıyor geriye 😊😊 diyeti bozmadjm hala devam ediyorum ama en çok su sıra zorlanıyorum, stresten insanın ağzına bir iki bişey atasi geliyor ,yanımda da insanlar yiyince canım çekiyor 😊 herkes nasıl 🤗
Hosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman 😊
Kızlaaaaar, bugün bildiğiniz gibi İçki ve Tatlı fabrikalarına gittik. Viski, şarap tadımı yaptım çok az. Tatlı olarak da cheesecake verdiler limonlu ama yemedim. Çay içtim birtek geldimm:) Şuan evdeyim ama tek bildiğim çok yorgun olduğummmm
Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca 😂😂

Ben de kendime birini seçmeliyim böyle 😂😂
Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları 😂 22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar 😂😂
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından 😂

Hosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman 😊

Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca 😂😂
hoşbuldum kaptanım diyete devam sağlıklı şeylerle yanıma kuru kayısı ve hurma koydum bir de kutu süt şimdi onu tukettim anca şimdilik bu kadar:)) kütüphaneye geldim çalışmaya devam edeyim hepinizi öpüyorum 😍😍

Back
X