• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Izin hakkın var ablacım 2 ayı doldurdun ☺
Tamam canım sen beni yonlendirirsin.
Rica ederim ne demek, faydam olduysa ne mutlu 😍
Olmaz mi
Mikrop falan kalmadı sayfamızda. Ellerine sağlık kuzum.
Çok geçmiş olsun cnm ❤ İnşallah daha iyisindir...
Limonlu caylarla idare ediyorum. Baş ağrısı bir geçse...daha iyi olucam. Çok teşekkür ederim canım.
😂😂😂 benim eşimle aynı model cnm seninkide. Bende aynı durumdayım... gerçi 3 kilo almış bulundum, bu ara sesi az çıkıyor...
Senin eşin bu konudaki hassasiyetini bilmem mi...bir rahat bırakmıyorlar.
Sabah eşime tartı resmi attık kilosu kaça yazmış manyak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kilonu fark etmemiş mi? O da bir tuhaf...😅

Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Senin oğlun nasıl şu an. Hangisi hasta.
Küçüğü canım....dolven veriyorum sadece...

Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınız 🤭 serum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür 🤲🏻
Çok geçmiş olsun.

Merhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandım :KK43: grip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Geçmiş olsun canım ❤
Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Geçmiş olsun canım ❤
Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınız 🤭 serum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür 🤲🏻
Geçmiş olsun canım ❤
Daha yataktan yeni kalkıyorum canım sabaha kadar dondum öksürükten yatamadım sabah çocuklara kalktım geri yattım umarım olumlu geçmiştir
Geçmiş olsun canım ❤
Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Geçmiş olsun canım ❤

Acil şifalar canım. Çocuklar hastalanmasın yaa... ☹️

Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Geçmiş olsun canım. Herkes hasta :(

Geçmiş olsun canim cok zor valla hastalık Allah beterinden korusun

Back
X