• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefine 57 dersek 58 gibi bir rakamla mezun olursun canım 59 yetmez

@Ytmz in kizida aynı yaşlarda canım

Iyi akşamlar canım hoşgeldin 😘
Oğlun daha iyi olur inşallah sende yeniden hedefine odaklan canım birlikte vereceğiz inşallah ☺
Unutmamaşısınız kaptanım🥰

6 ocak menüsü

İftar saat 17.15
1 kepçe işkembe çorbası
1 tabak zeytinyaglı pırasa
1 kaşık yoğurt
1 dilim tambugday ekmeği

Ara ögün saat 18.30
1 tane portakal

Sahur menüsü saat 22.00
1.5 yağda yumurta 2 dilim sucuk
2 çatal peynir
5 tane zeytin
1 tatlı kaşıgı kuşburnu marmelatı
3 dilim ekşi mayalı tambugday ekmek

1 litre su
Spor yok
Nego Nego :KK3:
İftarda yogurt bi kase olabilirdi canim
Menun guzel👍🏻
6.01.2020

7.00 3 zeytin 1 dilim tel peynir 2 dilim ezine 1 dlm cavdar
9.00 bir kupa 7 otlu cay limonlu
13.30 5 yk barbunya 1 kase chiali yogurt
15.00 turk kahvesi 4 tane badem 5 tane beyaz nohut 7 8 tane kabak cekirdegi
17.00 iki mandalina

Su 1.5 lt alkali su 1 lt su
Spor 25 dk pilates ölmüs durumdayim bacaklar felc
Öglen arası temposuz yürüyüs yaptım 1 saat

Zipzip- Zipzip-
@Bonus
gunu cok erken kapatmissin menu guzel
Spor muhtesem
Pazartesi menüm
Sabah10.00
1 dilim tb ekmek 1 sucuk yağından yumurta 3 dilim köy peyniri az pekmez

Akşam18.30
5 kaşık bulgur pilavı 3 tavuk kanat fırında ayran

su 3.5 lt
spor 2764 adım 30 puan Zipzip- Zipzip- @Bonus
menude sporda guzel
6 Ocak

Saat 8: Bir kıymalı yağsız gözleme (annem ayırmış benim için.)

Saat 11 bir kk peynir

Saat 18.00 bi kase çorba, üç köfte yanında sebze,bi lokma ekşi mayalı ekmek, bir elmanın 1/3 ü

Su 1lt ( bugün işten erken çıkıp hastaneye gittim çocuğun tahlillerini göstermeye. Bayağı uğraştırmalı olduğu için su içemedim gündüz. Akşam da bir yere gitmemiz gerekiyordu. Gece 21.30 dan sonra da ancak 1 lt ye tamamlayabildim )

Spor: 25 puan (10 dakika tempolu yürüyüş)
Menu guzel canim evet dedigin gibi su az olmus
7 ocak salı
sabah 10:30
1 yumurta (omlet), 10 cig fistik,1 dilim ezine peynir,1 fincan yesilcay,2 3 leblebi
saat 16
1 kase domates corbasi icine az kasar, 1 tabak nohut yemegi,1 kucuk kase tursu
2lt su 20dk agirlikla pilates
Nego Nego Yonahime Yonahime
Yine erken kapatilmis bi gun harikasin rakibem👍🏻
7.01.2020

8.00 500 mlalkali su
10.00 lorlu corekotlu iki yumurta az yagda 3 zeytin 1 dlm ekmek

13.00 1 kase yayla corbasi 1 dlm ekmek

16.00 1 kade yogurt icine tarcın 1 tane muz

Toplanti oldugu icin gunu erken kapatmak zorunda kaldim

Su 1.5 lt alkali su 1 lt normal su

Spor malesef yok

Zipzip- Zipzip-
Guzel olmus canim👍🏻

6 Ocak Menüsü

10.00: Omlet, turp, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

13.00: Nohut salatası ,1 mandalina

17.00: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : Yok
Salatanin miktarini yazmamissin canim
Ama menu guzel👍🏻
07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Super menu
Sen boyle gidersen harika eksiyle geleceksin canım

Slm kizlar 😍

Menu alintilarimi yapayim sonra 23 sayfalik gecmisi halledip geliyorum hemen yani insallah 😂

07:30
Kgk

14:00
Kgk

16:00
2 köfte

17:00
Çörçil

Su :3 lt
Spor: 30 dk bisiklet 90 point @Bonus

Zipzip- Zipzip-
Cnm sabahtan aksama kadar sadece 2 kofteyle nasil durdun adam akilli 4 kofte ve salata yeseydin bari bence yetersiz olmus
Pazartesi menüsü
Sahur 01.30 İki haş yumurta, peynir, yeşillik, avokado salatası, iki ceviz , bir dilim tb ekmeği, bir tatlı kaşığı biber salçası, çay

İftar 18.00 Dört kaşık yeşil mercimek salatası, has brokoli, bir kase yoğurt .
İlerleyen saatlerde bir küçük armut yiyeceğim tarçınlı
Şimdilik yarım litre su . Sahura kadar ikiyi tamamlarım.
@Nefes yaren Zipzip- Zipzip-
Allah kabul etsin abla. Meyvene tarcin ekmen iyi olmus kan sekerini dengeler. Sahuru yatmadan yaptiginiz icin meyvenidr aksam yemegi uzerine yemeni oneririm ki ogun arasi acilsin.
Kızlar 6 ocak menüsü;

10:30 2 tb ekmekten kaşarlı hindi salamlı sandwich
1 bardak şekersiz büyülü bohça çay

13:45 1 kase mercimek çorbası, 1 kepçe etli nohut, sirkeli salata az tuzlu, 200 gr yoğurt

19:30 4 yk yoğurt, 3 yk kadar müsli

20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada

Su henüz 1 lt civarı ama içmeye devam edeceğim.

Spor yok.
Guzel menu cnm ama diyet surecinde 3u1 aradayi hayatindan cikarmam lazim hem seker var hem krema var. Sade icemiyorsan icerisine azicik sut dokerek dene.
Menum
Sahur
2 dilim kasar
2 kk peybir
1 yumurta
1 dilim ekmek
İftar17.30
1 tabak etli turlu(cok cok az patates vardi toplam 2 dilim etmez)
1 dilim ekmek
1 kase dereotlu yogurt
Ara20
Cay
1 hurma
1 avuc kuru uzun findik
Su 2. Lt
Guzel menu cnm. Sahuru sabah yapiyorsan iftardan sonra ara yap ama yatmadan once yapiyorsan iftarin pesine tuketmeni oneririm. Allah kabul etsin.
6 ocak menüsü

İftar saat 17.15
1 kepçe işkembe çorbası
1 tabak zeytinyaglı pırasa
1 kaşık yoğurt
1 dilim tambugday ekmeği

Ara ögün saat 18.30
1 tane portakal

Sahur menüsü saat 22.00
1.5 yağda yumurta 2 dilim sucuk
2 çatal peynir
5 tane zeytin
1 tatlı kaşıgı kuşburnu marmelatı
3 dilim ekşi mayalı tambugday ekmek

1 litre su
Spor yok
Nego Nego :KK3:
Sahurdaki ekmegin fazla olmus cnm 1 dlm yeterli. Iftar sonrasi ara ogunum senin icin de gecerli. Allah kabul etsin.
6.01.2020

7.00 3 zeytin 1 dilim tel peynir 2 dilim ezine 1 dlm cavdar
9.00 bir kupa 7 otlu cay limonlu
13.30 5 yk barbunya 1 kase chiali yogurt
15.00 turk kahvesi 4 tane badem 5 tane beyaz nohut 7 8 tane kabak cekirdegi
17.00 iki mandalina

Su 1.5 lt alkali su 1 lt su
Spor 25 dk pilates ölmüs durumdayim bacaklar felc
Öglen arası temposuz yürüyüs yaptım 1 saat

Zipzip- Zipzip-
@Bonus
Afiyet olsun cnm guzel menu son yedigin ogunun yanina meyveyse yogurt kuru yemisse sut ekleyebilirsin ertesi gune cok acikmamak icin
Pazartesi menüm
Sabah10.00
1 dilim tb ekmek 1 sucuk yağından yumurta 3 dilim köy peyniri az pekmez

Akşam18.30
5 kaşık bulgur pilavı 3 tavuk kanat fırında ayran

su 3.5 lt
spor 2764 adım 30 puan Zipzip- Zipzip- @Bonus
Guzel menu cnm.
6 Ocak

Saat 8: Bir kıymalı yağsız gözleme (annem ayırmış benim için.)

Saat 11 bir kk peynir

Saat 18.00 bi kase çorba, üç köfte yanında sebze,bi lokma ekşi mayalı ekmek, bir elmanın 1/3 ü

Su 1lt ( bugün işten erken çıkıp hastaneye gittim çocuğun tahlillerini göstermeye. Bayağı uğraştırmalı olduğu için su içemedim gündüz. Akşam da bir yere gitmemiz gerekiyordu. Gece 21.30 dan sonra da ancak 1 lt ye tamamlayabildim )

Spor: 25 puan (10 dakika tempolu yürüyüş)
Hadi ayda yilda 1 gozleme oluversin ama bari yaninda sogus bir seyler yiyeydinde ara yapmayaydin leptinim cosardi o zaman
6 Ocak Menüsü

10.00: Omlet, turp, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

13.00: Nohut salatası ,1 mandalina

17.00: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : Yok
Guzel menu cnm yinede kilo verme surecinde unlu ve sehriyeli corbalardan kacinalim
07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Bugunku daha iyi olmus cnm afiyet olsun
7 ocak salı
sabah 10:30
1 yumurta (omlet), 10 cig fistik,1 dilim ezine peynir,1 fincan yesilcay,2 3 leblebi
saat 16
1 kase domates corbasi icine az kasar, 1 tabak nohut yemegi,1 kucuk kase tursu
2lt su 20dk agirlikla pilates
Nego Nego Yonahime Yonahime
Guzel menu cnm
7.01.2020

8.00 500 mlalkali su
10.00 lorlu corekotlu iki yumurta az yagda 3 zeytin 1 dlm ekmek

13.00 1 kase yayla corbasi 1 dlm ekmek

16.00 1 kade yogurt icine tarcın 1 tane muz

Toplanti oldugu icin gunu erken kapatmak zorunda kaldim

Su 1.5 lt alkali su 1 lt normal su

Spor malesef yok

Zipzip- Zipzip-
Guzel memu cnm
7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt
Cnm kim israr ederse etsin kararlari veren sensin ya 1 adet lahmacun yeseydin bol salatayla ya da kofte veya sade doner veya izgara tavuk vs soyleseydin

7 ocak menusu;
sabah; kibrit.k.peynir, 6zrytin
iki dilim kepek ekmek,yarım krep ve az sekerli cay

saat 15.00'de
bir tabak mercimek çorbası, üç kaşık ,et sote ve salata.

(Akşam yemeğini yemeyecektim ama dayanamadim)
bir dilim kepek ekmeği, bir dilim peynir ve üç zeytin.

30dkk leslie
1litre su. güncel kilom 84.8
Zipzip- Zipzip-

7 ocak menusu;

saat 15.00'de

30dkk leslie
Zipzip- Zipzip-
Canim menüleri 1.sayfadaki menu sayfasina yazıyoruz

Gelebildim cok sukur
Simdide sohbetteki alintilarimi alayim
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....
Sagol cnm size de gecmis olsun
Sen bi tanesin ❤İnşallah senin de tezin bi an önce biter, savunmanı verirsin, çok güzel yayınların olur, ailenle musmutlu yaşarsın......Tabii arada buraya gelir bizimle gelişmeleri paylaşır bütün bunları yaparken de incecik kalırsın.....
Sağol bonusum sen de 2020 de çıpçıtır bi hatun olasın, görenler şok geçirsin, kıskananlar çatlasın inşallah.....
Ne guzel dualar etmissiniz oylr AMİN
Kızçelerim günaydın 🥰 hepimiz için hayırlı bereketli, bol eksili bir gün olsun inşallah 🙏

Geçmişi yarım yamalak okudum ama hasta olan kuzucuklara rabbim acil şifalar nasip etsin, kimseyi evlatla sınamasın inşallah...@HasibeG , @hasbeenandgone, kızlar arada atladıklarım varsa affola...

@hasbeenandgone cnm iş görüşmen çok güzel geçer inşallah, dlarımdasın.
Sagol cnm
Kızlarr günaydıınn, ben dün leslie yapamadım sınav çalıştım. Birde gece babam simit alıp geldi zorla çağırdı yedim bende😀 Sabah tartıldım hala aynı kilodayımm bu beni çok mutlu etti😀😀😀 Çünkü içmediğim kahve ve yemediğim bal kalmadı enerji gelsin diye 😀❤❤❤
Gece simit bal vs yenir mi cnm diyet topigindeyiz farkindasin degil mi? Menu de yazmiyrsun takip edemiyoruz seni
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah guzel haberlerle gelirsin🙏

Günaydın canım cook geçmiş olsun :KK43:

Cokk geçmiş olsun canım:KK43:

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Ne güzel canım hem ders çalışıyorsun hem spora devam ediyorsun:)
Ip aldim canım da babam evde ipsiz eşlik edebilirim sana ☺

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤
Genç olmanin etkileri iste aynısıni biz yesek kilo alırız😂😂

Günaydın canım ❤
Sagol cnm
Yok bebeğim dünkü halim perisandi açlık susuzluk koymadı ama agriya dayanamadım. Bugün niyetlenemedim okul olunca guvenemedim kendime sınavlarım var rapor alamam onca kağıt okunacak. Minik minik sol taraf zonkluyor oralı olmamaya çalışıyorum.
Gecmis olsun abla
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldu Emine 😥
Canım görüşme nasıl geçti. Yazmadım ama okuduğum an mesajını inşallah olumlu geçer dedim.😍 Bir saat olmuş anında söylüyor mu yoksa seni sonra ararız mi diyorlar🤔
Sagol abla stesi devam ediyor hala
Merhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandım :KK43: grip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım. :KK43:
Sagol cnm
Çok geçmiş olsun canım nesi var.i salalh şu an daha iyidir.
Sagol cnm. Enf. Degerleri yuksek cikti antibiyotik degistirdik atesi devam ediyor takip ediyoruz
Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Senin oğlun nasıl şu an. Hangisi hasta.
Gecmis olsun cnm
Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınız 🤭 serum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür 🤲🏻
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım, takımı revire cevirsek daha iyi olacak sanırım.
Sagol cnm. Sorma revir az kalir hastaneye dondu takim resmen
İstediğin kahveyi seçebilirsin.granül,türk,filtre
İçine yağ kaynakları atıyoruz.bir ve ya birden fazla olabilir.hindistan cevizi yağı,tereyağ,market kreması,mct yağ( hindistan cevizi yağının özü,asıl enerji patlaması yaşatan olarak bunu öneriyorlar) ama sadece nette bulabildim ben,henüz almadım
Favorimi sorarsan filtre kahve, tereyağ, Hindistan cevizi yağı.birer kaşık koyup blendırla çırpıyorsun.köpük köpük efsane bir kahve oluyor.kaşıkla karıştırmak olmaz çünkü yağlar tabaka gibi üstte kalıyor ve dudaklara yapışıyor.
Tatlandırmak istersende stevia tatlandırıcı kullanabilirsin 😘
Ben bir kere hindistan cevizi yagiyla denedim dedigin gibi dudagima yapisti icimini begenmedim ama tadi guzeldi. Kaydettim tatiflerini programim bitince denemek isterim insallah. Şu pille csalisan sut/kahve kopurtuculer var ya onunla yapssk olurmuki
Ara öğünde ha bunu yedim.

Canın çikolatmı çekti o halde elmana kakao ko adlı çalışma.
Tabi siz benim gibi yapmayın kakao acı bişey az bulayın. Ben biraz kakaosunu çıkarmışım işin :KK45:

Eki Görüntüle 2573585
Seviyelere baslamadan once ben onu muzla yapiyordum. Bir de aralarina ceviz veya findik veya badem kiriķlayinca yemede yaninda yat oluyor
Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Gecmis olsun cnm
Kızlar bundan sonra İF diyeti yapıcam bana çok iyi geldiğini düşünüyorum böyle giderse ramazanda çok güzel kilo verecegimi düşünüyorum
Hayjrli olsun cnm
Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
Kızlar beni soranlara toptan cevap vereyim
Önce şunu söyliim şimdiki işyerinde bi sıkıntı yok şimdilik....
Eski patronla görüşme iyi geçti ama ( tahmin ettiğim gibi) istediğim rakam fazla geldi halbuki beş arkadaşım var beşi de aynı ücreti alıyor....düşünüp dönersiniz deyip kalktım aramadı kariyer.nete de ilan vermiş eleman için. Kimseyi bulamazsa arayacaktır hayırlısı olsun artık. Şu eşim akademik kariyeri ile ilgili bi iş bulsa üzerimden bi yük kalkacak hayırlısı ile. O zamana kadar çalışmaya devam....
Bi de akşam durakta yarım saat yağmur yedim otobüste otururum sandım ilk ayakta kalan kişi oldum moralim bozuk. Ayakta yazıyorum mesajları....
Neyse kızlar dün doktora tahlil göstermeye gittim tahlillerimiz süper çıktı. Doktor tanınız kalktı mı dedi. ( yani artık otizmli diil de normal bi çocuk mu oldu) dedim yerinde duruyor tanımız... o da şikayeti ne dedi algılama ve takıntı dedim bi ilaç ekledi esnek düşündürecekmiş. Bakalım. Sevindim.....Dua beklerim yine Kızlar sizlerden....
kizlar benim gibi bebegi küçük olanlar varmi:KK49:
Kızlar merhaba iyi akşamlar. Umarım herkes iyidir. Oğlum iyileşti sayılır en azından birşeyler yiyor.2. Kutu antibiyotiğe geçtik. Umarım daha iyi olacak.
Kızlar kilo aldım ama bu beni yıldıramayacak. Tekrar verceğim. Hep beraber tabi🥰 kısmet olursa. Kaç gündür yazamadığımdan bildirim de gelmiyor sanırım bundan sonra gelir.
Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
İzmir karsiyaka ve cigli de calisiyorum canim

Hamdolsun iyi demek istiyorum is yeriyle alakalı baya canımızı sktılar 15 tatilde 1 haftalik tatil yapiyoduk o haftada gelip calisacaksiniz diyolar cok sinir bozucu bir gundu.cok az kaldi istifa etmeme ... Allahım verdigim emeklerimin karşligini bir bir elbet bir sekilde bana vericek yüce rabbim çok güzel kapılar acicak inaniyorum .. gideyim menu yazayim uyumussunuzdur
Normalde asla yapmadigim birsey
Bugun ozel durumlar vardi canim
7 ocak menusu;

saat 15.00'de

30dkk leslie
Zipzip- Zipzip-

Gunaydin kizlar
Gece uyuklayarak msj yazdigim icin yanlislikla cevaplaya basmisim. Bazi alintilarin cevabini yazamamisim. 😂

Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
Rica etsem benimde mezuniyet kilomu hesaplar misin cnm ona gore ayagimi denk alayim 😉
Kızlar beni soranlara toptan cevap vereyim
Önce şunu söyliim şimdiki işyerinde bi sıkıntı yok şimdilik....
Eski patronla görüşme iyi geçti ama ( tahmin ettiğim gibi) istediğim rakam fazla geldi halbuki beş arkadaşım var beşi de aynı ücreti alıyor....düşünüp dönersiniz deyip kalktım aramadı kariyer.nete de ilan vermiş eleman için. Kimseyi bulamazsa arayacaktır hayırlısı olsun artık. Şu eşim akademik kariyeri ile ilgili bi iş bulsa üzerimden bi yük kalkacak hayırlısı ile. O zamana kadar çalışmaya devam....
Hayirlisi olsun cnm
Bi de akşam durakta yarım saat yağmur yedim otobüste otururum sandım ilk ayakta kalan kişi oldum moralim bozuk. Ayakta yazıyorum mesajları....
Neyse kızlar dün doktora tahlil göstermeye gittim tahlillerimiz süper çıktı. Doktor tanınız kalktı mı dedi. ( yani artık otizmli diil de normal bi çocuk mu oldu) dedim yerinde duruyor tanımız... o da şikayeti ne dedi algılama ve takıntı dedim bi ilaç ekledi esnek düşündürecekmiş. Bakalım. Sevindim.....Dua beklerim yine Kızlar sizlerden....
Talihsiz bir durum olmus senin icin. Tahlil sonuclari icin cok sevindim cnm
kizlar benim gibi bebegi küçük olanlar varmi:KK49:
Benim en ufak 15 aylik
Kızlar merhaba iyi akşamlar. Umarım herkes iyidir. Oğlum iyileşti sayılır en azından birşeyler yiyor.2. Kutu antibiyotiğe geçtik. Umarım daha iyi olacak.
Kızlar kilo aldım ama bu beni yıldıramayacak. Tekrar verceğim. Hep beraber tabi🥰 kısmet olursa. Kaç gündür yazamadığımdan bildirim de gelmiyor sanırım bundan sonra gelir.
Tekrar gecmis olsun cnm
Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Gecmis olsun cnm simdi nasil oldunuz
İzmir karsiyaka ve cigli de calisiyorum canim

Hamdolsun iyi demek istiyorum is yeriyle alakalı baya canımızı sktılar 15 tatilde 1 haftalik tatil yapiyoduk o haftada gelip calisacaksiniz diyolar cok sinir bozucu bir gundu.cok az kaldi istifa etmeme ... Allahım verdigim emeklerimin karşligini bir bir elbet bir sekilde bana vericek yüce rabbim çok güzel kapılar acicak inaniyorum .. gideyim menu yazayim uyumussunuzdur
Yakinmisiz. Geldigimde gorusuruz insallah 😉
Normalde asla yapmadigim birsey
Bugun ozel durumlar vardi canim
Tamam cnm ❤
7 ocak menusu;

saat 15.00'de

30dkk leslie
Zipzip- Zipzip-
Menuyu nereye yazman gerektigin konusunda uyari almissin cnm zaten. Ben de sunu soyleyeyim madem akssm yemek yemiyecektin neden ekmek yedin cig kuru yemis yeseydin ya hem sekerini dengelerdi hemde kisa bir sure donra tekrar aclik hissettirmezdi sana

menü sayfası burası degil miydi ya? yine vs yine karıştırdım malesef.tsk ederim uyardigin icin😊

Buraya yaziyoruz cnm

Back
X