Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de geçmiş olsun canım, evde kalmakla iyi yapmışsın.Bugun evdeyim izin aldim kizlar. Annem emine ateslenince ucuyle basedemez diye kalayim dedim.
Amin canım tabii ki en bi gönlümün muradı oğlumun iyileşmesi......Ne tatlı bi insansınbabannem allah gönlünün muradını versin dermiş çok hoşuma gider bu dua allah seninde gönlünün muradını versin.
Çok çok geçmiş olsun otobüsteyim telefonu kapatıp dua okuyayım kuzuma.....Size de geçmiş olsun canım, evde kalmakla iyi yapmışsın.
Bizimki hala çok ateşli, bir taraftan ilaç bir taraftan duş, düşürmeye çalışıyoruz. Siz ne alemdesiniz
Benim de 1 hafta erken oldu, iyice dengesizlesti.Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
cuma beklenen regl bu sabah gelmiş bulunuyor oruç iptal en azından ezana yakın gelmedigine sevindim
![]()
Canım girip bakamadım, çok sağol canımçok geçmiş olsun Allah şifa versin fırsatın olursa yaz canım ben de dua edeyim
Benimki hala ateşli yemek de yemiyor canım.
Amin canım, inşallah çok iyi olacak.Amin canım tabii ki en bi gönlümün muradı oğlumun iyileşmesi..........
nÇok çok geçmiş olsun otobüsteyim telefonu kapatıp dua okuyayım kuzuma.....
Cook geçmiş olsun canımSize de geçmiş olsun canım, evde kalmakla iyi yapmışsın.
Bizimki hala çok ateşli, bir taraftan ilaç bir taraftan duş, düşürmeye çalışıyoruz. Siz ne alemdesiniz
Sağol canımCook geçmiş olsun canım
Benimde ablam ateşliyken çok konuşurKızlar size bir şey soracağım. Benim oğlum yüksek atesliyken tuhaf davranıyor. Böyle olgun olgun konuşuyor, inanılmaz çenesi düşüyor. Olgun derken büyük bir edayla konuşuyor. Tam anlatamadım ama garip davranıyor işte. Sizlerde de oluyor mu.
tesekkur ederimmcanimSlm kizlar
Menu alintilarimi yapayim sonra 23 sayfalik gecmisi halledip geliyorum hemen yani insallah
Cnm sabahtan aksama kadar sadece 2 kofteyle nasil durdun adam akilli 4 kofte ve salata yeseydin bari bence yetersiz olmus
Allah kabul etsin abla. Meyvene tarcin ekmen iyi olmus kan sekerini dengeler. Sahuru yatmadan yaptiginiz icin meyvenidr aksam yemegi uzerine yemeni oneririm ki ogun arasi acilsin.
Guzel menu cnm ama diyet surecinde 3u1 aradayi hayatindan cikarmam lazim hem seker var hem krema var. Sade icemiyorsan icerisine azicik sut dokerek dene.
Guzel menu cnm. Sahuru sabah yapiyorsan iftardan sonra ara yap ama yatmadan once yapiyorsan iftarin pesine tuketmeni oneririm. Allah kabul etsin.
Sahurdaki ekmegin fazla olmus cnm 1 dlm yeterli. Iftar sonrasi ara ogunum senin icin de gecerli. Allah kabul etsin.
Afiyet olsun cnm guzel menu son yedigin ogunun yanina meyveyse yogurt kuru yemisse sut ekleyebilirsin ertesi gune cok acikmamak icin
Guzel menu cnm.
Hadi ayda yilda 1 gozleme oluversin ama bari yaninda sogus bir seyler yiyeydinde ara yapmayaydin leptinim cosardi o zaman
Guzel menu cnm yinede kilo verme surecinde unlu ve sehriyeli corbalardan kacinalim
Bugunku daha iyi olmus cnm afiyet olsun
Guzel menu cnm
Guzel memu cnm
Cnm kim israr ederse etsin kararlari veren sensin ya 1 adet lahmacun yeseydin bol salatayla ya da kofte veya sade doner veya izgara tavuk vs soyleseydin
insallah canim benimGunaydin kizlar
Gece uyuklayarak msj yazdigim icin yanlislikla cevaplaya basmisim. Bazi alintilarin cevabini yazamamisim.
Rica etsem benimde mezuniyet kilomu hesaplar misin cnm ona gore ayagimi denk alayim
Hayirlisi olsun cnm
Talihsiz bir durum olmus senin icin. Tahlil sonuclari icin cok sevindim cnm
Benim en ufak 15 aylik
Tekrar gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm simdi nasil oldunuz
Yakinmisiz. Geldigimde gorusuruz insallah
Tamam cnm ❤
Menuyu nereye yazman gerektigin konusunda uyari almissin cnm zaten. Ben de sunu soyleyeyim madem akssm yemek yemiyecektin neden ekmek yedin cig kuru yemis yeseydin ya hem sekerini dengelerdi hemde kisa bir sure donra tekrar aclik hissettirmezdi sana
. Minik kuş gitmis yine@Negohatun kız gene mi gittin![]()
evet canimÖzel okul mu?
Ben kucukken bende de oluymus annem anlatiyoduKızlar size bir şey soracağım. Benim oğlum yüksek atesliyken tuhaf davranıyor. Böyle olgun olgun konuşuyor, inanılmaz çenesi düşüyor. Olgun derken büyük bir edayla konuşuyor. Tam anlatamadım ama garip davranıyor işte. Sizlerde de oluyor mu.
Aaa iyilik yapan da kabahat yorulma diye yapiyim dedim bu son bi daha ortalik toz icinde olsa da yapmamHayır bu iş bana ait![]()

Hanimlar herkes dökülüyo herkes hasta uzüldum valla dikkat edin kendinize tabi havalar birden soguyunca herkes etkilendi
Hepinizi toplayip portakal suyuna bogasim geldi valla![]()
Portakal kivi elma mandalina nar cilek size meyve tabagi hazirliyim en iyisi susluceneAt portakalları kafalara tepedenbir reklam vardiya kamu spotu gibi
![]()