• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına :110:
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.

Aaaa gördüm o kızı da görmezden geldim, keşke cevap vermeden topigi göremez yapsaydı 😔

Portakal kivi elma mandalina nar cilek size meyve tabagi hazirliyim en iyisi suslucene:KK8: ama herkesin azcik yeme hakki var ara ögun olarak kusura bakmayin gerisini ben yicem ben takimda degilim :KK22:

Tadımlık diyorsun 🙈

Elhan Elhan Ablacım bu sabah yoksun iyisindir inş ❤
@snglmlk nasıl oldu senin çocuk?
@HasibeG seninkiler nasıl?
Ablacım üşütmüşüm biraz ondan olmalı keyfim yok. Teşekkür ederim tatlım. Arkadaşlara hava atıp duruyordum hep hasta oluyorsunuz diye belamı buldum. 😪😪

07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Kgk 🧐 nedir ? Lorlu biber bayilirimmmmmm😋😋😋 afiyet olsun tatlisko
7 ocak salı
sabah 10:30
1 yumurta (omlet), 10 cig fistik,1 dilim ezine peynir,1 fincan yesilcay,2 3 leblebi
saat 16
1 kase domates corbasi icine az kasar, 1 tabak nohut yemegi,1 kucuk kase tursu
2lt su 20dk agirlikla pilates
@Negohatun @Yonahime

Nohut ve tursu ödem yapar iki gun bolcaa su icmek ve maydonoz suyu icmek lazimmmm😘😘

Afiyetlerr olsunnn😘
7 ocak salı menüm

13.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 1dilim tb ekmeği 7 zeytin 3 hurma roka salatalik şekersiz çay

15.30 1portakal 1 fincan yeşil çay

19.30 1kepce mercimek çorbası 3 dilim tavuk kanat 1kase cacık
1.5 lt su yatana kadar 2 lt olur spor yapamadim hâlâ halsizim
Kahvaltı gec olmus baby 😘

metabolizma gec saattte açılmis ve uygunsuz saatte kapanmis malesefff 17 18 den sonra yemek yemek butun organlarimiza fazlalik 😘😘

7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt

Lahmacun meze skntılı yavru kus 😘😘
Bolca su ile telafi 😘😘
Salı menüm
Sabah10.30
1.5 dilim tb ekmek 1 rafadan yumurta az bidon peynirir az labne 1 dilim füme salam 1 dilim köy peyniri pekmez ceviz

Ara15.00
1 mandalina

Akşam19.00
2 haş yumurta 2 tane haş halka patates roka tere yeşil soğan 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek(patates haşlandı 2 dilim şeklinde yedim 1 adet yemedim dilim şeklnde)
Su 3.5 lt
Spor 3674 adım 45 puan Zipzip- Zipzip- Bonus Bonus

Afiyetler olsunn spor menu guzel 😘

7 Ocak

Sabah iki çatal pasta saat 8

Öğlen 13.30 bi küçük kase nohut yanına turşu

Saat 17.00 bir kk peynir

Saat 21 bir kase çorba yarım kase yoğurt

Su: 0,6 lt ( yorgun ve üzgündüm biraz eve gelince yataktan kalkıp içemedim)

Spor: yok

Canın neye skkn kuzum menundende belli hic dogru duzgun uygun seyler saatlerde yenmemis hic tadin kalmamis ... Kendini sev kendine iyi davran hic bir sey senden onemli degil kendine sahip çık 🧡💛💙💜
7 ocak salı menüsü

İftar saat 17.20
1 kase düğün çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 çatal mor lahana turşusu

Ara ögün eltimde saat 18.30
1 küçük kase muhallebi :olamaz:
Leblebi götürmüştüm oysa :KK48:

Sahur saat 22.15
2 kaşık tulum peyniri 1 tane yumurtadan omlet
2 dilim ekşi mayalı tambugday ekmeği

2 litreye yakın su
Spor yok

Allah kabul etsin 🥰
Kızlar 7 ocak menüsü:

Sabah 10:00 gibi 2 tb ekmekten kaşarlı salamlı sandwich, 1 şekersiz büyülü bohça çay

13:00 1/2 şekersiz türk kahvesi

13:30 1 kase ne olduğunu bilmediğim çorba 😂, 150 gr kadar tavuk döner, birkaç çatal pilav, 3-4 dilim kızarmış patates, salata, 200 gr yoğurt

19:20 4 yk yoğurt, 2 avuç müsli

20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada, 3 hanımeller damla çikolatalı ( yemeseydim iyi olurdu ama eşim yerken nefsime yenildim 🤦🏽‍♀️)

1.5 lt su
Spor yok.

Kucuk kacamaklar gizli kacamaklar getirir 🧐kendimden biliyorum kendini tutamazsin hic bulasma hic yanasma derim sen aklinda bulundurma kuzu 😘😘
İnsallah birincilik gelir:sampiyon:
insallahhh 😍

♥️💜💙🧡♥️💙💛🧡♥️💙💛🧡💛💚💛💚💚💚BU arada sadece bu kadar kisi menu vermis ama bu kadar kisi degiliz arkadaslar😘😘😘😘 menu vermemek kaçamak yaptirir gayret edelim kendimiz icin ♥️💜💙💛🧡♥️💜💙💛🧡♥️💛🧡💚💚💛💚💛💚

Ayyy beni de biri şikayet etmişti cnm, hemde ağzının payını verdim diye 😂 canı sıkılan şikayet ediyor, özellikle bir grup var onlara bulaşmayacaksın 😉 onlar seçilmiş kişi... ohh sabah gıybetimi de yaptım, rahatladım. 😂 ban yersem içi rahattı dersiniz artık. :halay::KK61:
Sesli güldüm 😜😜😜

Back
X