Canım uzandım eşim üzerime iki battaniye örttü telefonuma da el koydu.Noldu kuzummmm uyuyamikaldin![]()
Kulubumle arama giriyor şaka gibi ama ciddi ciddi sorunlar yaşamaya başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım uzandım eşim üzerime iki battaniye örttü telefonuma da el koydu.Noldu kuzummmm uyuyamikaldin![]()
Günaydın canım, sanırım sana hosgeldin diyememistim.Herkeseee günaydınnnnnnn gecmisi okuduk geldim
cok hakli eslerCanım uzandım eşim üzerime iki battaniye örttü telefonuma da el koydu.
Günaydın canım, sanırım sana hosgeldin diyememistim.
Deme öyle bela falan. Çok geçmiş olsun sana da canımAblacım üşütmüşüm biraz ondan olmalı keyfim yok. Teşekkür ederim tatlım. Arkadaşlara hava atıp duruyordum hep hasta oluyorsunuz diye belamı buldum.![]()
Bende aynı durumdayım abla bigün başına bela alacaksın biri erkek çıkacak rahatsız etmeye başlayacak o zaman senle görüşecez diyo tırsıyorum vallaCanım uzandım eşim üzerime iki battaniye örttü telefonuma da el koydu.
Bazen ben de elimde telefon uzun kalınca bişey diyecek diye geriliyorum ama Allah'tan o da seviyor burayı, karışmıyor. Şimdilik...Canım uzandım eşim üzerime iki battaniye örttü telefonuma da el koydu.
Tarhanan varsa hemen yap Meryemcim akşamaAblacım üşütmüşüm biraz ondan olmalı keyfim yok. Teşekkür ederim tatlım. Arkadaşlara hava atıp duruyordum hep hasta oluyorsunuz diye belamı buldum.![]()
Hetir hele getir içelim içimiz ısınsın burun çekip duruyorum gribem grip

Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.Gelebildim cok sukur
Simdide sohbetteki alintilarimi alayim
Sagol cnm size de gecmis olsun
Ne guzel dualar etmissiniz oylr AMİN
Sagol cnm
Gece simit bal vs yenir mi cnm diyet topigindeyiz farkindasin degil mi? Menu de yazmiyrsun takip edemiyoruz seni
Sagol cnm
Gecmis olsun abla
Sagol abla stesi devam ediyor hala
Gecmis olsun cnm
Sagol cnm
Sagol cnm. Enf. Degerleri yuksek cikti antibiyotik degistirdik atesi devam ediyor takip ediyoruz
Gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm
Sagol cnm. Sorma revir az kalir hastaneye dondu takim resmen
Ben bir kere hindistan cevizi yagiyla denedim dedigin gibi dudagima yapisti icimini begenmedim ama tadi guzeldi. Kaydettim tatiflerini programim bitince denemek isterim insallah. Şu pille csalisan sut/kahve kopurtuculer var ya onunla yapssk olurmuki
Seviyelere baslamadan once ben onu muzla yapiyordum. Bir de aralarina ceviz veya findik veya badem kiriķlayinca yemede yaninda yat oluyor
Gecmis olsun cnm
Hayjrli olsun cnm
oy sende mi grip oldunnn ic bakiyimmm sicaciiikkkkHetir hele getir içelim içimiz ısınsın burun çekip duruyorum gribem grip![]()
Kaptan yardımcımız menü yorumlamayı hepimizin yapabileceğini söylemiştiEvet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
uslubunu begenmedim , diyet topigindesin ve kurallarda menu vermek var, sana kibar bir dille uyari yapmis , ki menu yazip yazmamak bana kalmis diyemezsin bu kural yani zorunlu olan bisey ve bunu kabul ederek topige girdin zatenEvet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
Canım bu nasıl üslup, sana kötü bir şekilde yazmamış ki. Sınavlar yüzünden canin falan mı sıkkın bilmiyorum ama yakışmadı sana bu tarz konuşmak.Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
Kimse kimseyi azarlamıyor gayet güzel bir üslupla yazmış arkadaşım ne demek herkes kendi yedigiyle sorumlu öyle bir mevzu yok olamazda herkes herkesin yedigiyle gayette sorumlu listede olmamanın verdiği bu rahatlık la böyle konuşuyorsun sanırım kurallarda liste paylaşma zorunluluğu var bunu ilk günden bilerek formu doldurduğunu düşünüyorum ve lütfen üslubuna dikkat et arkadaşımEvet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.