• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm herkese daha önce 14.takımdaydım.uzun süredir takip edemedim takım kapanmış malesef. Tekrar kilo vermek istiyorum takımınızda yer varmı
Hoşgeldin canım, takım biraz kalabalık liste durumu ne olur bilmiyorum ama deneme süren dolana kadar izine ayrılanlar olabilir ☺

Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
kimse seni azarlamıyor.yediklerin tabiki seni ilgilendirir seni bağlar,sonuçta vücut senin ve kendin için kilo veriyorsun bizim için değil, verdiğin kilonun kimseye bi faydası yok ki kendinden başka.hasibeye karşı sert çıkışın hiç hoş değil.emin ol şu sitede azarlar gibi konuşacak en son kişi de hasibedir.gerine gerine bal simit vs yedim kilo almamışım yazmışsın,ne bekliyodun bravo diyip alkış tutulmasını mı?

Son düzenleme:
Yok kız artık yemiyorum akıllandım valla ilk ve son oldu söz hedefe kilitlendim önce 80 sonra direk 65 çekicem herkesin gözü yüksekte benimki aşada :KK70::KK70::KK70:gönlüm zengin
sen bu azimle yaza 65 olursun ben sana diyimmm eger hic birakmazsan:))
6 ay doldu mu acaba canım kontrol edelim ama listeye girince hedefinin en az yuzde 10 olmasi gerekiyor
61 olsan 55 gibi mezun olabilirsin
mezun oldigum kilonun altindayim aslinda giremiyor muyum 61.2 yada 61.4 falan oyle biseyde mezun oldum hedefim 55 zatiiinn :))

mezun oldigum kilonun altindayim aslinda giremiyor muyum 61.2 yada 61.4 falan oyle biseyde mezun oldum hedefim 55 zatiiinn :))
Ağustos 19 da 1 yıl olacak inş temmuzda 65 hedefime kilitlendim :21::KK60:

15 temmuzda 61.3 kg ile mezun olmusum

Eklentiler

• S00108-12300247.webp
    S00108-12300247.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 35
  • S00108-12301279.webp
    S00108-12301279.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 29
Zaten diyete alışmamda uzun surebılır çok tombık oldum :) başlayamıyorum nedense
Tamam canım hadi o zaman guzel bir başlangıç yapalım burda
Ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurabilir misin

15 temmuzda 61.3 kg ile mezun olmusum
Mezun olduğun kilonun altında olursan.hedef şartı kalmıyor canım ama listeye girişte yüzden 26 a bölünecek
Yada tam 6 ay dolmuş oluyor sanırım bu hafta
Kafam karisti:confused:

Mezun olduğun kilonun altında olursan.hedef şartı kalmıyor canım ama listeye girişte yüzden 26 a bölünecek
bosver o zaman kaptanim :D hic karistirmayalim onlari

Hadi bakalım kaptan, al eline kalem kağıt, türev integrale tas çıkaracak hesaplar seni bekler 🙈

Back
X