- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Hadi seninle 8 li 9 lu kilolari gorelimde artik aramizdaki fark azalsinBenim yanımda yarım porsiyon gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi seninle 8 li 9 lu kilolari gorelimde artik aramizdaki fark azalsinBenim yanımda yarım porsiyon gibi
Surekli hareket halinde olmanin etkisi sanirim gunde kac defa merdiven inip cikiyordum bilmiyorumVicudun inkar ediyor sen değil![]()
Hareket olunca yediklerini yakarsin ama oturmus olsaydin alirdin masaAllah diyeyim yinedeBaska hesap kullanmiyorum demişti canim
500 gramimda var onu unutmayalim
37 gun boyunca o yediklerime kilo almamam mucize kendime nazar degdirmeyeyim nazar boncugu koyayim![]()
Yaniii bizide yiyeydin heee maşallahHer ogunde yarim ekmekden fazla yedim ,bazlama ,gözleme derken karbon acisindan cok fazlaydi,daha abur cubur ve kolayı saymıyorum
Yediğimi inkar mi ediyorum simdi![]()

Yaniii bizide yiyeydin heee maşallah
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak
Kesinlikle hareketli olmanin etkisi canim ev 2 katli bir asagi bir yukarı derken surekli hareket ettim ,bahcede isler vardiHareket olunca yediklerini yakarsin ama oturmus olsaydin alirdin masaAllah diyeyim yinede
Bende demin yine bir dilimcik kek yedim vay anasi bir bitmediki kurtulayim su kekden daha 4 dilim kadar var cantaya koydum koye goturcemYaniii bizide yiyeydin heee maşallah
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak
Olsun oda yağ birikimi yapiyo karbonla56 kilo olsam seni takarmıyım acaba![]()
sonra bacaklarim kalinKaptan olmanin keyfini cikariyorum diyelimYaniii bizide yiyeydin heee maşallah
50 jumping jackBende demin yine bir dilimcik kek yedim vay anasi bir bitmediki kurtulayim su kekden daha 4 dilim kadar var cantaya koydum koye goturcem![]()

baslicam senin kekineBende demin yine bir dilimcik kek yedim vay anasi bir bitmediki kurtulayim su kekden daha 4 dilim kadar var cantaya koydum koye goturcem![]()
Ula 11 aydır bu günü bekliyorum gitmem mi yılan eltimi gorecem asıl tehlike o korona nekibana bak boyna gezme düğüne gidicekmis ortalik olmus korona![]()
Di mi Ama bacaklarim kalin incelmiyor bir turluOlsun oda yağ birikimi yapiyo karbonlasonra bacaklarim kalin
Jumpeng neki bilmiyorum boosted yapayim yaa50 jumping jackbaslicam senin kekine
Sen dur heleeeKaptan olmanin keyfini cikariyorum diyelim![]()

Olsun oda yağ birikimi yapiyo karbonlasonra bacaklarim kalin
Efenim buyrun benim
Zip kardaşyan olsaydı ama dünya onun bacaklarını konuşurdu. Şimdi kalın moda