• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baska hesap kullanmiyorum demişti canim

500 gramimda var onu unutmayalim 🤣🤣🤣🤣
37 gun boyunca o yediklerime kilo almamam mucize kendime nazar degdirmeyeyim nazar boncugu koyayim 😅😅😅🧿🧿🧿🧿🧿
Hareket olunca yediklerini yakarsin ama oturmus olsaydin alirdin masaAllah diyeyim yinede

Her ogunde yarim ekmekden fazla yedim ,bazlama ,gözleme derken karbon acisindan cok fazlaydi,daha abur cubur ve kolayı saymıyorum
Yediğimi inkar mi ediyorum simdi :-)
Yaniii bizide yiyeydin heee maşallah :lülülü:
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak

Hareket olunca yediklerini yakarsin ama oturmus olsaydin alirdin masaAllah diyeyim yinede
Kesinlikle hareketli olmanin etkisi canim ev 2 katli bir asagi bir yukarı derken surekli hareket ettim ,bahcede isler vardi
Cok kilo aldim diye agladim ama almadan gelmisim eger evde yeseydim bu yediklerimi 2-3 kilo garanti alirdim

Yaniii bizide yiyeydin heee maşallah :lülülü:
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak
Bende demin yine bir dilimcik kek yedim vay anasi bir bitmediki kurtulayim su kekden daha 4 dilim kadar var cantaya koydum koye goturcem🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20200805_152037.webp
    20200805_152037.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 27
Back
X