• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalarrr kaptanım ve güzel kulübümün güzel bayanları. :KK68: :KK200: :KK54:
Bugünün menüsü..
Sabah ve öğlen bir ..
:kk77::KK39:
Peynirli omlet zeytin ezmesi, bir yane içli köfte
Ufak bir kase yoğurt.
2 bardak çay
1 bardak farmasi form çay
1 bardak normal form çay
1 bardak yine farmasi başka form çay
1 bardak hindiba kahve
Bir kase
Mürdüm eriği, armut ve bir şeftaliden oluşan
Şekersiz yapılan komposto
Minimum 2 lt su
Gün içinde 30 dk. Bölgesel hareket.
Yatsıdan sonra yürüyüş. Vakitli olursa yazarım adım ve saat ini. :confused::KK39::KK9::KK6:
Gunu form caylarla gecirmissin canim benim 🤭az degilmi

Evet canım aramızda mezun üye çok.
Kilo vermek irade ama korumak daha büyük irade istiyor.
Grubumuz çok kalabalık kilosunu koruyan da var.
İf mantığını sevdim ben herşeye dibin düşmüyor.
Diyeti birakmana gerek kalmıyor.
Çok sevdiğin bir yemek var diyelim en kötü tek öğün yapıyorsun.
14 saat açlık da iyi bence.Arada metabolizma hızlandırmak lazım.
Diyetisyenler de 12 saat açlık veriyor aslında farkına varmadan .
Kisaca her diyette en az 12 saat açlık şart.
Şeker orucu Karatay diyetine ait hızlı verdiriyor.
Kızlar yapıyor biraz araştırdım ama henüz yapmadım.

Grupta if doğrudan yapmasada dolaylı olarak aslinda aksam öğün erken yiyip sabah geç yiyen de çok.Detayli baksan if sayılır yani 14/10 gibi birşey yani.

Her gün düzenli gel .Menüleri oku.Yorum yap .Soru sor.İlk geldiğimde alisamamistim hemen.Zamanla herkesi tanıyıp seversin.

Kızlarımız çok tatlıdır 🤗
Seninle belki listede 2014 de yarismis bile olabiliriz.😁😁😁

Olabiliriz. :D
Kalabalık gruplarda herkesi birbirinden ayrıştıracak kadar tanımak biraz zaman istiyor ama zamanım var şu aralar. :)

if bence iştah için de güzel. 200-300 kalorilik parçalı öğünlerle insanın aklı yemekte kalıyor. ama 2-3 e böldüğünde daha okkalı yiyorsun. Karnın da doyuyor, gözünde. Bu yöntemin adını daha birkaç gün önce duydum ama mümkünse kahvaltıları geciktirmeyi rejim iştah sağlığı açısından hep yararlı bulmuşumdur. :)

Gunu form caylarla gecirmissin canim benim 🤭az degilmi
Sabah kuvvetli yiyorum. Ve sabahla öğle bir olunca ...... Ve eşim 15.00 gibi birşeyler yemek yiyor. O saatte ben acıkmıyorum. 17.00 den sonra da mümkün olduğunca yememeye gayret ediyorum. . Yanlız da yemeyi sevmiyorum.😍😄😘🤗

Merhabalarrr kaptanım ve güzel kulübümün güzel bayanları. :KK68: :KK200: :KK54:
Bugünün menüsü..
Sabah ve öğlen bir ..
:kk77::KK39:
Peynirli omlet zeytin ezmesi, bir yane içli köfte
Ufak bir kase yoğurt.
2 bardak çay
1 bardak farmasi form çay
1 bardak normal form çay
1 bardak yine farmasi başka form çay
1 bardak hindiba kahve
Bir kase
Mürdüm eriği, armut ve bir şeftaliden oluşan
Şekersiz yapılan komposto
Minimum 2 lt su
Gün içinde 30 dk. Bölgesel hareket.
Yatsıdan sonra yürüyüş. Vakitli olursa yazarım adım ve saat ini. :confused::KK39::KK9::KK6:

Merhaba. :)
Kalori olarak çok az. Komposto akşam saatlerindeyse acıktırır bence, ilave şeker olmasa da...

medusares medusares canım nasılsın, haber vermedin bize.
İyiyim canım sen nasılsın ? Yavaştan ev topluyorum ya bugün de biraz birşey kolilerin arada girip bana gelen birşey var mı diye girdim çıktım 😊 dün hastanede biraz dövüssem de sonuç olarak olumlu şeyler oldu. Transfer başlangıcı için iğnemi de vurundum. Bu ay transfer olacağım nasip olursa 😊

İyi akşamlar herkese🙋‍♀️🙋‍♀️

Menümü vereyim

Sabah 09:30 aç karnına
2 bardak su, 3 kuru kayısı, 2 ceviz

Kahvaltı 10:30
2 yumurta ile omletin 4/3 ü
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 Yeşil biber
50 gr kadar köy peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay

Ara 12:00
1 fincan sütlü nescafe

Öğle 14:30
5 parça karpuz
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği

Saat 15 :00 1 maden suyu

Akşam 17:30
Yarım tavuk göğsü çok az yağlanmış tavada pişmiş
1 domates, 1 yeşil biber, 4 adet miniyeşil soğan

Saat 19:30
1 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 1 kuru kayısı

Saat 21:30
1 kupa yeşilçay

Gün içinde 3 litre su bitti

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

40+40=80 dakika Tempolu yürüyüş _ 200 puan
10 dakika bölgesel _ 60 puan
Leslie 1 mil_ 45 puan

Toplam = 305 puan

N Nidsalii

Benim yaşam şeklim zaten if canım. Yani çok uzun süre yaptım ama kilo verişim hep yavaştı. İlk kez bu kadar çok verebildim. Bu yöntemi hiç denememistim, sanırım benim için uygun olanı buymuş. İki hafta daha buna devam edeceğim duruma bakacağım.

Söylediğin o güzel sözlere de bayıldım canım Cook teşekkür ederim 😘 biz kadınlar hepimiz öyleyiz çok şükür.

Senin için toplamda 100 Gr eksik vereceğim söz 😂😂
canım uzun süre yapinca metabolizma yavaşlıyor 😁ben mesela bu hafta sonu ozellikle 14/10 yaptım ara öğün ekledim.😋hafta içi 2 öğün yapmıştım.hemde meyve filan yemeyi özledim kaçamak dan saydım yani.😃
Hafta içi yine 16/8 ya da 18 /6 duruma göre bakicam.Haftaya okul ne olacak bilmiyorum.
Songül canımın içi varis problemin var mı?
Karatay iyi geliyor yazıyor ama yaşayan var mı?

İyiyim canım sen nasılsın ? Yavaştan ev topluyorum ya bugün de biraz birşey kolilerin arada girip bana gelen birşey var mı diye girdim çıktım 😊 dün hastanede biraz dövüssem de sonuç olarak olumlu şeyler oldu. Transfer başlangıcı için iğnemi de vurundum. Bu ay transfer olacağım nasip olursa 😊
Allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla Müjdeli haberlerini almak nasip olsun🙏🙏🙏

Olabiliriz. :D
Kalabalık gruplarda herkesi birbirinden ayrıştıracak kadar tanımak biraz zaman istiyor ama zamanım var şu aralar. :)

if bence iştah için de güzel. 200-300 kalorilik parçalı öğünlerle insanın aklı yemekte kalıyor. ama 2-3 e böldüğünde daha okkalı yiyorsun. Karnın da doyuyor, gözünde. Bu yöntemin adını daha birkaç gün önce duydum ama mümkünse kahvaltıları geciktirmeyi rejim iştah sağlığı açısından hep yararlı bulmuşumdur. :)
filtre yada Türk kahvesi iç acayip tok tutuyor.Yorulmazsan bir de spor off tadından yenmez.Gecen hafta ben okuldan gelince yiyordum 13.30-14 buluyordu kahvaltı 😁😁😁😁

Baharatli limonlu kurumu yaptim

Eklentiler

• 20200829_215015.webp
    20200829_215015.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 20
Back
X