Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
damarlar yok oluyor yazıyor ama işte doğru mu?Canım ben if o bile isteye yapmıyordum, okuldaki ders saatlerim yüzünden öyle oluyordu. Kahvaltıya vakit bulamıyordum. Oğlum da 3 yaşından beri aynı okulda ve kahvaltıyı orda yapıyor diye kahvaltı hazirlamiyordum. Onu servise bindirip derse yetisiyordum. Yani yıllardır böyle o yüzden vücut pek vermiyordu demek ki. Şimdi evde olunca değişiklik yaptım ama senin bu söylediğini öğrenmem iyi oldu. Zaman zaman düzen değiştirip yaparım metabolizma şaşırsın birazsenin düzenin de güzel, inşallah işe de yarar. Takipte olayım seni.
Varis problemim yok canım şimdilik, yani çok incecik bir iki yerde var gibi ama değil gibi deKaratay ne açıdan iyi geliyormuş.
Dur yaa karpuz kesmeyecen mi banafelicio geldi sizi başbaşa bırakıyorumdevir teslim
görevimi tamamladım
![]()
Ahhh ahhh keşke her gün tembellik etmeden yaptığım sporları yazsaymışım şuraya da birinin gözü spor gorseymişEline sağlık canım 10.olmusumbende ilk 5 diyordum
bu mu kızların spor yapmamış halı
bide yapsalar
bu puanla 10.luk çok fena
canımı disime takmıştım oysaki
Neyse en azından Songül u geçmiş in![]()
Kız başına benim kadar taş düşecek aman deyim. Bak bu arada renkli gözlülerin nazar degdirdigi bilimsel olarak da kanıtlanmış, dikkat et kendine.hemen de şımarNeyse Leyla da geçti Songül u
![]()
Tahminim hesabı dondurulmuştu 2 gün galiba öyle olunca kızmış olabilirKizlar sudal neden gelmedi![]()
çalışmak iyi geldiYolunda balım haftaya izinli olacağım bu hafta biraz yoğun geçtiSenin haftan nasıldı?
bende seni çok seviyorum canımsınKanatsız bir meleksin
![]()
Yazda görelim beybimDur yaa karpuz kesmeyecen mi bana
Ahhh ahhh keşke her gün tembellik etmeden yaptığım sporları yazsaymışım şuraya da birinin gözü spor gorseymiş
Kız başına benim kadar taş düşecek aman deyim. Bak bu arada renkli gözlülerin nazar degdirdigi bilimsel olarak da kanıtlanmış, dikkat et kendine.
canim bani kalkmış etiket yapsaniz....az önce bakıp çıkmış....ben malum beceremiyorumTahminim hesabı dondurulmuştu 2 gün galiba öyle olunca kızmış olabilir![]()
Listeye bakalım 10000 adımı düşündün müçalışmak iyi geldiözlemişim baya
azmimi daha da artırdı
yuzde 90 olumlu tepki alınca
Bugün spor yapmadım pazar biraz ev dinlenme modu oldu.
Ama spor yarışması için en az 2000 puan lazım
![]()
aferinYazda görelim beybimbenim bu hafta sporsuz haftamdı bugünde anneme yardım ettim yoruldum sırf sudem34 in yüzünü kara çıkarmamak için Leslie yaptım
10 000 adim neListeye bakalım 10000 adımı düşündün mü
bu hafta sporda ilk 5 e en kötü girelim
hatta ilk 3 daha iyi olur
Yoo yanlis anlasilmasin benn kimseye yardim etmedim benim desteğim herkesediraferinLili de Songül e yardım ediyor
kana kan dişe diş
![]()
adım yerine 1.5 saat tempolu olur mu?Listeye bakalım 10000 adımı düşündün mü
bu hafta sporda ilk 5 e en kötü girelim
hatta ilk 3 daha iyi olur
Beni de alacaksınız dimi o kampa, sizi yensem bileEvet canım 13 ünde tartılıp yapıyoruz çok isteyenler katılsın ki uymamak gibi bir problemle karşılaşmayalım
Bu sistemi vücudun istiyormuş demek ki iyi ki öyle yapmışsın ❤
Umarım seni hayal kırıklığına uğratmam balım elimizden geleni yaparız hem iyi olan kazansın
Songül mü sessiziyi kalpli bir cadı bence o
Seni düşünüyorumdum ne kadar yensem diye
tatlılığınla sudemimi alamazsın bırakmam olmaz
Balım üst notadan merhamet isteyen moda mı düştükmerak etme yeneriz biz
sen giderken ben dönüyordum canım
teşekkür ederiz @Nidsalii
Kader bizi bir arada istiyor hepimiz listede alt altayızsudem34
sonngulen
Bu hafta 10000 adım challenge yapalım demiştim sende katılmak istersen yarın başlarız10 000 adim ne
En az 150 puanlık Yürüyüş diyelim ben tempolu yürüdüklerimi de normal adım olarak yazıyorum zatenadım yerine 1.5 saat tempolu olur mu?
Tempolu puanı daha iyi.benim boy bacak uzun ya bilek filan bitiyor benim![]()
Dur ya yalan soylemiyim özledim, dedim ki şu spor bitse de gidip sudeme hava atsamhadi yabeni özleme din yani
![]()
Ben genelde yuruyussuz gun gecirmem ama iki gundur temizlik cok yordu beni changell ne oluyor neyapmak lazimBu hafta 10000 adım challenge yapalım demiştim sende katılmak istersen yarın başlarız
Kamp sensiz olur muBeni de alacaksınız dimi o kampa, sizi yensem bilekesinlikle vücudum değişiklik istiyormuş canım iyi oldu bunu öğrenmem.
Sudem seni koruyacak diye ne yapacağını şaşırdı bir arasağlam taraftar çıktı canım. Bu arada sen dönerken ben tür bindiriyordum unutma
sabah da spor yaptım ben.
Bu arada ciddi ciddi cadıya döndüm sizle uğraşacam diye ama ikinizi de çok severim![]()