• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya varya Allah da seni güldürsün 😁😁😁😁gerçekten çok tatlısın 😍😍😍😍o kadar tadında espri yapıyorsun ki🤗🤗🤗ama ben korkuyorum ayarı kaçırırim diye🙄🙄🙄🙄çünkü çok naif sin😍😍😍🤗
Allah seni de güldürsün canım inşallah. Sen de çok tatlısın, merak etme alıngan biri değilimdir canım, bir şey olursa da sormaktan cekinmem 😂😂

Çok yoruldum bugün ilgilenemedim buraylada😤 küçücük bir şey sorayım listeyi cumartesiden başlatıp cuma günleri kilo bildirimi ile listeyi paylaşabilirim nasıl olur yoksa böyle iyi mi:KK49:Birde normalde bu hafta tavsiye ve yorum yapamadım kusura bakmayın haftaya kpss atlattıktan sonra daha iyi tavsiyelerle geleceğim😙
Canım cumartesiden başlamak mantıklı,cumayı dahil etmeyebilirsin. O günü biraz keyif günü gibi kabul edebiliriz.

Damarların fotosunu çek canım böylece işe yarayacak mı görürsün. Benim ki de 2 yaşından önce başladı ama bakıcı buldukça geri aldım. 3 yaşından beri kesintisiz okula gidiyor, anne çalışınca, yakında da aileler olmayınca çocuklar böyle oluyor işte. Tatlım biz Şubat Mart gibi düşünüyorduk, pandemi girince erteleyelim dedik, sonra da eşim tamamen vazgeçti. Çok da canım sıkıldı hatta, şimdi o istese de ben istemem diyorum. Tabi büyük konuşmamak lazım her şeyin hayırlısı. Sen düşünüyor musun gerçekten.
evet canım burdada bir kaç kez yazmıştım...biz de tam düşündük dünyada pandemi havası esince erteledik....🙄🙄🙄aynı durumdayız yani...ben hep son çocuk 40 da yapicam derdim ama kısmet...artık hayırlısı olsun...hatta eskiden 4 çocuk hayalim bile vardı ama tabi hiç dogurmadan önce 😏😏

Ya canim inan laf yetistiricem diye yoruldum kimseden destegimi falan cekmedim kimseye ozel destegimde yok🤦‍♀️
Canım niye böyle tepki verdin ki, biz iki gündür kendi aramızda takılıyoruz birbirimize. Destek olsan da olmasan da lafta zaten bunlar, yoksa sudemin benim kilo vermemi istememe gibi bir durumu yok. Seni de muhabbete dahil etmiştim kendimce kusura bakma.

🧿🧿🧿🧿 Hemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam 👍☺️

sudem34 sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz🧿☺️
Ama seninde gözler maşallah🧿🧿
işte ya...🥰🥰🥰🥰 balım ya....😍😍😍insanın senin gibi dostu olsun....bide üstüne borcu olsun🤭🤭🤭🤭🤭
Maşallah ya ne güzel gözler demi biz nazar etmesek iyidir 😜😜😜😜

işte ya...🥰🥰🥰🥰 balım ya....😍😍😍insanın senin gibi dostu olsun....bide üstüne borcu olsun🤭🤭🤭🤭🤭
Maşallah ya ne güzel gözler demi biz nazar etmesek iyidir 😜😜😜😜
Bilmukabil cnmm😘😘😘🙋‍♀️
Evet maşallahhh güzel gözlü arkadaşımız. Bizim nazarımız değmez Cnmmm. Temiz kalpliyiz biz niye nazarımız değsin. 🧿🧿🧿

noldu kız kaybedeceğini anlayan desteğini geri mi çekiyor 🤣🤣🤣🤣ben seni tutuyorum 😜😜😜😜üzülme sen💃💃💃💃💃

Bugün yine İlker Ayrık modu😜😜😜😜
Tek başıma yeterim sana 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣kalma tabi sensiz tadı çıkmaz 😘
Sabah erken kalkam da yürüyem 🤩
menüden kopya çekeriz diye mi korkuyon kız 😂😂😂😂
Tamamen tembellik 😂😂 yazmaya üşeniyorum. Klasik yiyecekler yoksa.
vuuu biraz daha bakarsam ben sana nazar edecek😜😜😜😜
Kiz yasin kaç ?
Çok güzelsin gibime geldi 😍😍😍😍
Canım benim çok sağol, 36 yaşındayım. Yok be oyle çok güzel değilim, çok şükür eline yüzüne bakılacak durumdaydım, beyim beğenip aldı işte 😂😂
MasaAllah Rabbim nazarlardan korusun😍🥰
Canimmm çok sağol 😘
🧿🧿🧿🧿 Hemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam 👍

sudem34 sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz🧿
Ama seninde gözler maşallah🧿🧿
Canım çok teşekkür ederim, sen az daha oku ona 😂😂

evet canım burdada bir kaç kez yazmıştım...biz de tam düşündük dünyada pandemi havası esince erteledik....🙄🙄🙄aynı durumdayız yani...ben hep son çocuk 40 da yapicam derdim ama kısmet...artık hayırlısı olsun...hatta eskiden 4 çocuk hayalim bile vardı ama tabi hiç dogurmadan önce 😏😏
Yaşı dert etmiyorum da nasıl bakarız diye düşünüyorum, oğlum da çok çektik bakıcı falan bulamadık. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım.

Hoşgeldinizz aramızaa🤗

Böyle bir durumda eğer bildirirsen abla liste üzerinde düzenlemeler yaparım hiç sıkıntı olmaz😙
Tabi cnm sorun bende dün yazamadım bugün sen listeyi paylaşmadan önce yazabilirdim sağlık olsun 🥰🥰🥰🥰
Bugün 6000 adımım var 90 puan 😁😁
Hiç yoktan iyidir

Tek başıma yeterim sana 😂😂

Sabah erken kalkam da yürüyem 🤩

Tamamen tembellik 😂😂 yazmaya üşeniyorum. Klasik yiyecekler yoksa.

Canım benim çok sağol, 36 yaşındayım. Yok be oyle çok güzel değilim, çok şükür eline yüzüne bakılacak durumdaydım, beyim beğenip aldı işte 😂😂

Canimmm çok sağol 😘

Canım çok teşekkür ederim, sen az daha oku ona 😂😂
🤣🤣🤣🤣

Back
X