Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bir arkadaş daha istedi ama kimdi?
Yeni gelenlerden Songül hatırlıyor musun?
Felicio sen geçmişi az önce yaptın onu da ekle mutlaka.
Hafızam çok fena herşeyi yazıyorum bu ara.![]()
Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum. Ev için eşya bakiyorum. Eşyalarımı topluyorum günlerimi boş geçirmemek için elimden geleni yapıyorum. 1 ayda 3. Kitabımı okumaya başladım. Artık isim Allah a kaldı. Ben elimden geleni yapıyorum. Desteklerin için sonsuz teşekkürlerstres yapma.odak.noktan olmasın.ye iç gül eğlen.temiz hava al.seni üzecek ortamda bulunma.kafan boş olsun.
![]()
Ben de seni yerim canimmmAaaaa ama yerim artık ben seni yaaaaaaaaaben bir sorayım tedavin iptal olabilir dediler ondan dövüştük. Ne demek iptal etmek 6 aydır bekliyorum zaten. İnşallah yaaa güzel haber vermek çok istiyorum Allah tan hayırlıysa tabi
![]()
Canım çok teşekkür ederimO ne güzel göz rengi öylemaşallah
için dışın herşeyin güzel ❤❤❤
yaş evet annem beni 44 de doğurmuş....biraz fark var ama çokda sıkıntı değil....canım ben daha doğurup kim bakar o kısma gelemedimYaşı dert etmiyorum da nasıl bakarız diye düşünüyorum, oğlum da çok çektik bakıcı falan bulamadık. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım.
Hiç korkmadık
Bizlerde üniversitelerin kendine kararı bırakacaklar gibi canım o yüzden dahil etmeyebilirler. Örneğin bizim okul uzaktan yapmak isteyebilir ama başka bir fakülte yüzyüze tercih edebilir, birimler kendi karar verecek gibi bir durum var şu an. Ne olacağını bilmiyoruz.canım detaylı bilmiyorum...TV den üstünkörü duyduklarım ....ama bence size olur ayrım neden olsun....sonuçta oradaki de öğrenci
ne korkması kız bayıldım
Beni de etiket
Sen elinden geleni yapıyorsun yapmamış olmak veya yapamamış olmak daha can sıkıcı hayırlı ise olsunEdiyorum hep. Allah tan umut tabi ki kesilmez ama çok umutlanmak da istemiyorum. Olacak olacak dersem sonra büyük yikilirim ya
Anne kv ben de istemem asla, laf söylenmiyor kimseye bı de artık yaşlı insanlar yormaya gerek yok. Ben oğlumda ücretsiz alamadım çok borcumuz vardı o yüzden çalıştım. Senin neden riskli canım, ilkinde de sorun yaşadın mı.yaş evet annem beni 44 de doğurmuş....biraz fark var ama çokda sıkıntı değil....canım ben daha doğurup kim bakar o kısma gelemedimriskli gebelik durumu var...ilk kendim baktım... ücretsiz izin alıp...2 yasa kadar...
Anne kv bakması taraftarı değilim
bende bir iki kez yaptım da ban 10 yıllık ilk banimi yemiştimProyum ama o konuda cahilim cnmm nasıl yapılıyor bilmiyorum hiç yapmadım![]()
Hiç korkmadıkçok güzel gerçekten
![]()
Sağolun canlarımne korkması kız bayıldımünv.de bende yesil lens takardim hey hey
ama senin yeşil çok güzel
çok kıskandım
maşallah kız yüz bin kere