papatyam da yürüyor bol bol ona da soralım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papatyam da yürüyor bol bol ona da soralım
İlk sayfadaki kuralllari okuyup formu doldurabilir misin.Merhaba kızlarben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmam lazım?
Tmm kuzum yapariz memnuniyetleChallenge boyunca beni de etiketleyin yürümelerde yazacaktım yarım kalmış silmiştim geri gelmiş
@Yarenzzzzsudem34
Lili 38
sonngulen
Tabi kiİlk sayfadaki kuralllari okuyup formu doldurabilir misin.
HoşgeldinMerhaba kızlarben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmam lazım?
İyi gecelerKızlar ben de yatıyorum, sabah erken kalkıp yürümeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim. İyi geceler, sohbet için teşekkürler. Hepinizi öpüyorum![]()
Amin canimm benim aminnnnnnnnnnnnn iyi ki varsınBen de seni yerim canimmmO kişi bilememiş senin kedi anasi olup, kedi gibi tırnak çıkaracağını
Allah gönlünden geçeni hayırlı edip ömrüne katsın inşallah canım
![]()
Afiyet olsun selensum29 ağustos
Sabah 09.30
3 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 tatlı kaşığı chia
1 çay kaşığı hindistan cevizi
14.00
3 kaşık menemen
1 kase cacık
4incir
19.30
Çeyrek ekmeğe levrek
Suyumu ölçemedim
Spor yok
Zipzip- @hasbeenandgone
HoşbuldumHoşgeldin![]()
hoşgeldinSelamlar, katılabilir miyim bende:) tek öğün beslenmiyorum ama destek olabiliriz:))
canım o bugün başlayan..@Yazagelen bu arkadaştı dimi sudem
süperMümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum. Ev için eşya bakiyorum. Eşyalarımı topluyorum günlerimi boş geçirmemek için elimden geleni yapıyorum. 1 ayda 3. Kitabımı okumaya başladım. Artık isim Allah a kaldı. Ben elimden geleni yapıyorum. Desteklerin için sonsuz teşekkürler ❤❤❤
canım zaten hiç bir şey net değil ki.Bizlerde üniversitelerin kendine kararı bırakacaklar gibi canım o yüzden dahil etmeyebilirler. Örneğin bizim okul uzaktan yapmak isteyebilir ama başka bir fakülte yüzyüze tercih edebilir, birimler kendi karar verecek gibi bir durum var şu an. Ne olacağını bilmiyoruz.
erken doğum riskim oldu canımAnne kv ben de istemem asla, laf söylenmiyor kimseye bı de artık yaşlı insanlar yormaya gerek yok. Ben oğlumda ücretsiz alamadım çok borcumuz vardı o yüzden çalıştım. Senin neden riskli canım, ilkinde de sorun yaşadın mı.
super 5 kişiyizChallenge boyunca beni de etiketleyin yürümelerde yazacaktım yarım kalmış silmiştim geri gelmiş
@Yarenzzzzsudem34
Lili 38
sonngulen
hoşgeldinMerhaba kızlarben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmam lazım?
bende gece 00 bekliyorum hemen evin içinde yürüyüş yapicamKızlar ben de yatıyorum, sabah erken kalkıp yürümeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim. İyi geceler, sohbet için teşekkürler. Hepinizi öpüyorum![]()
Tam yatma vakti gelmiş oldun iyi ki geldinHoşbuldum![]()
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın.Adım Nesrin
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
Ben yanlız yemek yemeyi bırakında; yanlız hiöbirşey yapmak gelmiyor içimden. Paylaşmayı seviyorum. Anı paylaşmak, herşeyiyle.Yalnız yemeyi öyle çok severim ki, sakin sakin kimseyle uğraşmak zorunda kalmadan. Üniversitedeyken de bir başıma dışarda kahvaltıya falan gider keyif yapardım. Özledim beee.
Teşekkür ederim hep beraber inşallahUmarım kısa sürede hedefine ulaşırsın.