• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba eve geç geldik bugün çok yogundum arkadaslar kuzenimin nişanı olucak ta yardım ettik
Menümü yazıp yatcam
Sabah 11 kahvaltı
Yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek bal
Ara yok koşturmadan
Akşam 8
2 lahmacun ice tea açlıktan ölüyordum yedim mecbur :oops:
Spor yok ama gün boyu yürüdük mağaza mağaza gezdik dışarda
Kötü oldu biliyorum ama yarından itibaren düzene sokacağım plan yaptım kendime çizelge hatta astım duvara :KK48:
Herkese iyi geceler:KK22:
Kosturmacada düzen bozuluyor bazen canım, ilk elin günahı olmaz diyelim.

Starti verdim 😍 herkese bol yuruyusler dilerim Rabbim utandirmasin bol bol eksilelim😍🤗🥰
In cin top iynuyor kus sesi disinda birde yusufcukkk sesi disinda kimsecikler yok😍😍
Sabah sabah açık hava çok güzel geliyor, havalar da çok sıcak değil artık iyi oluyor 😍😍

G

Günaydın 😘 fotoğrafta daha büyük gorunuyordu öyle olunca annesi sandiydim ben 😁 aman aman iyi olsun mama verdin ya seni yokluyor heralde 😁
Yok canım o fotodaki annesi zaten. Ben tek sanıyordum ama 3 yavru var, dün bizim bahçede gördüm. Sonra da ikisi kapının ağzına gelmiş. Gelmesine sevindim korkup kaçar hiç gelmez artık diye düşünüyordum 😍

Günaydın balım ❤❤❤sen Songülü hallet işimiz zor iki kişi anca haklarız 😘
destek ekip mi alsak ben korktum ya ikimiz de baş edemezsek😁😁😁😁
Günaydın ☀ ☀☀☀
günaydın 🥰
Challenge katılımcısı arkadaşlarım sizede günaydın ☀☀☀
hepimizin çok zorlu rakipler olduğunu görüyorum 🧿 Hepiniz gözümü korkutuyorsunuz bakalım 1. Kim olacak haftaya pazar günü hatta dayanamayıp Cumartesi akşamdan açıklarız ❤❤❤ Hepimize bol eksiler olsun 💕💕💕
sudem34 sudem34 Lili 38 Lili 38 sonngulen sonngulen @Yarenzzzz
süper 😍
Çok istiyorum o yeşili 🤩 seninki bu hafta kesin olur zaten.
evet inşallah 🥰sen bu hızla birde bu hafta bile girebilirsin😘😘😘
@Felicio sudem34 sudem34 Lili 38 Lili 38 @Yarenzzzz başka kimse var mıydı hatırlayamadım, sabah 50 dakikalık yürüyüş yaptım, akşam tekrar yapacağım, toplamı yazarım, sizde durumlar ne.
canım ben zayıflama kemeri bı de market yaptım geldim az henüz adım.😁
Birazdan çıkıcam 🤣
Boylar farklı canım belki o etki ediyordur 😊
evet senin daha hızlı iniyor....yada ben çok yüksek kilodan başladım ya ondan da olabilir...82.9 az değil yani😁😁😁
Merhaba :KK54: evet kilomu hatırlıyorum ama takımımı yanlış hatırlıyormuşum :KK22:
olsun canım....ben daha once 2-3 takımda yarıştım kimi kapandı çok değişiklik oluyor yıllar geçince...😁artık bizimsin 🤗
Güncel canım, 66.5
süper 😁en geç haftaya yeşil olucaz...😍😍😍😍 şişmanlığa elveda bide benim gıcık tartı bana obese diyor 😁😁😉😁😁
Biriniz kollarımdan biriniz bacaklarımdan tutun, birkaç posta daha yaparım sporumu.
Garanti yeşil 😁😁😁😁😁

Adım Nesrin :KK54:
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2 :anne:
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum :KK22:
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
Hoşgeldinizz🤗 Burada birlikte çabucak hedefimize ulaşacağız:KK49:

Sagol canım iyiyim sen nasılsın.okadar cok misafir agirladimki hic vaktim olmadi kendime bbirkac haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek giden birsey olmayinca burayi ariyorum hemen:super::KK52:
O zaman buraya daha sık gelmen lazim canim 😊😊

Vücut kitle indeksi 29 un üstü risk canım.
Vücut alismamali.
Ben sınırdan döndüm yoksa alıp başımı gidiyordum mutsuzluğa ve yemek yemeye .
Korusa en azından.
Sınav geçince ilgilenirsin.:anne::KK60::KK19:
Kesinlikle canim gecmemeli staji var simdi bitsin dikkat etmeye baslar artik
Afiyet olsun 👍 ne pişirdiniz? Yarını iple çekeceğim 💕 sizi tebrik etmek için ?
Pek saglikli seyler degil yazmasam daha iyi :-)
1. Olmamız ne kadar güzel bir haber tebrikler kızlar :KK60:
Zipzip- Zipzip- kaptanım iyi ki varsın herşeyin başı sensin😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Tesekkur ederim canim sizlerdee iyi ki varsiniz ❤❤❤

Cuma gözümden kaçan mesajlar olmus yeni fark ettim :-)

Kışın sabahları çorbaya bayılırım. Okula giderken içeriz bazen ama yanındaki ekmekler çok tehlikeli 🤪
Diyet ekmek de koymuş canimlar 😁 eşim bu hafta gece çalışıyor sabah işten çıkıp eve geldi hadi çorbaya gidem dedi baya da olmuştu gitmeye. Çok da mutlu oldum. Adam beni çorbaya götürdü diye mutlu oldum ya nasıl hasret kaldiysam artık 😁😁

Yok canım o fotodaki annesi zaten. Ben tek sanıyordum ama 3 yavru var, dün bizim bahçede gördüm. Sonra da ikisi kapının ağzına gelmiş. Gelmesine sevindim korkup kaçar hiç gelmez artık diye düşünüyordum 😍
Ahh kıyamam ben onlara ya nasıl da sevgiye muhtaçlar ☹️

Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu :KK43:
Kacta yatıyorsun kacta kalkıyorsun canim
Birde oruc oldugun icin ac degilsin oda etkiliyor olabilir
Saat 2-3 gibi tartil o zaman gercek kilon ortaya cikar ramazan da bu saatlerde tartiliyorduk

Back
X