- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da kıyamam yaaa Allah kolaylık versin canımBı de sevdirseler keşke zıpırlar. Bugün gidip ikinci doz aşıyı olcam sayesinde![]()
Fırına kabak attım şimdi canım, o pişerken uzanıyorum. Sen napiyosun nasılsın, küçük cadı ne alemde.Napiyonuz![]()
Ben de çok severim yaÇok iyi yapmış valla, sabah sabah mutlu etmiş seni. Eşim de ben üzgün olunca gel kahvaltıya götüreyim seni der, çok severim dışarda yapmayı.
Bende aynı kilo oranıyla diyete başladım boyumuzda aynı sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyuİkiniz de bana öyle gaz veriyorsunuz ki maşallah, iyi ki varsınız.
Bugün herkes en az 10bin adım yapacak, bahanesi olmayacak. Zayıflama kemeri işe yarıyor mu sence, o da var bende, onu da kuallanayim mi
Valla canım şu yeşili bir an önce görsek süper olacak, senin çok az kaldı zaten. Bu arada benim ilk başlangıcım 78 kiloydu, kısa boya o kilo ne kadar fazlaydı düşünebiliyor musun. Çok şükür geride kaldı.
Senin tartinin markası ne, neden obese diyor ki, tanımlanan seçenekler azdır belki de. Birkaç gün sonra o da görecek obez falan olmadığını![]()
Çalıştığım zamanlar yatıyordum ama şuan evdeyim ve uyku düzenim çok kötü bazen 2-3 bile buluyor ona gorede geç kalkmalar oluyorErken yatmaya alışmak lazım ama yapmak çok zor geliyor.
Tunaydin canım, nasılsın bugün.
Tarlaya gidip geliyoruz canim küçükte evde kaliyo ablasinlaFırına kabak attım şimdi canım, o pişerken uzanıyorum. Sen napiyosun nasılsın, küçük cadı ne alemde.
Spor puanlarini donem dönem guncelliyoruz hafta ici konuşup yeniden duzenlerizKoşu-yürüyüş-koşu tarzı yapınca ona interval kardiyo deniyor. Vücudun tamamını çaıştırıp kalp atışını hızlandıran her harekete kardiyo deniyor.
Ben iki yıl kadar salon sporu da yaptım aslında. İlk sayfadaki puanlarda tutmayan şeyler var gibime geliyor. Mesela benim saatte 6.5 km hızla yaptığım yürüyüş dakikada 125 adım attırıyor. 40 dakika yapsam 5000 adım ediyor. 1000 adım 15 puan yazmışsınız, 5000 adım 75 puan ediyor. Tempolu yürüyüş sayılsa 100 puan ediyor. Ama benim her tarafım su oluyor yani.İlk günlerden çok karışmak da istemiyorum tabi... Üstünüzde adımsayarla dolaşıyorsunuz da onun için mi adımlar daha düşük sayılıyor diye düşündüm. Gerçi bire bir tutması beklenemez tabi de... Plankin puanı çok yüksek gibi... Bölgesel hareketler ağırlık antrenmanı bile olsa çok yüksek gibi... Benim yaptığım ne sayılacak onu da kestiremediğim için puanımı da hesaplayamadım.
[COLOR=#c388c3] N [/COLOR] Nidsalii Ne diyoruz şimdi bu yürüyüşe? :)
Mutlu pazarlar canim ❤Mutlu pazarlar ❤
![]()
![]()
![]()
Yeniden yapabilirsin kiO kadar yürüyüş lesli yapardım sanki 100 yıl önceydi hepsi bi daha zor gibi.
Geçer illaki bu hallerde işte bana kaybedecek vakit yok zaten geç kalmışım
Neye gec kaldin canimO kadar yürüyüş lesli yapardım sanki 100 yıl önceydi hepsi bi daha zor gibi.
Geçer illaki bu hallerde işte bana kaybedecek vakit yok zaten geç kalmışım

Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.Ben de diyorum ki eskiden kimler var ne güzel görüyorduk, artık görmüyoruz. Pro'lar görüyor muymuş?
Ben öyle bir konu hatırlamıyorum ama dahil olmayı çok isterim.Adım mı sayıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?
Koşu-yürüyüş-koşu tarzı yapınca ona interval kardiyo deniyor. Vücudun tamamını çaıştırıp kalp atışını hızlandıran her harekete kardiyo deniyor.
Ben iki yıl kadar salon sporu da yaptım aslında. İlk sayfadaki puanlarda tutmayan şeyler var gibime geliyor. Mesela benim saatte 6.5 km hızla yaptığım yürüyüş dakikada 125 adım attırıyor. 40 dakika yapsam 5000 adım ediyor. 1000 adım 15 puan yazmışsınız, 5000 adım 75 puan ediyor. Tempolu yürüyüş sayılsa 100 puan ediyor. Ama benim her tarafım su oluyor yani.İlk günlerden çok karışmak da istemiyorum tabi... Üstünüzde adımsayarla dolaşıyorsunuz da onun için mi adımlar daha düşük sayılıyor diye düşündüm. Gerçi bire bir tutması beklenemez tabi de... Plankin puanı çok yüksek gibi... Bölgesel hareketler ağırlık antrenmanı bile olsa çok yüksek gibi... Benim yaptığım ne sayılacak onu da kestiremediğim için puanımı da hesaplayamadım.
@Nidsalii Ne diyoruz şimdi bu yürüyüşe? :)
Günaydın herkese.
Nesrin hoş geldin. Ben de Funda, memnun oldum. Dün geldim daha. :)
Hazırlama derdi de yokBen de çok severim yahazır önüne geliyor bulaşık derdi yok aman mutfağı toplayayim derdi yok mis
Tünaydın mutlu pazarlar ablacim ❤❤Tünaydın... Mutlu pazarlar hanımlar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar o guruba benide alın..Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.
Yürüyüş grubunda ben,Lili 38
sudem34
Felicio
Diyette var. Sanırım bu sabah
PAPATYAM da dahil oldu.
Nisan'da başlayıp Mart'ta 59.2 ile mezun olmustum canım. 11 ay görünüyor ama yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 kez operasyon geçirdim o yüzden iziznde olduğum zamanlar var.cok hızlı veren bir yapım da yok açıkçası canım. İzin dönüşleri kilo alarak döndüm, yani toplamda 19 değil de daha fazla kilo vermiş kabul edebiliriz.Bende aynı kilo oranıyla diyete başladım boyumuzda aynı sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu